Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ihvertfall en hel del mer spennende dramaer og slikt som kommer på de store nettverkene i 2012. I forhold til denne delen av denne sesongen enn den delen vi er i nå.

 

http://www.youtube.com/watch?v=4ZLS0qtLuQU

 

http://www.youtube.com/watch?v=r8avZevr890

 

+ The Firm og The Finder (vet, Bones-spinnoff, men Michael Clarke Duncan er der).

 

Og ABC-dramaene i 2012 (som jeg som regel har lite forhåpninger til, men hei Sean Bean i Missing..)

 

http://www.youtube.com/watch?v=GYNnvCb48bc

 

http://www.youtube.com/watch?v=HnaZxJIsnFE

Lenke til kommentar

Er så gira over at "How to make it in America" er tilbake med ny sesong!

 

Men jeg har en utfordring jeg håper noen kan hjelpe med. I piloten (s02e01) spilles det en låt under "Crisp-eventet" de holder, ca. 19:50 ut i episoden. Denne låta er helt herlig, men jeg klarer søren meg ikke å finne noe/noen som kan fortelle meg hva/hvem dette er for noe!

 

Hadde vært evig takknemlig hvis noen hadde tatt seg bryet meg å lete litt :) På forhånd takk!

 

 

Tror det er denne.

 

edit: så ikke at det hadde blitt svart på tidligere, beklager :)

Endret av jdmik
Lenke til kommentar

Franske Breakbot er <3

 

Noen som har sett The League? Noe verdt en titt? Seth Rogen som gjesteskuespiller i den nye sesongen. Vurderer om jeg skal bare ninjapirate det som er ute.

 

Har sett alt, og syntes det er en kjempe morsom serie! anbefaler den :) gleder meg til å se dagens episode

Lenke til kommentar

Uenig angående Suburgatory.

 

Da har vel du mer en annen sans enn de jeg har snakka med om serien. Fordi det er et par som har spørt meg om serien, og har endt opp med å like piloten av serien godt (har vel blitt sendt 2 episoder per dags dato og). Noe som er ganske uvanlig da flere komiserier trenger tid, så jo det med Emmy-nominerte serier Parks & Recreation og 30 Rock blant annet.

 

Suburgatory er virkelig ikke crappy mener jeg. Hater du isåfall den serien så ser jeg heller ikke for meg at du liker Modern Family og Cougar Town (ala sesong 2-3). Serien blir som en god miks av de to, som er ypperlig når serien går på samme kanal som de to. Serien går også veldig bra, både med seertall og kritikerne. Er den komiserien som i høst har fått mest god kritikk, etterfulgt av 2 Broke Girls som jeg ikke heller finner elendig.

 

2 Broke Girls er en grei latterboks-serie, og ikke horribel som Whitney. Eller til tider tom som hva andre latterboks-serier er i dag. Latterboks er ikke nødvendig noe som gjør en serie dårlig, det er bruken av latterboksen. Og generelt sett innholdet i serien, som er friskt og greit på 2 Broke Sluts.

 

Jane Levy fra Shameless US bidrar godt i Sub, og kan ende opp med å bli en kvinnelig utgave Dan Byrd. Og mer om Byrd og Suburgatory så er han også å se på serien før nyttår, om ikke mer etter hvis Cougar Town tillater det. Alan Tyduk fra Firefly er helt konge i komiske roller, nok igjen på Sub. F. eks Tucker & Dale Vs. Evil. Cheryl Hines fra Curb Your Enthusiasm bidrar med en ganske så grei og herlig typisk suburban-housewife som fungerer bra. Og ender opp med å fremstå først som en ganske elendig karakter, men ender opp med å bli en av høstens beste biroller i en komiserie sammen med Tyduk. Rex Lee fra Entourage sin karakter i serien har vi så vidt sett, og hvis det blir litt fordelt sentrering gjennom serien så kan det også bli bra. Rex Lee var ganske grei til tider som Lllllllllooooyd!! på Entourage.

 

Selv om Suburgatory ikke nødvendigs er hylende morsom, så er den ganske solid som også Up All Night er. Serien har i tillegg et ganske godt karaktergalleri. Litt som Modern Family i sesong 1 - Før veldig mye gikk i dass i sesong 2. Etterfulgt av sesong 3 som er blitt litt bedre, men bare til nå er morsomt på grunn av et par av karakterne (Phil, Claire, og ungene deres). Gloria (Sofia Vergara) har jeg alltid likt, men de har fått et ordentlig overtanke på at måten hun snakker på skal bli så utrolig grinda denne sesongen at det ikke blir morsomt. Det virker som forfatterne i Modern Family har blitt noen store latsabber, tiltross for at de fikk Emmy-priser kasta etter seg forrige måned.

 

Smak og behag uansett, jeg og noen kritikere er for det meste uenig med deg. :)

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Jeg burde vel kanskje ha ført på at de er - etter min mening - elendige.

Suburgatory kan jeg ikke helt sette fingeren på hva jeg ikke likte med, det bare funket ikke for meg. Selv om jeg digger Modern Family og har etter en episode av Cougar Town bestemt meg for å se mer av denne.

 

2 Broke Girls derimot hatet jeg. Hele settingen rundt kafen var dårlig, "marry the ketchups" fikk meg bare pinlig berørt, og jeg skjønner ikke på død og liv hvorfor de skal sitte på den stakkars hesten så lenge. Det eneste jeg synes var bra med serien var opplegget med hvor mye penger de har på slutten.

 

Modern Family liker jeg veldig godt. Men det irriterer meg at når de til tider klarer å lage veldig morsomme senaroier, så skjønner jeg ikke at de ikke innser at enkelte ting bare er flaue. Eks Cam og Mitchell sin diett hos sjefen til Mitchell.

Lenke til kommentar

Ok, da skal jeg få en båt over atlantern ned serien. Elsker Sunny fra samme kanal. Også er jeg fan av Nick Kroll og Paul Scheer fra før så. Rart jeg ikke har tenkt på serien før nå.

Skjønner heller ikke hvordan jeg har gått glipp av denne serien. Har nå kommet meg ut i sesong 2, og for en herlig gjeng med dysfunksjonelle folk!

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp funnet ut at imdb har en Recommendations liste inne på hver film eller serie. Skjønner ikke hvordan jeg kan ha ungått å se den helt til nå. Utrolig effektiv måte å finne nye serier på :)

Har til nå sjekket ut Warehouse 13, Haven og Torchwood. Men er ikke sikker på om noen av de egentlig er noe vits å se videre på med tanke på hvor mange gode serier som er der ute. Noen som har sett noen av de?

Lenke til kommentar

Har sett både Warehouse 13 og Torchwood og foretrekker sistnevnte. W13 er ok underholdning men produksjonen er rimelig dårlig og det er for morsomt for min del når det gjelder sci-fi. Torchwood er en spin-off fra Doctor Who med passende blanding spenning, humor og drama. Og så digger jeg bare John Barrowman og Eva Myles.

Endret av Dandor
Lenke til kommentar

Heaven var noe kjedelig greier.

 

Sci-fi ser jeg sjelden på, med få unntak som BSG (som er ferdig, Caprica orka jeg aldri).

 

Følger heller kritkerene enn noe lister på spesielt IMDB. Fint å bruke sider som Metacritic til slik (hvis du skal ha de gode). Klarer ikke å se seriøst på noen som anbefaler Supernatural... (Og CSI: NY, wth)

 

Eller Hitfix.com som jeg har følgt med på i noen år. Fin podcast der også som er verdt å sjekke ut for alle har interesse for det. Har som regel et segment om flere serier i uka, så du kan bare spole framover til de delen som er av interesse.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...