Jump to content

MrMarbles

Medlemmer
 • Content Count

  1445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

574 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fyren kommenterte det at mange her skriver at å gå til en 3900X er nedgradering i forhold til 8600Ken som han har i dag...
 2. Som jeg nevnte tidligere, så har JEG dårlig erfaring med demo. Det er en risiko involvert. Hva denne risikoen er verdt, må TS nesten finne ut av selv. 10% høres mye ut. Mener du 10% ekstra overklokk eller faktisk 10% ekstra ytelse? Har du data på dette?
 3. Men hvor mye ekstra ytelse er det snakk om? Noen få prosent? Inntrykket mitt med 10- og 20-serien er at forskjellen er minimal. Altså, hva klokker et dårlig 2070 Super-kort kontra et bra 2070 Super-kort. Hva gir denne diffen i ytelsesforskjell? Greit at man har større sjanse med en A-chip, men er man garantert en viss ytelse?
 4. Også et godt kort. Kjøleren er vel ikke like kraftig som på Gaming X, men ellers er det lite som skiller kortene. Overklokking er lotto, og de klokker seg selv om man maxer power limit.
 5. MSI kortet er også et demo-kort. Så kan være det også har coil whine eller andre problemer. Har brent meg på demo-hovedkort og demo-skjermer hos Komplett. Hovedkortet gav bluescreen selv ved kun 1MHz overklokk (Asus Z270-E gaming) og skjermen gav flickering ved bruk av G-sync etter å ha stått på noen timer.
 6. Det PNY-kortet har uansett 5 års reklamasjon og veldig lik ytelse selv om kjølern sikkert er bedre på MSI-kortet. Jeg hadde kjøpt det om jeg ville hatt det nå 🙂
 7. Bytt ut grafikkortet i første omgang. Dette er nok største flaskehalsen akkurat nå, mest pga. lite VRAM. Ville kjøpt Radeon RX 5700 eller 2060 Super om du har budsjett til det. Skal du spille spill i 4K, så ville jeg kanskje gått for noe enda raskere. Ville i hvert fall startet med GPUen, og så sett om ting bedrer seg. i5 bør også skiftes ut på sikt, pga. at den kun har 4 kjerner og ingen HT/SMT.
 8. Greit å merke seg at ampen som ble reviewa døde under testing. Expert 200 (evt. Expert 170 som senere fikk en firmware update til å bli Expert 200), ble vel først introdusert i 2013. Så ampen kan ha vært opptil 7 år gammel. Man vet ikke om dette gjenspeiler alle ampene eller om ampen holdt på å feile som resulterte i så dårlige resultater. Det kan være at den scora så dårlig pga. den holdt på å feile. Også verdt å merke at line-in ble brukt. Personlig bruker jeg bare TOSLINK og Ethernet på min (aldri brukt line-in). Ampen er tyst som graven hos meg. Hadde en Hegel HD12 og NAD M2 før, og synes Devialeten overgår min forrige kombo med stor margin. Skulle likt å se test av en identisk amp for å se om man fikk samme resultat, og av Pro-serien. Er forøvrig enig at det er kjipt å styre med SD-kortet, men personlig har jeg ikke endra configen min siden april 2018, så ikke akkurat største problemet. Det kjipeste er nok at de har startet med en helt ny plattform på Pro-serien med helt ny app som Expert (non-Pro) ikke er kompatibel med. Men, mtp. at jeg kan strømme Roon rett til ampen via Ethernet og jeg bruker ellers TVen som hub til å mate alle øvrige kildene mine til ampen via TOSLINK, så må jeg innrømme at det er ikke så veldig farlig akkurat.
 9. Dersom du får festet dette festet i en stender (er jo vertikalt festet), så er det null problem. Men forutsetter jo at du faktisk får festet det i en stender. I hvert fall med en TV på 40kg. Bruker 546-festet selv, men har sponplater og 55". Så blir jo ikke direkte sammenlignbart. Men er strålende fornøyd med selve festet. Designet virker å være veldig stabilt, er nok nettopp fordi det er vertikalt festet mot veggen som gjør at det tåler veldig mye vekt. Hadde ikke turt å feste TVen i bare gips, i hvert fall ikke med et uttrekkbart veggfeste.
 10. Hah. Etter å ha tenkt meg litt om, så sa jeg akkurat opp både Netflix og Prime. Får heller bli medlem igjen når kvaliteten er tilbake.
 11. Jeg velger å la være å se på Netflix og andre tjenester akkurat nå. Ser heller på UHDer/BDer og evt. nedlastet materiale. Den lave bitraten er særdeles forstyrrende til tider, så boikotter de på min måte ved å la være å bruke de (har ikke anledning til å si opp abbo, da andre i familien bruker det aktivt). Jeg forstår godt at dette må gjøres, men det betyr ikke at jeg må like det, eller godta det.
 12. Tror ikke du kan det, da maskina i seg selv ikke støtter flere eksterne skjermer (med mindre du har en Retina MacBook Pro fra 2012). https://support.apple.com/kb/SP649?locale=en_US Evt. må du bruke en skjerm som bruker USB i tilfelle. Det vil ikke fungere bra. Mulig det finnes en Thunderbolt 1-dock som støtter flere skjermer, men fant ingenting så ved et kjapt søk.
 13. Da er det sikkert fordi du kjøpte Plex Pass. Da får du en eksperimentell video-spiller på tvOS/iOS som fortsatt ikke er rullet ut til vanlige brukere 🙂 Men kult at det kommer da. Takk for tilbakemelding!
 14. Bruker du Plex som klient også? Jeg måtte ty til Infuse Pro for å kunne spille av 4K HDR-materiale uten å droppe frames, da jeg ser alt med subs (bruker også AppleTV 4K).
×
×
 • Create New...