Jump to content

To be honest

Medlemmer
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Teit at dere ikke har tatt et bilde av telefonen i docken? Kan dere gjøre så vi får se hvordan docken ser ut sammen med telefonen?
 2. Kanskje vært å nevne at telefonen måler 139 x 71 x 7,9 mm og veier 146 gram. Det kommer også en egen ladestasjon som heter DK26. For ikke ikke å nevne at det kommer en ZL, samme telefon i litt minde innpakning og ikke med de samme sertifiseringene. Det er ikke avklart hvilke land som ZL kommer til.
 3. Det er "Creative Light" softboxer og ikke "Falcon"
 4. Hvordan kan denne være råere enn Lt30P Mint? Synd også at FJK ikke sjekker fakta før han tar en artikkel som andre har skrevet og "fornorsker" den. Mint har nemlig 4.6" stor skjerm og ikke 4.3"
 5. Det er jo bare ufattelig amatørmessig (men ikke annet å forvente) at dere f.eks ikke nevner Canons flaggskip 1D X og at bildet av Sigma 50-150 er uklart/ufokus samtidig som det nevnes forbedret bildestabilisator. Kanskje forfatter burde sjekke synet før han skriver en artikkel angående noe så relevant som optikk?
 6. Lurer på hvorfor alle snakker om 220V? Det er jo 230V i veggen, 220V var i "gamle dager"
 7. Gav meg heller ingenting spesielt dette bildet. Sorry, men dette så ut som om det var tatt med kompaktkamera på auto ja, helt tilfeldig.
 8. "Velg riktig 17.mai-kamera" Så det går faktisk ann å velge feil kamera til 17. mai...
 9. Hvorfor har dere croppet Massoud Hossaini sitt bilde?
 10. Det er jo som jeg sa når amobil testet Xperia S, de favoriserer alt som heter HTC og Apple og klarer overhodet ikke å forholde seg objektivt. Overskriften sier nok noe om hva den såkalte journalisten ønsker seg og ikke folk flest. Mobilen er sikkert knallbra, for all del, men det var det og forholde seg objektivt da? Hvorfor har den ikke fått trekk for manglende kameraknapp? La til link her som viser hvorfor det er en fordel med dedikert kameraknapp siden det ikke er åpenbart for den såkalte journalisten som testen
 11. Jeg skrev det for noen dager siden, alle vet jo at amobil favoriserer Apple og Samsung og har aldri likt Sony. Ikke ta testene deres så seriøst, mange her inne som ikke gjør det. Noen journalister er og forblir amatører og vil aldri klare å forholde seg objektive
 12. Nå må dere gi dere, vi vet jo alle at amobil aldri har likt Sony, bare gå tilbake til gamle tester og anmeldelser så ser dere det. Dette er ikke noe nytt, det må være Samsung eller Apple så får produktet bra anmeldelse.
 13. Det er ikke noe som heter 24-70 2.8 IS. Mener du at både 24-70 f2.8 og 24-105 f4 IS har dårligere spesifikasjoner enn 17-55 f2.8 IS? Er det Sigma eller Tamron sitt objektiv du tenker på da? Hvilken produsent tenker du på som lager 24-105 f4.0 IS dårligere?
 14. Venter heller på Ion, vil ha litt større skjerm og kan godt vente 3-4 måneder ekstra på den.
×
×
 • Create New...