Jump to content

miceagol

Medlemmer
 • Content Count

  1018
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

About miceagol

 • Birthday 03/19/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette stemmer overhodet ikke. Det kan være mange situasjoner der det er aktuelt å fly marsjfart med småfly i lav høyde. F. eks. ved lav skydekkehøyde eller fordi man må fly under kontrollert luftrom. I Sverige kan man ha TMA (kontrollert luftrom rundt flyplass) helt ned i 1500 fot.
 2. Nynorsk er en lovlig skriftlig målform, og medier kan fritt velge mellom bokmål og nynorsk. Det er en grunn til at du lærte nynorsk på skolen.
 3. Jeg plukker alltid stekepanne!Den er jo en del av rustningen din, ellers som vi kaller det "buttarmor". Har mang en gang reddet livet pga jeg hadde stekepanna hengende over ræva når jeg blir skutt bakfra. Men i virkeligheten hadde rumpa di fått flere hull. https://youtu.be/J37evpYs28M
 4. Vet at det går an å laste ned .apk-filen, men så lenge det ikke er mulig å finne Android Auto i Play store, så er den jo egentlig utilgjengelig her. Man mister auto-oppdatering av appen når man installerer fra apk. Og apk-nedlastingssiden inneholder en haug av ads med download-link. Ikke akkurat lett for de med under gjennomsnitt teknisk innsikt å vite hva man skal trykke på.
 5. Hva er greia med at man absolutt må trene når man sykler? En sykkel er likefullt et transportmiddel som et treningsmiddel. Dersom jeg ønsker å komme meg fra A til B til fots, må jeg ikke velge å løpe bare fordi jeg bruker bena. På samme måte må man ikke trene når man bruker sykkel fra A til B.
 6. Men doble prisen av JottaCloud for unlimited. Synd det ikke ser ut til å finnes noen gode alternativer med Linux-klient til ca. samme årspris.
 7. Det står vel strengt tatt at det et piratnettstedene som må betale saksomkostningene: Hvordan det gjøres i praksis vites ikke...
 8. Hvis den er tilgjengelig i dag så er den jo ikke relevant for artikkelen, som handler om fremtidige biler. Ioniq har blitt lagt til blant eksisterende biler i artikkelen nå.
 9. Passasjerene blir hentet av et evakueringstog i motsatt løp: https://www.lombardi.ch/de-de/SiteAssets/Publications/1215/Pubb-0395-L-The%20Gotthard%20Base%20Tunnel%20-%20fire%20-%20life%20safety%20system.pdf
 10. Meget spennende spill. Begynte å spille Train Fever litt sent for bare 1 uke siden. Ser ut som Transport Fever vil inkludere det meste jeg savner i Train Fever. Rart gamer.no ikke har skrevet en artikkel om nyheten enda.
×
×
 • Create New...