Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HERREGUD, nå har jeg nylig vært i Latvia, og jeg så MASSE grusomt!!! MAnge kvinner og menn med pels over det hele, SVÆÆÆÆREEE pelsdotter her og der. Kvinner med blå glitterstriper på øyenlokkene og tørt bleket hår. Synes de det er fint? Hva er greien????????? For å ikke nevne de STYGGE jeansene de solgte der, og de GRUSOMME hårfrisyrene!!!!! :omg: :omg: :omg::scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :realmad::ohmy::thumbdown:

 

(Ja, er bare her jeg kan reagere såpass kraftig, men jeg sitter bare og ser i taket og tenker "hvordan .. er.. det.. mulig....?")

 

Jeg skal ALDRI til noe Latvia-lignende land igjen, det skal mye til.

Lenke til kommentar

*Tyrion-Lannister*

Er litt usikker på hva en karakter fra en TV-serie som foregår i middelalderen har å gjøre i en motetråd om stiler man ikke liker å se. Det er jo strengt tatt ikke noe du ser utenom i en fantasiverden. Da kan man jo like godt begynne å lime inn bilder fra moteshows i Paris. Der er jo ikke annet enn piss.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

*Tyrion-Lannister*

Er litt usikker på hva en karakter fra en TV-serie som foregår i middelalderen har å gjøre i en motetråd om stiler man ikke liker å se. Det er jo strengt tatt ikke noe du ser utenom i en fantasiverden. Da kan man jo like godt begynne å lime inn bilder fra moteshows i Paris. Der er jo ikke annet enn piss.

 

Well, nå er det jo dessverre folk som kler seg på den måten...

Samme med folk som kler seg som modeller på moteshowene. Ser like kokko ut de.

Lenke til kommentar

Jo det har de. Og billig kan være bra vettu. Jævla soss.

Sorry, men det er du ikke. Det er bare å måle frekvensresponsen, eller be en hver som ikke er døv sammenlikne med et tilsvarende priset headset fra KG.

 

Billig kan være bra, men PortaPro ER ikke bra. Men med dine bastante fullstendige påstander og personangrep fra intet fremstår du akkurat som det puslete, stakkarslige trollet du sannsynligvis er. :) (Og nei, det kom ikke fra intet ;))

  • Liker 2
Lenke til kommentar

alt jeg kan si er at denne tråden er patetisk, her sitter dere å kritiserer andre sin klessmak og snakker som om dere er bedre enn de som kler seg i en stil du ikke har sansen for, uff å uff, ha litt respekt for andre, og jeg skjønner ikke hvordan noen av dere kan si at dere ikke liker folk som kun kler seg i svart, hva er egentlig problemet, jeg kler meg for det meste kun i svart (untatt rutette sjorter), det er det som passer meg og det er det jeg liker å kle meg i.

Eneste jeg kan si er at jeg ikke liker når folk skal overdrive med klær (og sminke) bare for å vise seg fram (aka posers), istedet for å kle seg i en stil man mener reflekterer interessene eller personligheten sin, bortsett fra det så aksepterer jeg de aller fleste klesstiler!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

ja og en ting til, apelsin stilen som jeg kaller det er heller ikke pent:

- hestehale på toppen av huet

- oransj ansikt

- trange elastiske bukser

- store gensere, ofte strikkede gensere

og for å toppe det hele av, så er som regel denne sosse stilen brukt hos lubne eller feite jenter i 14års alderen.

 

bortsett fra det så aksepterer jeg de aller fleste klesstiler!

 

Å akseptere er ikke det samme som å respektere ;)

 

jeg tror ikke du helt skjønte hva jeg mente med det jeg skrev, altså vis respekt at andre har sine klesstiler

 

Så du starter innlegget ditt med hvor tåpelig denne tråden er og at vi alle burde skamme oss, for å så avslutte innlegget ditt med en stil du ikke liker?

 

Nei, det er ikke det jeg sa, jeg nevnte ingen klesstil, jeg snakker om folk som viser seg frem (aka posers), det kan være vilken som helst stil, det er rett og slett folk som prøver å vise at dem er noe ved å kle seg i noe vulgært eller overdrevent, noe som absolutt ikke har noe med den personen sin personlighet eller interesse å gjøre!

Lenke til kommentar

Å være en poser er jo på sett og vis en stil.

Men du liker uansett ikke jenter med brunkrem, tighte jeans og løse gensre. Du failer bare. Slutt opp med deg. Det er mange stiler du ikke liker, og det vet du godt.

 

uh, og poenget ditt var? så du kunne ikke komme med noen brukbare argumenter, og nei poser er ikke en stil, det fins posere innen ALLE stiler, desuten så er jeg ganske nøytral til alle stiler, untatt når folk er posere eller følger en typisk poser stil, MEN jeg har sett folk som faktisk klarer å se naturlige ut i noen av disse "poser" stilene.

 

EDIT: btw nei jeg har ikke noe imot tighte jeans, jeg sa stramme stretchy bukser, og jeg sa heller ikke løse gensere, jeg sa store gensere kombinert med stramme "strikk" bukser!

Endret av Psytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...