Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Omnia vincit amor skrev (På 26.6.2020 den 20.52):

Kan ikke si at verken Sopranos eller Deadwood er særlig "kjappe" i å engasjere en.. Men de er jo også bygget veldig på dramatikken rundt folkene i serien, og det er nok derfor det tar sånn tid når de bygger karakterer framfor å være hele tiden action.. Jeg liker action men jeg foretrekker serier som er litt trege til tider. 

Når du nevner det så er det fantastiske serier ja. Jeg har sett de begge flere ganger og kommer nok til å gjøre det igjen en dag. :)

Jepp. :)

Nå har jeg heldigvis filmen igjen. Men kjenner jeg gjerne ville hatt en sesong til av Deadwood nå.

Sitat

Driver å ser X Files nå. Kommer uti sesong 3 og jeg bare digger denne serien.. Denne er heller ikke en "rask" serie men jeg digger den. Men jeg kan ærlig innrømme at første halvdel av sesong 1 var kjedelig. 

Favorittserien som ungdom/tenåring. Begynte igjen på nytt for litt siden, men stoppet opp i sesong 1. Kanskje verdt å gi en sjanse igjen. :)

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
DukeRichelieu skrev (49 minutter siden):

Jepp. :)

Nå har jeg heldigvis filmen igjen. Men kjenner jeg gjerne ville hatt en sesong til av Deadwood nå.

Skulle gjerne hatt flere sesonger av den serien ja! 

Om du ikke har sett Hell on wheels så er det en god serie som minner litt om Deadwood.. Den er også en av mine favoritt serier. 

DukeRichelieu skrev (49 minutter siden):

Favorittserien som ungdom/tenåring. Begynte igjen på nytt for litt siden, men stoppet opp i sesong 1. Kanskje verdt å gi en sjanse igjen. :)

Absolutt verd å se igjen! Synes det har holdt seg ganske bra for å være så gammel serie. Er mye godt, men igjen også en del kjedelige episoder. Men sånn er det med flere serier, de følger jo en formel for det.  

Gouldfan skrev (46 minutter siden):

X files det er nesten før streaming og alt detta med iiinternet ja.

Genial serie, litt vel far out.

Far out er jo hele poenget med serien hehe. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
On 6/1/2020 at 12:04 AM, Comma Chameleon said:

Startet litt på Snowpiercer på Netflix. For hvert minutt jeg ser så får jeg egentlig bare mer lyst til å se filmen på nytt i stedet. Foreløpig litt vanskelig å sette ord på nøyaktig hva det er jeg misliker, men hadde ikke den følelsen når jeg så originalfilmen.

Noen som har sett mer av serien og har noen tanker om den vs filmen?

Litt spooky at jeg har nøyaktig den samme følelsen som du beskriver her. Derfor så jeg bare halve første episode før jeg skrudde av. Likte filmen godt, og vil heller se den på nytt.

Lenke til kommentar
ChopperReid skrev (På 26.6.2020 den 20.32):

Er the expance å anbefale når jeg overhodet ikke liker star trek, battlestar, stargate etc? Jeg liker science fiction, bare ikke serier som de der. Vil ha noe som er skikkelig historiedrevet og faktisk ser ut som at det er brukt penger og tid på. 

Altså en serie som jeg blir revet med av

Bare for å hamre det inn så vil jeg si at jeg 1000% anbefaler The Expanse! Så først de to første sesongene, og så sett alt på nytt før sesong 3 og sesong 4. Skal se alle fire sesongene på nytt nå før sesong 5 kommer. Elsker den serien. Jeg likte heller aldri Star Trek, Battlestar, Stargate. 

Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (På 27.6.2020 den 13.25):

Nightflyers anbefales også, men vet ikke om det kommer mere.

Kansellert

Gouldfan skrev (På 27.6.2020 den 21.26):

Har Battlestar Galactica kommet med nytt? Hvor streames det?

Kom nylig på Amazon Prime Video.

Ny serie er under utvikling, involvert der er Mr. Robot-skaper Sam Esmail. 

 

Sam Esmail er for øvrig kul. Å henge i korridoren med han og Julia Roberts må sies å være en av tidenes mest bisarre opplevelser. Han ble sminket og gjort klar for å snakke serie og bli tatt bilde av, på et hotell bevoktet av folk som så ut som de skulle ut i Desert Storm. Så kom Julia i hettegenser og joggebukse og kommanderte alle rundt, hun var knalltøff. Så henne og Jon Hamm på en og samme dag - de var utrolig nok enda mer "larger than life" i det virkelige liv.

Pressesjef ga strengt beskjed om "ingen bilder!!!", Sam - som ble pudret og kledd som om han var med i Mad Men - så svært skuffet ut.

De satt seg ned, pressesjefen skrek nok en gang "INGEN BILDER!". Julia smiler, sier "What? No pictures? You are such a prude Sam".

Klasse. Hun eide rommet. ?

Endret av Dotten
Lenke til kommentar
ilpostino skrev (10 minutter siden):

Whaaaaat?! Fortell. 

https://serienytt.no/2019/09/nyversjon-av-battlestar-galactica-blir-en-av-de-nye-seriene-fra-nykommer-peacock/

 

Nytt siden da er at det ikke er snakk om en "nyversjon" slik vi er kjent med begrepet. Esmail, som er executive producer, sier den er inspirert av 2004-serien. 

"Vi vil utforske en ny historie innenfor mytologien samtidig som vi holder oss tro til Battlestar-ånden. So say we all" er den noe kronglete oversettelsen av hva han sa om serien. 

Lenke til kommentar
MrMarbles skrev (2 timer siden):

Re: The Expanse. Er jeg den eneste som synes serien ser "billig" ut? 


Nei, mye av det ser billig ut, alt fra effektene hvor man ser romskipene fra utsiden, som ser ut som en tiåring har tegnet det, til kostymer og sett.

Vet ikke hva budsjettet deres er, men serien er vel fremdeles produsert av Alcon, på det som trolig er et mindre budsjett enn mange andre slike serier?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
MrMarbles skrev (3 timer siden):

Re: The Expanse. Er jeg den eneste som synes serien ser "billig" ut? Tenker på studiosett, romdraktene, lyssetting osv. Syntes BSG så mye mer påkostet ut, selv om den serien er typ 10 år yngre.

Tror du er blant fåtallet som synes det ja. Jeg synes effektene i serien er fantastiske, og har lest på div. sider at serien får skryt for akkurat det. 

Lenke til kommentar
BioDex skrev (34 minutter siden):

Tror du er blant fåtallet som synes det ja. Jeg synes effektene i serien er fantastiske, og har lest på div. sider at serien får skryt for akkurat det. 

Ja, meget mulig. Mulig det også blir beskrevet slik i bøkene og det er tro mot de. Har forøvrig ikke sett mer enn mot slutten av sesong 1 før jeg boikottet Amazon pga. dårligere strømmekvalitet nå i vårres. Får se om man tar det opp igjen over ferien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...