Gå til innhold

MrMarbles

Medlemmer
 • Innlegg

  3 805
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

11 053 profilvisninger

MrMarbles sine prestasjoner

2,3k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Nydelig! Den er jo mye mer lyssterk enn selv C3, så utrolig god pris det der, og veldig mye TV for pengene 🤓
 2. G2 er vel fortsatt en veldig god TV. Den var nede i 15k hos Komplett på demo, som man igjen kunne få 10% på. Så var veldig nær å slå til selv på den (den ble jo dessverre solgt). Skal man ha noe bedre, så er det vel Samsung og Sony sine OLED. Men er fordeler og ulemper med begge de to kontra LG også.
 3. MrMarbles

  Tesla - kaféen

  Hadde bremseservice på Sen som vi kjøpte helt ny og måtte ikke gjøre noe med bremsene fram til vi solgte bilen etter 85k km og 4,5 år. Han som kjøpte bilen var mekaniker og så over bremsene før han kjøpte og han sa det var mye igjen, så syntes det var verdt å ta den servicen når det fører til at vi slipper å bruke penger på bremser den tid vi har bilen. Pleier også å ta noen kraftige oppbremsinger ca 1 gang i måneden. Men det er litt mer just in case. Har en svigerfar ved kysten som hadde X i 6 år, og han måtte bytte bremser årlig på den (han orker ikke å krangle med Tesla og reklamere). Men igjen så hadde han ikke noen bakker han kunne bremse hardt i på sin daglige rute og kjørte nesten 300k på de 6 årene med bilen. Så var jo en helt annen bruk av bilen enn det vi hadde.
 4. MrMarbles

  Tesla - kaféen

  Hvilken bil har du? Har du Y så har du HEPA-filter, og man merker stor forskjell i tuneller på bil med og uten HEPA. Pleier aldri å skifte over til resirkulering når jeg er i bil med skikkelig HEPA.
 5. De Allyene har ligget på demo hos Komplett siden sommeren. De lå lenge ute til 7200. Først nå idet siste at prisen gikk ned betraktelig.
 6. Jeg har kjøpt flere Tesla og har aldri hatt bra inntekt (vel nå er den OK) og fått innvilget på sekundet. Ganske sikker på at det er samme greia fortsatt. Men såklart, risk å ta når man ikke VET.
 7. Er det Y med parksensorer? Selg og kjøp ny med lav rente etter at boligen er kjøpt. Får Tesla-lån på sekundet.
 8. Vurderer å oppgradere fra C1 til G2 pga veldig god pris på G2 (blir kanskje et par høvdinger i mellom). MEN, ser at G2 har VESA-skruhull på helt annet område enn C1. Så må jeg i tilfelle flytte veggfestet en del opp Ikke så keen på å få nye skruhull i veggen ass. Så det er downer.
 9. MrMarbles

  Elbil-tråden

  Da er det ingenting i veien for å anmelde det til Svensk politi.
 10. MrMarbles

  Elbil-tråden

  Han kjører vel i Sverige på den videoen? Vet du hva fartsgrensa på stedet er?
 11. MrMarbles

  Elbil-tråden

  Ja, har ikke fått testet det selv heller. Men tror som sagt aldri autoviskerne blir bra. Ang matrix lys så får man bare se, jeg bare regner ikke med det. Antar at jeg kjøpe en Juniper-Y for å få det.
 12. MrMarbles

  Elbil-tråden

  Ser matrix kom til Model 3 Highland nå, så spørs om det spøker for at det i hele tatt kommer på tidligere modeller. Ville ikke regnet med det... Ellers tror jeg autoviskerne aldri vil bli bra grunnet plasseringen av kameraene. Iom at de her helt oppe på frontruta, så blir det ikke liggende dråper på samme måte som i synsfeltet. De burde bare fikse en sensor istedet igjen. Har gått og ventet på dette siden 2017 med andre Model Sen vår som hadde AP2.5. Dog kunne jeg skru av autoviskere der OG samtidig bruke AP/TACC Verre med Yen vi har nå. Men, bruker også AP/TACC mindre nå på vinterføret, så er ikke stort savn for vår del, men kommer jo situasjoner hvor man turer i kø på E6 til/fra hytta og gjerne skulle brukt AP uten at viskerne går bananas...
 13. Lekt masse med eXoDOS denne uka. Dritfett å spille MechWarrior 2 igjen uten noe som helst hassle for å få det til å kjøre. Har lekt en del med PCem før, med varierende hell. eXoDOS blir nok prioritert mtp DOS-spill.
 14. Jeg tror det var i 2016 at jeg bare gav opp å være "sint" på prisene til nvidia (også fordi jeg så at AMD ikke kom til å være konkurransedyktig på ytelse) og kjøpte GTX 1080 ved launch. Siden har jeg vel bare bitt i det og aldri sett meg tilbake.
×
×
 • Opprett ny...