Gå til innhold

Gla' guiden til muskjøp for gamere


Anbefalte innlegg

Hur øppnar man mx 510 uten o ødelegge den før att ta bort vekta?

9053192[/snapback]

Alt du trenger er et skrujern, type philips ("skruvmejsel" heter det vel på svensk? Skruene sitter under klistremernene på undersiden, 3 stk, så skal den kunne åpnes.

 

Jeg synes personlig MX 518 og Deathadder er akkurat passe tunge, og kunne aldri tenkt meg noe tyngre mus enn det. Tviler på at G5 er noe lettere enn dem, selv uten vektsystemet. Uansett, lasern i G5 er ikke helt god i forhold til de "optiske" sensorene i MX518 og DA...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Trådløs mus er utrolig praktisk det. Og til normalt bruk og normal spilling fungerer det helt greit. Største problemet er at de er tyngre p.g.a. batterier, at batteriene går tomme når du minst trenger det og at det er en ørliten responsforsinkelse p.g.a. radiosignalets overføring av musbevegelsene. Men dette trenger nødvendigvis ikke være et problem så lenge man vender seg til det med tyngde og husker å lade musa innimellom ;)

 

Kjøp en G7 da, det er jo i prinsippet en trådløs G5...

9039904[/snapback]

 

Jeg bestemte meg etter en god del undersøking for en Razer Deathadder + Corepad Eyepad. Helt forskjellig fra de jeg først vurderte. :)

 

Jeg tør ikke satse på trådløs mus i tilfelle responsen blir for dårlig ved raske bevegelser, og hensikten med den trådløse musen var å også bruke den en god del unna PC'en ved filmtitting. Men det kan hende jeg hadde kjøpt katta i sekken da, siden rekkevidden er dårlig på noen mus. Ville ikke ha G7 ettersom det er en eldre modell med meget dårlig batterikapasitet iforhold til dagens modeller, dessuten er den en smule for dyr

 

Valget falt på Deathadder etter å ha lest denne artikkelen og sett resultatene på ESReality (var av oppfatningen at laser er bedre enn optisk, men det er ikke alltid sant). Artikkelen forteller også at musen glir godt på Eyepad, og den musematta får god kritikk her. Deathadder er også en god del billigere enn G5, og har et bedre utseende etter min mening. Ergonomien er også på plass med Deathadder, noe jeg trodde den ikke hadde.

 

Uansett, takk for svaret jeg fikk og en fin guide.

 

Edit: Noen rettelser

Endret av miceagol
Lenke til kommentar
Har et problem noen her kanskje kan hjelpe med...

 

Når jeg bruker min G5 på Qpad musematte, så blir bevegelsene til musa veldig "hakkete" på skjermen, eller ujevne. Dette skjer ikke når jeg bruker G5'en på en helt nøytral, svart musematte.

Hva kan årsaken til dette være? Jeg har testet andre mus på Qpad'en, så det er ikke musematta det er noe galt med i hvert fall...

G5'en min hadde heller ikke dette problemet før, det bare begynte sånn plutselig...

9037566[/snapback]

Jeg vet det har vært problemer meg Qpad og lasermus (spesielt G5). Har du prøvd siste firmware på G5'en? Det skulle visst hjelpe. Ellers er alternativet en ny 518 eller DeathAdder :whistle:

9042329[/snapback]

 

Vet du hvor man får tak i ny firmware? Når jeg går inn på Logitech sine download-sider, finner jeg bare SetPoint, og det er vell bare driverne, ikke firmwaren? Eller tar jeg feil?

Lenke til kommentar

En flott guide dette her! :)

 

Har vært veldig fornøyd med min Razer Copperhead på Steelpad QcK Mini. Har ikke hatt noen problemer, men har vasket musematten en gang. Spiller mest bil- og strategispill da.

Har brukt et Logitech Ultra X-tastatur i et drøyt år, og er svært fornøyd med unntak av at det ikke går ann å trykke tre taster samtidig.

 

Har nå bestilt et Logitech Ultra-Flat Keyboard og vurderer å bytte til en av disse mattene:

 

QcK (ikke Mini)

 

http://www.corporate.qpad.se/modules/news/...php?storyid=150

 

http://www.corporate.qpad.se/modules/news/...php?storyid=142

 

http://www.corepad.com/index.php?pagina=artikel&id=35

Lenke til kommentar

Har brukt et Logitech Ultra X-tastatur i et drøyt år, og er svært fornøyd med unntak av at det ikke går ann å trykke tre taster samtidig.

 

 

For en "gamer" er jo dette det største minuset man kan ha (sånn utenom at tasturet ikke virker da...)

 

Jeg kjører enkelt Microsoft tastatur, veldig fornøyd =)

Lenke til kommentar

Jeg vil nytte høvet til å takke Krapfos for Gla´guiden.

Ser at mus og matte kan virke døllt for noen, men jeg bruker mye mus i musikkredigering og opptakssituasjoner og jeg opplever det som vanskelig å få til gode arbeidsforhold(spiller endel instrumenter også, og noen ganger er fingrene mine så slitne at jeg må klikke med siden av fingeren, med neglen .

Nå bruker jeg to mus,høyre/venstre med hhv. glassplate og matte og Intellipro blåtann og Logitech da får jeg sømløst skift mellom høyre venstre hånd.Fordi jeg fortjener det!

Men altså: Takk!

Lenke til kommentar

Finnes det noen "gamer" mus som ikke er så store.

 

har en logitech mus nå, som jeg elsker, men en extra knapp eller 2 hadde vært veldig fint.

 

Prøvde en razer mus hos en kompis, men den var fryktelig, syntes den var altfor stor og tung, og 2 av knappene på siden satt rett under en lysendes gummilist, sånn at det var mulig å trykke på dem.

 

Har sett på fatality musene, disse ser jo ganske små og hendige ut, er disse noe å anbefale, eller er det andre mus som anbefales her? Det som er viktig, er at de er små og lette, bryr meg fint lite om dps og alt det der.

 

Vet ikke hva musen min heter, men har et bilde av den.

post-107396-1185280980_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...