Jump to content

Haraldson

Medlemmer
 • Content Count

  11548
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

About Haraldson

 • Rank
  Forumveileder
 • Birthday 06/09/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11449 profile views
 1. Jeg orker ikke å forholde meg til bleeding edge slik, er det uferdig teknologi og generelt usondert terreng, får resultatet bli deretter. Dog kjekt om du har rom i budsjettene til å gjøre research på feltet og derigjennom bli en retina-ekspert, Sebba.
 2. Sitter med DP4 på en splitter ny MBP Retina, og irriteres mest av disse feilene som går på display brightness. Inntil nå trodde jeg faktisk at Macen kræsja ved annenhver oppstart — neste gang prøver jeg å øke brightness før svenskeknappen. ;-) Noen som veit om en måte å oppgradere til final, uten å måtte reinstallere alt, når final kommer? Klin umulig?
 3. Sitter på noe vag informasjon fra hukommelsen om ei låt jeg prøver å finne artist og tittel på. Har googlet masse uten hell, mest sannsynlig har jeg feil ord/fraser. Refrenget inneholder noe à følgende fraser: Looking hot, all the night, [ ..... ('until the sun goes down'..?)] --> That's all I'm asking, that's all I'm asking... Låta har jeg hørt i klubbversjon (dance/house/techno-ish, kvinnelig vokal), men det er mulig den finnes i en treigere versjon... Edit: Elena Gheorghe – Disco Romancing
 4. Skvatt litt nå nettopp—plutselig sto Equerm foran meg i køen ved kaffemaskina, hos Keyteq. :-P
 5. Man har jo matprat sin app, den er finfin den. :-)
 6. Vel, om du skal holde deg til korrekt HTML, har du valget mellom å gå vekk fra div og benytte a med inline-elementer inni (span, em, strong etc.), å ha lenker inni flere elementer sånn at større deler av innholdet blir klikkbart, eller du kan simulere at boksen er klikkbar ved å posisjonere en tom a over innholdet i boksen (display: block; position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; ). Problemet med sistnevnte metode er at det blir vanskelig å lage en god :hover-state.
 7. Du kan vel bare kutte ut diven, sette display: block; + width & height på a-en, så skulle du være i mål...
 8. Det er plass til utredninger, argumentasjon og forklaringer, men det viktigste å nevne er kanskje muligheten til å lenke, som gjør at man kan peke videre til gode ressurser. På mange måter fungerer Twitter som et samlingssted for interessant lesestoff, som Digg. Twitter er jo ikke for avhandlinger, mer for å dele og spre innhold og komme med bemerkninger etc. Dog fungerer det overraskende bra for konversasjoner, bare du gir det en sjanse.
 9. Du forutsetter at lange og utfyllende beskjeder vil være mer interessante enn de korte. Det viser seg ofte at begrensningen på 140 tegn kutter bort pjatt og folk tvinges til å komme til poenget umiddelbart.
 10. Jeg er enig i at de bør ta grep, Simen, men å sammenligne det med Microsoft (implisitt fordi de har en så vellykket strategi med å få folk over på nyere nettlesere..?) var nesten litt provoserende. Microsoft har vært altfor treige med å foreta slike grep som artikkelen beskriver. At 4% av Firefox-brukerne sitter med versjoner eldre enn 3.5 er dog merkelig.
 11. Sant at de ikke kommer rett etter hverandre, men dere er enige i at norsk har alle ordene dere har brukt i eksemplene fra andre språk, og at vi dermed kan konkludere med at det har med setningsoppbygning, og ikke ordforråd, å gjøre? En spade er en spade osb.
 12. Hva har ordforråd med dette å gjøre, Analogue? Også på engelsk hadde 'I' blitt brukt to ganger i denne setningen. Når det gjelder tema, tror jeg at jeg (se, se!) i dette konkrete tilfellet ville brukt "at" mellom, mest fordi budskapet kommer tydeligere fram.
 13. Tja. Det skal fungere. Det skal se OK ut. Mer enn én time uansett, om man skal se helt bort fra leveransens verdi.
×
×
 • Create New...