Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Akkurat ferdig med House of Cards. Bedre enn jeg hadde forventet, og dette er en serie jeg har sett frem til siden samme tid i fjor. Er ikke noe utpreget tilhenger av politiske thrillere, men denne falt virkelig i smak. Jeg regner med at en sesong 2 vil komme? Det er vel kanskje allerede bekreftet?

Lenke til kommentar

De har vel latt seg inspirere av den fantastiske komiserien Arrested Development. Er også flere referanser til AD i MF, deriblant de utallige "come on"-brølene i sesong 1.

 

Er forøvrig ferdig med House of Cards, etter to intense dager. Er rett og slett helt frelst. Hvis dette er en indikator på hvor bra Netflix-produserte serier kommer til å være framover ser jeg lyst på tjenestens fremtid.

 

 

Lenke til kommentar

Jeg tror i grunn ikke at vi vil få like gode nye originale serier som House of Cards fra Netflix i resten av året til Netflix. Men kanskje neste år, i tillegg til House of Cards sesong 2.

 

Arrested Development blir herlig, og sikkert litt annerledes enn slik vi husker serien. Men jeg blir fornøyd alene med å kunne se serien komme tilbake.

 

Jeg er veldig skeptisk til Hemlock Grove, men jeg har tro på at serien kan treffe American Horror Story-fansen litt.

 

Jenji Kohan sin nye serie Orange is The New Black tror jeg blir grei. Dette selv om Jason Biggs og Laura Preppon er i sentral roller, noe som ikke akkurat er direkte lovende, men siden det heller er en dramaserie med komiske elementer så kanskje fungerer det mye bedre med dem enn laugh-track sitcoms.

 

Men det jeg liker i grunn med Netflix sin første flate med produksjoner (med AD denne gangen) er at den er varierende. Den er noe for alle. Alt er kanskje ikke for meg, men jeg kommer nok til å sjekke ut både Hemlock Grove og Orange is The New Black. Det lover ihvertfall bra at de prøver å dekke flere sjangere uten å gjøre alt "multi-sjanger".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...