Gå til innhold

Cracker-angrep på Diskusjon.no


Anbefalte innlegg

Først og fremst så vil jeg oppfordre ALLE om å ENDRE PASSORD med en gang. Jeg vil samtidig presisere at passordene deres er krypterte i vår database, og vi har ingen grunn til å tro at noen passord er kommet på avveie. Dette er rett og slett bare vanlig prosedyre ved ethvert angrep.

 

Kl. 17:52 i dag ble forumet utsatt for et cracker-angrep som førte til at vi måtte ta ned forumet frem til kl. 20:45. Årsaken var et nylig oppdaget hull i programvaren som forumet vårt benytter. Siden dette sikkerhetshullet er så ferskt (det ble først publisert i dag), har ikke Invision kunne gitt ut en fiks. Vi har derimot fått tettet hullet på egen hånd nå, og kunne dermed åpne forumet igjen.

 

Det ble gjort forsøk på å sende ut spam fra serveren vår, men vi er rimelig sikre på at vi fikk stoppet de aller fleste av disse før de ble sendt ut. Hittil har vi ikke klart å oppspore noen andre hensikter enn dette. Skulle noen ha blitt truffet av dette, så gi beskjed til oss med en gang.

 

Vi har gode logger som viser all aktivitet gjort av inntrengeren, og vi vil følge dette videre hos de rette instanser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

I allefall fint at dere er så raske og klarer å tette hullet og få opp forumet relativt fort står det respekt av! :grin: Uansett, kommer vel til å bytte tilbake til det gamle passordet mitt etter en stund.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...