Jump to content

MrMarbles

Medlemmer
 • Content Count

  1358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

537 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yay til remake/remaster! Så lenge de ikke tar bort spill-mekaniker og bare oppdaterer det visuelle, så er jeg happy. Kunne gjerne tenkt meg å spille det på nytt på f.eks. PS4 Proen. Syntes 1 var mye bedre enn både 2 og 3. 2'a var jo bare et langt spill med masse 2-mission campaigns for å få tak i companions (jeg ble ikke sugd inn i heletatt).
 2. Det der så virkelig ut som et par med Beyerdynamic hodetelefoner. Må være basert på f.eks. DT880 Pro?
 3. Ja, er veldig interessert i hva for oppdateringer som kommer i år. Pr nå ser det ut til at det kun er snakk om en A9 gen 3 på CX og opp. Spent på om panelet er oppgradert på noen som helst måte. Liker at de kommer med en 48". Denne vurderer jeg på skrivebordet når prisen kommer ned om 9-10 måneders tid
 4. Luksusbil. De tenker tydeligvis å overgå Tesla på convenience og luksus og priser seg derfor over. I tillegg, bilen har 130kWh batteri og 3 elmotorer og tilbyr ting som de øvrige bilene på markedet ikke gjør. Når de kun skal selge tusenvis av biler i året i starten, så er det klart at de ikke er avhengig av å ha et stort volum.
 5. Akkurat. Her i heimen, så er alt av mobiler, datamaskiner, pads strengt forbudt under titting av TV-serier/filmer som skal samsees. Og det funker kjempebra. Alle følger mye bedre med og vi snakker sammen om det vi ser på underveis.
 6. 8K vs 4K. 8K har ikke så mye for seg for øyeblikket etter min mening. Det må oppskaleres enda mer. Ville holdt meg til 4K.
 7. Vil tippe at de tolker tonemapping helt forskjellig. Er det noen av de som faktisk outputter HDR-signalene til TVen? Du kan også installere Plex Server på PCen din, og så installere Plex på TVen din, og dermed streame innholdet til TVen. Tror Plex spiller av rimelig riktig på Samsung TVer. Personlig bruker jeg Infuse Pro på en AppleTV 4K for å få strømmet HDR til OLEDen min skikkelig (plex funker rævva på AppleTV4K- takler ikke 4K og Subs samtidig).
 8. Fikk satt på kapton tape i dag. Men det var noen store headaches rundt hele greia. Servern fant disken om man legger tape over pin3, men vil ikke forbi POST. Endte med masse knoting (trodde plutselig at LSI-kontrolleren hadde dødd), men fant til slutt ut at så lenge disken var tilkobla maskina når jeg skrudde den på, så ville den ikke forbi POST. Måtte koble til disken etter at FreeNAS var boota for å kunne bruke den. Så tror ikke jeg gidder å gå igjennom samme prosedyre med flere disker.
 9. Enig. Men, 6600Ken vil funke høvelig greit i nærmeste framtid. Du vil miste en del fps pga. den, men samtidig er det dyrt å oppgradere både GPU og CPU/hovedkort. Ville tatt GPUen først, og CPUen senere.
 10. Ligger i menyene. Alle innstillinger -> Generell -> SIMPLINK. Du må scrolle bittelitt ned. Merk at jeg har en C7, så kan være annerledes utformet på din C9.
 11. Jaok. Merkelig at alt ser grøtete ut på både satellitt og kabel TV da. I tillegg er det vel nesten ingenting av det som kjører i 1080p heller. mao var poenget mitt at linærTV i Norge er ikke noe å dømme en TV ut i fra. Spesielt ikke en 4K 75tommer.
 12. Du kan forsøke å skru SIMPLINK av i menyene. Merk at du da mister muligheten for å la andre enheter skru på TVen. Det også en egen innstilling for Automatisk strømsynkronisering inne i menyen til Simplink. Det går an å teste denne først.
 13. Dersom dere sitter ganske nære TVen, så vil mye innhold se uklart ut, pga. at det er snakk om 4K TV på 75". Spesielt om dere ser på ting som har dårlig oppløsning og lav bitrate i utgangspunktet (f.eks. kabel-TV/Satellitt). Hvordan ser det ut på Netflix med 4K abonnement? Hva med en god blu-ray? Eller UHD?
×
×
 • Create New...