Gå til innhold

4chan bilete- og diskusjonstråd


Zeph

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

OBS: Dette er en dobbeltpost fra 4chan-tråden: Hvordan skal den fungere?. Ta diskusjonen der!

 

Problemet er åpenbart at dere har forskjellige forventninger til hva tråden skal være. Det er en problemstilling jeg nok har makt, men ikke forutsetninger for å løse.

 

Jeg har gitt dere en egen tråd for å diskutere tråden, altså en metadiskusjonstråd, men den er det ikke mye aktivitet i. Istedet foretrekker folk å ta diskusjoner om relevans her i tråden, hvilket fører til OT.

 

Noen av dere vil ha en ren meme-tråd. Noen vil spe på med skjermdumps fra /b/-tråder. Noen vil kunne diskutere raids og DNB-spam og såpeunger, noen helst uten kritisk røster. Noen vil poste biler og kunstfoto. Noen vil ha newfag vs. oldfag-diskusjoner. Noen vil det ikke. Noen poster bilder både her og i Snowdog for "sikkerhets skyld".

 

Så jeg spør dere igjen: Hva skal vi gjøre med tråden?

 

1. Er 4chan-billedhumor så anderledes fra annen billedhumor at den egentlig trenger en egen tråd?

2. Skulle vi hatt en egen tråd bare for /b/-diskusjoner? Siden /b/ ikke er en humorside som sådan, og ikke alt det er naturlig å poste i en slik tråd er humoristisk, skulle vi lagt den et annet sted på forumet?

3. Hva er det egentlig naturlig at dere poster her på forumet i det hele tatt, istedet for å ta det på 4chan?

 

Dette er på mange måter en litt schizofren tråd. På den ene siden er det en "Facebook-tråd", altså en sosial tråd for tilhengere av 4chan hvor de kan kose seg i fellesskap med likesinnede (og med de inviddes forakt for de utenforstående.) På den annen side er det en humortråd. På den tredje...

 

Kanskje burde det vært mer enn en tråd. Aktiviteten er vel ikke riktig stor nok til en hel underkategori, ellers kunne man jo hatt det.

 

I det hele tatt: Dere kan få relativt mye hvis dere bare klarer å bli enige om hva. Det dere ikke kan få er fritak fra retningslinjene eller beskyttelse mot kritikk. Dette er et diskusjonsforum, ikke en fanside.

 

OBS: Dette er en dobbeltpost fra 4chan-tråden: Hvordan skal den fungere?. Ta diskusjonen der!

 

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...