Gå til innhold

Om det å mobbe tjukke mennesker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er min mening! Det er bare sin egen skyld at de er feite. Folk kan si: gener.... men en god venn av med har "feite gener" Han var smelltykk på ungdomskolen. Nå 5 år senere har han svært bra kropp og er i veldig god form, masse muskler etc...

 

Jeg synes da at det å få dem til å inse FAKTA er viktig!

 

Her er min gave til feite folk: Begyn OG TREN!

Lenke til kommentar

Var ute på byen i Oslo i går og jeg fatter ikke hvordan dagens unge damer bare lar seg forfalle slik de gjør?

Herregud så mange fete det er ute. Hadde en samtale med min far som også har lagt merke til det. I gamle dager måtte de dra langt for å finne en som var overvektig, det var nesten umulig å oppdrive. I dag er sykt mye fettberg der ute. Merka det spesielt i baren i går hvor bergene tar opp MYE plass.

 

Hadde jeg drevet utested hadde jeg tatt ekstra betalt for fetinger. De opptar mye plass og dreper omsetning i baren...

 

Heldigvis starta jeg dagen på elixia hvor det er en klar overvekt av lekre damer, synd det ikke er slik ute på byen også....

Lenke til kommentar
Hadde jeg drevet utested hadde jeg tatt ekstra betalt for fetinger. De opptar mye plass og dreper omsetning i baren...

7868611[/snapback]

Hadde du gjort det i dag, hadde du mistet sjenkebevilgningen. Du hadde sikkert fått en flott bot også.

Når man tenker på det så er det rart at staten ikke har begynt å sende "anti-fede" reklamer osv. Dette er noe som helt klart kommer til å bli et problem hvis ting får fortsette slik de er nå. Jeg fåreslår først og fremst høyere medverdigeavgift, eventuelt en ny sukkeravgift på brus, sjokolade osv. Dette er helt klart produkter man klarer seg godt uten.

Lenke til kommentar
Så er spørsmålet igjen da: Hva er "sunn mat"?

7862260[/snapback]

Mine forslag: Magert kjøtt, frukt, grønnsaker, grovt brød, egg, fisk. Dette ville selvsagt uansett bli utredet av en ekspertgruppe.

7862327[/snapback]

 

Nå er det jo en viss uenighet om sånne ting også. Man har jo Fedon/Atkins som mener at den klassiske norske maten (mye fyllmat med høyt karbohydrat-innhold) er usunt, og at du gjerne kan spise egg og bacon til frokost, middag og kvelds, og fremdeles ta av.

Lenke til kommentar

Mente det var en slags merking av sunn mat på rimi her om dagen. Mulig jeg tar feil. Men jeg søkte litt på nettet:

 

http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/4033834.html

 

Og her er sjokket:

 

Dette er riktignok i danmark, men gjelder sikkert her og:

Bakgrunnen er at det fra 1987 til 2003 er blitt 75 prosent flere overvektige.

 

 

75% mer fettberg!! Herregud. Dette kombinert med tall som sier at 38% av skolebarn vil være overvektige i 2010 gjør meg rett og slett sjokkert.

 

Det er nå blitt en helserisiko å gå å drikke seg drita på byen. Sjansen for at det ligger en belfeit dame ved siden av deg når du vokner er jo minst 15 doblet de siste 10 årene....

Lenke til kommentar

 

Hadde jeg drevet utested hadde jeg tatt ekstra betalt for fetinger. De opptar mye plass og dreper omsetning i baren...

 

7868611[/snapback]

 

Men så drikker de mer. De syltynne drikker jo fire cidere og ligger så langflat. Jeg vil tro de store overvektige er veldig velkommen på utestedene, siden de drikker en god del mer for å bli like beruset. ;)

Lenke til kommentar
Tja.

I et program på TV-Norge eller hva det var, så var det en mann på 400 kilo som drakk 40 flasker øl uten å bli overstadig beruset. Vi fikk også se når han var på do, et prisverdig innslag i programmet.

7875236[/snapback]

 

 

Jepp, han satte også tillivs alt som var på menyen på resturanten de besøkte. Snakk om god kunde:D Han berga vel ukesomsetninga til den resturanten med besøket sitt. Jeg tror forresten det var snakk om 40 pints(UK pint 568ml), noe som da tilsvarer *trommevirvel* 22,7 l øl! Det er ganske imponerende når jeg tenker meg om:) Så at de som er store kan ha større toleranse for alkohol er jeg tilbøyelig til å tro på.

Lenke til kommentar

Jeg driter i om fete tåler mer alkohol enn tynne. I og for seg rimelig uinteressant om et valkete fettberg tåler en kasse øl eller ikke.

 

Leste i dag at 1 av 4 ikke jobber, fordi det er for gunstig å ikke jobbe. Bedre å ligge hjemme på sofaen å spise potegull og bade i egen avføring. Jeg fatter rett og slett ikke hvordan folk bare kan la seg forfalle slik de gjør?

 

Hva skjer med samfunnet?

Lenke til kommentar

Godt at jeg provoserer da :yes:

 

Viktig at det finnes de som opprettholder krav og standarder slik at ikke alt bare forfaller. Merklig nok er det kun aktive oppadgående mennesker jeg treffer på sats og elixia. Tjukkassene gir vel jo opp der også, slik de gjør så enkelt på alle andre områder her i livet...

 

Det er viktig å ha noe å strekke seg etter her i livet, ellers vil man bli et offer for egen latskap..

Lenke til kommentar

Det er i grunnen ikke så rart at du ikke treffer tjukkaser på Sats, en tjukkas er ofte tjukk pga manglende mosjon. Dette samt at det sikkert ikke er så veldig morsomt å gå på helsestudio når man er dobbelt så tung som de andre, med tanke på den oppmerksomheten de får.

Når det er sagt, så ser jeg ofte tjukke folk på Sats i Stavanger som tilsynelatende gjør en innsats for å bli slankere, så selv om det er fristende å generalisere, er det nødvendigvis ikke riktig.

 

Opprettholde krav og standarder? Dette kan gjøres uten å være ondskapsfull og barnslig. Oppretteholder man krav og standarder (hvilke krav/standarder?) ved å være uhøflig? Dine metoder for opprettholdelse er patetiske, og jeg trodde du var så opptatt av å være Mann at du innså dette selv.

Lenke til kommentar

Det du anser som patetisk og uhøffelig kan kanskje virke."Out of the box thinking" er kanskje ikke så dumt. Det som for deg virker ulogisk og urteit kan være en gullgruve for andre .)

 

Vi har sett at det bare blir fler og fler fettberg i samfunnet, og vi har tatt i de med silkehansker i alle år. For min del konkluderer jeg med at de forsøk og tiltak som er satt inn for å begrense og gjøre noe med problemet er totalt misslykket.

 

Derfor spør jeg om alternative måter. Min ligger i andre enden av skalaen, og kanskje de ikke er så dumme allikvel om de viser seg å gi øyeblikkelig resultater..

 

De som opprettholder krav og standarder blir alltid kritisert:

 

Reklamebransjen (Eks H&M reklamene), pornoindustrien osv.

Jeg har intet problem med å være uhøffelig mot et fettberg som har degradert sitt liv til de grader, jeg har nemmelig null medlidenhet og forståelse for noen som har gjort seg selv noe så vondt .)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...