Jump to content

MrMarbles

Medlemmer
 • Content Count

  1661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

808 :)

Recent Profile Visitors

5844 profile views
 1. Kanskje for ukjent film. Men "trommisen" har en egen Netflix special med masse trommespillere.
 2. Det kommer helt an på om det får en PS5 native release, eller om det blir en PS4 Pro mode spillet kjører i på PS5. Selv PS5 Native vet vi ikke noe om ennå. Kan like gjerne være at de velger å booste visuals, kjøre native 4K på 30fps enn 60fps. Grunnen til at jeg sier dette, er at det virker som om det er få PS5-spill som targeter 60fps. Men igjen, det er tidlig fortsatt, så vi vet jo egentlig ingenting.
 3. Jeg husker den knapt, men husker jeg likte den godt. Carpenter er stor favoritt her.
 4. Jau. Derfor jeg til slutt gikk over til Infuse Pro 🙂 Den spiser alt og videoene starter umiddelbart og renderer subs native.
 5. Ah. Da er det ikke noe problem. Men med 4K UHDer som skal spilles av uten transcoding, så konker Plex helt ut. Spesielt om man har på subs. Tror litt av problemet er at de bruker Apple video-avspiller for å rendere videoer. Og den er ikke særlig glad i MKV osv.
 6. Får du til å spille av UHD-BD på Plex? Med subs? Bruker nemlig Plex Server og appen Infuse Pro på ATV4K selv, da støtten til Plex og gratisutgaven var sub-par. Selv nå etter typ 3 år, så klarer ikke Plex å spille av UHD-BDer uten problem. Vet at man får en eksperimentell Plex video player i Plex klienten dersom man abonnerer på Plex Pass, men er vel fortsatt uten subs?
 7. Er kanskje 12 timer inn nå og bare storkoser meg. Så langt, så er all magien fra TLOU1 til stede. Så er spent på om noe vil endre seg fram til jeg er ferdig med spillet.
 8. Vel, både ja og nei. Største problemet er at de har flyttet om på modellene. Så en Q90R fra i fjor, har ingen tilsvarende modell på QxxT-serien. Man må opp på Q9xx-serien med 8K for å få en tilsvarende modell med like mange dimmesoner. Så hvis du tar Q90T, så tilsvarer den noe av det samme som Q85R om jeg ikke husker feil. Så da vil en Q80T tilsvare Q70R (mulig jeg roter bittelitt her, husker ikke alle modellene). Men mener også ha lest at peak brightness muligens har økt litt. Og så er det jo andre forbedringer også som kommer år over år. Anbefaler testene til HDTVtest på YouTube for anmeldelser.
 9. Ja, meget mulig. Mulig det også blir beskrevet slik i bøkene og det er tro mot de. Har forøvrig ikke sett mer enn mot slutten av sesong 1 før jeg boikottet Amazon pga. dårligere strømmekvalitet nå i vårres. Får se om man tar det opp igjen over ferien.
×
×
 • Create New...