Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Justified er goodsheet, legg merke til Deadwood-kollegaer til Timothy Olyphant i et par av episodene.

 

Californication kan jeg være enig i at sesong 2 var litt dårlig, men tro meg. Sesong 3 er bedre enn selv den første spør du meg. Mye av det som skjedde i S3 var vedlig godt gjennnomført. Serien ble så og si endret av slutten i sesong 3, og rett og slett en vending som var svært bra gjort. Spesielt fra David sin side som skuespiller. Fikk stor sans for han i sesong 3. Mye mer enn hva jeg fikk i X-Files.

Lenke til kommentar

ss2 og 3 like bra som 1? Har ikke tatt meg tid til å se resten.

 

Som de andre har sagt, synes S02 var dårligere enn de andre og jeg tok faktisk å droppet å se S03 når den kom. Men S03 er noe av det bedre jeg har sett så anbefaler deg virkelig til å se alt. Spesielt en episode i S03 som er helt fantastisk, og som alene hadde gjort det verdt å se.

Lenke til kommentar

ss2 og 3 like bra som 1? Har ikke tatt meg tid til å se resten.

 

Som de andre har sagt, synes S02 var dårligere enn de andre og jeg tok faktisk å droppet å se S03 når den kom. Men S03 er noe av det bedre jeg har sett så anbefaler deg virkelig til å se alt. Spesielt en episode i S03 som er helt fantastisk, og som alene hadde gjort det verdt å se.

 

Slenger meg på her... Sesong 2 ble jeg litt skuffa over, men for all del, se sesong 3! Den er minst like bra som sesong 1:D Gled deg!

Endret av Gnimmels
Lenke til kommentar

En eller annen serie som er annonsert å være ferdig, vil overleve. Nå er det bare til å spekulere i hvilken:

http://flagglima.com/2011/01/en-serie-tar-ikke-slutt-allikevel-men-hvilken/

 

Jeg tipper som de fleste Smallville, med enten spin-off eller fortsettelse som Supermann. Kanskje det er snakk om 24-film som nå har fått grønt lys (lenge vært planlagt). Jeg håper det er snakk om Terriers eller Rubicon, men det er meget usannsynlig.

Lenke til kommentar

En eller annen serie som er annonsert å være ferdig, vil overleve. Nå er det bare til å spekulere i hvilken:

http://flagglima.com/2011/01/en-serie-tar-ikke-slutt-allikevel-men-hvilken/

 

Jeg tipper som de fleste Smallville, med enten spin-off eller fortsettelse som Supermann. Kanskje det er snakk om 24-film som nå har fått grønt lys (lenge vært planlagt). Jeg håper det er snakk om Terriers eller Rubicon, men det er meget usannsynlig.

 

Ah. Spennende. Jeg håper veldig på Rubicon.

Lenke til kommentar

"Hit series" utelukker jo Rubicon og Terriers da det var ytterst få som så på de perifere greiene der. 24-filmen ble jo nettopp satt på vent så det er tvilsomt at de skal kontre en nyhet om det. Selv håper jeg på Deadwood. Har akkurat begynt på serien og elsker Al Sweareangen og Seth Bullocks verbale eskapader, men aner ingenting om hvorfor serien ble halshugd (for å unngå spoilere).

Lenke til kommentar

Det er snakk om en serie som de siste 12 månedene er blitt oss fortalt skal slutte.

 

Medium er også en sterk kandidat, siden den er både drama og fortsatt går på TV (men kansellert). Slik Ausiello formulerer seg virker det som det er en av seriene som fortsatt er på skjermen.

 

Entourage er også alternativ, kanskje en bekreftelse på at filmen er go?

 

Annet nytt: 5. sesong av Californication har fått tommelen opp.

Lenke til kommentar

Sesong 5 klarsignal av Californication er en 10/10 som titsene til Sasha Bingham. It`s great, heeeear!

 

Ellers så joiner "Vampire Diaries"-Lauren Cohan NBC-serien "Chuck" denne sesongen.

 

Steve Carell og Amy Ryan forlater begge The Office US i den fjerde siste episoden før denne sesongen. Med sansyneligvis Dwight, Darryl og Andy som "nye" sjefen. Men enda ikke sikkert om det blir en ny sesong, det er sikkert.

 

 

 

Mest sansynelig

(Serien er mest sansynelig forsatt i produksjon, dermed veldig usikker på Medium men stor mulighet for at serien får forsette)

 

 

Law And Order: CI eller Law And Order(orignalen), evt. spinnoff av Law And Order med en av karakterne fra de to nevnte LAO. Vincent D'onofrio og Katryn Erbe har valgt å komme tilbake CI. Serien er forsatt i produksjon, og serien er egentlig sagt skal avsluttes i år. Men wait, alt serien trenger for å forsette er tilbake. Jeff Goldblum kan ta seg en bolle, fansen av serien har stort sett ikke likt han og da han ble likt, ga han seg i serien.

 

 

Tror Medium er et valg som er gangske mulig.

 

Noe Smallville, ja! Green Arrow, enda en sesong med Smallville eller lignende er veldig sansynelig. Ettersom det også er Ausiello som bringer nyheten er sansene store for at det er en av seriene han omtaler mest. Smallville er hver uke hvertfall, egentlig med Medium utenom sommern.

 

Entourage - Enda ny sesong istede for film, eller filmen annonsert(tviler siden det blir nevnt, og først på Ausiello). HBO/Wahlberg har bare tendens til å annonsere ting som dette selv. Ausiello er mer på skuespiller-fronten når det kommer til HBO.

 

 

 

 

50-50

24(Noe) - Nettopp blitt bekreftet at første manus har blitt avkasta, og ingen nye er blitt satt til å lage nytt. Tviler på det er noe rundt 24, men alikevel en mulighet.

 

 

Ghost Whisprer, mener Jennifer Love Hewitt har nevnt at hun ikke ønsker tv-serie igjen. Så tviler på at hun ønsker å komme tilbake, tiltross for at tv-kanalen vil gjennomopplive serien. Tviler jeg på at hun ønsker mer og. De fleste skuespillere vil jo bytte roller hvert 10`ende år vil jeg tro. Å hun har muligheten, og mange prosjekter som kommer både foran og i stolen.

 

Dollhouse

 

Party Down - Starz trenger nye komiserie. De kan hente inn mye av gamle casten bortsett fra et par. Å skaffe nye ersatttere som kan ta over hovedrollen i serien sammen med Veronica Mars-fame, Ken Marino.

 

Stargate Universe

 

Big Love - Serien er jo herlig for de fleste HBO-amerikanere. Men tror nok stroe deler av produksjonen vil gi seg og. Noe Hamlet-aktig handling i serien, ikke ekstremt men kan også spille på det.

 

 

Nope/Ørlite mulighet for

Heroes kommer hvertfall ikke tilbake, de kan ikke forsette serien uten Zachary Quniton(NBC betaler ikke kontrakten hans på nytt, belive me). Samme del med Milo Ventimiglia, og det faktum at sistnevnte er opptatt med filmproduksjon gangske mye framover. Å har ikke noe mulighet for noe særlig mer enn gjesteroller fram til hvertfall 2012. Blant annet Red Dawn-remaken med blant annet hovedskuespillern fra Thor i rollene. Å tviler på at de velger å gi Heroes en sesong til når de forsatt har Chuck, isåfall ofrer de nok Chuck iforhold til Heroes, noe som er sterkt tvilende. Tiltross for at mange ikke enda veit at Heroes er ferdig. Tviler på at NBC vil leve på fansen som tror at serien kommer tilbake. "Avsluttnings-filmen" er likt "Day One" et prosjekt som aldri kommer på tv eller dvd nok engang fra NBC.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ble ferdig med Generation Kill, brukte 2 dager på å se det. Hva skal jeg si? Serien er vel egentlig alt jeg har lett etter i en moderne Krigs serie/film. Det hele føles så uuuuutrolig ekte at du nesten får inntrykk av at du ser på en dokumentar. Som en review på Imdb sa "If you really wanna know what it's like down in afghanistan, watch this. It will give you a clearer picture than the news" eller noe i den duren. Og jeg må si at, utifra det jeg kan, så er jeg helt enig. Wikileaks f.eks (stor fan av siden) og andre medier for den saks skyld, får marinene stemplet som kaldblodige mordere, men det ligger så mye mer bak det hele. Forvirringen, ordrene, håpløse generaler, presse, kjedsomheten osv.

 

 

Jeg var egentlig ganske solgt fra første episode, den eneste karakteren jeg slet litt med å akseptere var skarsgård siden jeg er så vant til å se han som Eric i True Blood, dette gikk dog fort over. Det er bare så mye som var fantastisk med serien, soldatene og deres holdninger, Captain America, Rolling stones reporteren, syngingen i bilene, brorskapet, jeg kunne fortsatt i evigheter. Jeg elsker hvordan det hele tiden nesten ligger en liten spenning i bakhode ditt mens du ser på serien. Du vet at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje noe foreløpig, men likevel er de i fiendtlig teritorie og plutselig så smeller det. Pulsen min gikk i hundre noen av gangen når de kjørte rundt i humveene. Samtalene og holdningene mellom soldatene er også utrolig interessant iforhold til et sosialantropologisk perspektiv, og til en viss grad sosiologisk også. Dette er ekte mennesker som synger på Teenage Dirtbag, gjør narr av "fan" brevene de mottar, driter og runker og snakker om South Park. Rett før jeg så Generation Kill, gikk jeg igjennom The Pacific. Det var utrolig fet å se hvor forskjellig holdningen til soldatene var i de to seriene.

 

Eneste "klagene" jeg har på serien er at det kunne gjort seg med en liten bit mer action. Da mener jeg virkelig ikke sånn som Call of Duty folka som ga opp serien fordi det ikke var nok "bang, bang". Det er mer at jeg på en måte ble enig med rastløsheten til soldatene. Det hadde vært greit om de fikk en ordentlig Recon mission til slutt som de så gjerne ønsket seg. Samtidig er jeg på en måte glad for at det ikke ble noe av det og at alle kom seg hjem i live.

 

Den andre klagen er bare rett og slett at serien var for kort. Nå er det ikke noe de kunne gjort med det siden den er basert på en bok og jeg skjønner at den ikke er lengre, men samtidig er jeg veeeeldig sulten på mer. Uansett beste serien jeg har sett på leeeeengge. Må definitivt finne en plass for den på top 5 lista mi.

 

 

Edit: Beklager for spoilers, tenkte ikke helt over det.

Endret av Carlgutt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Buffy" Sarah Michelle Gellar retunerer til TV.

(Hvis du ser bort ifra stemmen hun har gitt til Robot Chicken innimellom)

 

TV’s erstwhile Buffy Summers, Sarah Michelle Gellar, is poised for a return to the smaller screen as the star of a new CBS drama pilot. Titled Ringer, the prospective new series revolves around a young woman on the run from the mob.

http://www.tvline.com/

 

 

"Benjamin Linus" tilbake på TV i Parenthood i Mars.

Emmy-vinner og Lost-favoritten Michael Emerson er tilbake på skjermen for en episode i Parenthood før "Odd Jobs" starter i år som er serien han gjenforenes med Terry O`Quinn(Locke i Lost) etter Lost sin slutt i 2010.

Lenke til kommentar

Etter mye masing fra Maury så fikk jeg sett første episode av Shameless US. Virker som en serie som jeg har lyst til å følge med videre på. Selv om jeg var veldig skeptisk til en liten "twist" som kom iløpet av episoden. Tror serien kan bli en suksess, men jeg frykter litt at den vil spille på feil strenger i historien som kommer. Blir isåfall spennende å se hvordan serien utvikler seg! :)

Lenke til kommentar

Jeg er på utkikk etter en dokumentarserie om amerikansk historie, gjerne en som tar for seg hele veien fra oppdagelse og de første immigrantene, hele veien opp til moderne tid (si 1900 eller noe da). Eksisterer det en slik serie, som noen vet om? Og kan man få tak i det?

 

På forhånd takk. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...