Gå til innhold

WD 160GB ATA-100 disk starter og gir klikkelyder


Anbefalte innlegg

Hei!

Til min store frustrasjon sluttet plutselig en av harddiskene (WD160GB)mine å fungere. Får partisjonene opp i windows/partition magic, men windows får ikke tilgang til informasjon på disken og partition magic sier at 100% av plassen er brukt på disken.

 

Jeg satte igang med checkdisc og partition magic for å forsøke å rette evt feil i partisjonen. Etter å at chkdisc hadde rettet et par feil i index sector så begynte plutselig disken å gi klikkelyder, etterfulgt av en "shutdown" av harddisken, for så å starte opp igjen og gi den samme lyden. Dette fortsetter helt til jeg slår av maskinen.

 

Dette høres ut som en mekanisk feil og spørsmålet mitt er da om det er noen mulighet for å få fikset dette uten å betale en formue? Har en del data som hadde vært veldig kjekt å få tak i.

 

Takker for tips:D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes flere programmer som muligens kan få tak i informasjonen igjen for deg.

 

en variant heter "getdataback", evt "getdataback NTFS" eller "getdataback fat32". Søk på dette på google, så får du opp hjemmesida til produktet. Lurer på om ikke det er en gratis prøveversjon som du kan teste. Husker ikke helt. HVis ikke finnes det nok andre kilder på "internettet"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...