Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

For å redigere i mobilskin trykker du en gang på innlegget, så dukker knappen opp.

 

Jeg skjønner bare hvorfor ikke det er så forbanna vanskelig å spille ordentlig, istedet for alt dette primadonna tullet, selv om det koker over må man kunne klare å holde seg innenfor lovverket, hvis ikke kan de bare holde seg unna fotball.

Vel, det gjelder jo åpenbart en hel haug med profesjonelle fotballspillere, både på Chelsea, Napoli og de fleste andre lag. Er mye som burde vært annerledes i fotballverdenen, for å si det sånn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snurreleif: Det er alltid en haug med gule kort og frispark og straffer som ikke ble gitt. Så du holdingen i feltet på en av de større sjansene til Drogba (ikke dødball). Napolispiller med to armer rundt halsen på ham. Det var en straffe vi aldri fikk. Og Napoligutta skulle hatt minst like mange gule for filming som det vi skulle hatt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det var utrolig DIGG med seier igår, vi spilte bra fotball og vi fortjente seiern igår.

 

Gøy at spillere som Drogba, Terry og Lamps skårte igår, det var NESTEN Torres også skårte igår kveld, og var helt sikker på at han sku skåre på den ene sjansen :/

 

Hvem syns dere var banens beste igår? Og hvem var banens dårligste?

 

Jeg syns de to beste var Drogba uten tvil, spilte en kanonkamp, og Ramires som jobbet knallhardt gjennom hele kampen.

 

Dårligste: Mata falt jo nesten hvergang han fikk ballen, og gjøre ikke så veldig mye i kampen, kanskje Essien også, men lar det være med det.

 

Trekning imorra, riit? Håper vi trekker APOEL eller Marseille,.

Lenke til kommentar

Trekning imorra, riit? Håper vi trekker APOEL eller Marseille,.

 

På en måte håper jeg vi trekker god motstand. Vi må uansett slå de beste for å vinne CL, så om vi f.eks. slår ut Milan eller Real Madrid så har vi gjort en god jobb og er på vei gjennom. Marseille og Apoel er vel de "letteste" lagene, men på en måte så er vi så store favoritter i de matchene at det kan være en dårlig ting. Jeg liker best de matchene hvor vi stiller likt eller kanskje ikke er forventet at vi skal vinne. Er veldig spennende iallefall.

Lenke til kommentar

La merke til det nå. Er jo ikke EN innstilling man kan gjøre der.

 

Prøv å fjern historikk på mobilversjonen. Så du sletter alt der. Buffer, cache, logindetaljer osv. Så åpner du på nytt og skriver diskusjon.no. Forhåpentligvis så kommer du til den vanlige versjonen av diskusjon.no og kan endre da.

Lenke til kommentar

Ja, du sier no der Emils, men jeg tenker siden vi skal møte tøffe lag framover, tenker da på City og Tottenham, så hadde vært greit med et litt lettere lag enn Barca eller Madrid.

 

City-Chelsea 21.03

 

Chelsea-Tottengam 24.03

 

Kvartfinale Chelsea-?? 27/28.03

 

Men først og fremst fokus mot Leicester kampen klarer RDM 4 på rad? Mot Leicester så bør han det :)

 

Endelig,its back...digg å få trua, etter kampen på brua :)

Endret av PrettyBoy
Lenke til kommentar

Drogba var knall i går, og det samme var Ramires. Essien og Mata var skuffende. Men den som virkelig fortjener heder er Luiz. Jeg ble utrolig imponert over han i går. Han gjorde to små tabber i forsvaret, men det var jaggu det eneste som ikke var knallbra. Han ryddet opp baki der utallige ganger, presset riktig, masse gode taklinger osv. I tillegg var han skummel framover, med flere gode involveringer der.

 

Men altså, jevnt over var dette utrolig bra, av alle sammen.

Lenke til kommentar

Ja, virka som om Essien var litt redd for å gå 100% i taklingene, skjønner han godt etter en så lang skade, men han stoppa et par pasninger og det var bra. Men ja, sammen med Mata var de to de dårligste, frister å slenge på Sturridge, men men samma det.

Og som du sier D.Luiz spilte også en kanonkamp, håper seff på se flere slike kamper der de gir alt for laget.

 

Ja, nå fikk vi sett Torres og Drogba på banen sammen, hva syns vi??

 

Kjipt at Torres ikke skårte på dene ene sjansen han hadde, det hadde vært prikken over i`en.

 

Kanskje vi skal spare Drogba og bruke han kun i CL-kamper hehe..

Endret av PrettyBoy
Lenke til kommentar

Først og fremst må jeg si gratulerer til alle blå! Det var en fantastisk kamp i går, selv for de nøytrale. Høy intensitet og innsats kampen gjennom.

 

Jeg gikk til sengs i går hes. Jeg tok helt av ved hver eneste scoring. Må innrømme at jeg ikke hadde sett for meg at Chelsea ville vinne kampen 4-1.

 

Laget fremsto som hardtarbeidene over hele fjøla. Selv Malouda som ikke har prestert siden siste suksessesong leverte en bra kamp. Jeg har det utrolig vanskelig med å plukke ut en MOM.

 

Blir spennende å se hvem vi trekker i morgen. Drømmemotstanderen er selvfølgelig Apoel. Men skal vi ha en sjanse til suksess i turneringen må vi være i stand til å slå enhver motstander.

 

Igjen; grattis!

Lenke til kommentar

 

Skuffende å se egne spillere drive på sånn.

Noen som vet når Terry, Lampard og Drogba scoret i samme kamp sist?

Opta Sports @OptaJoe

2 Jan 2011 - The last time Drogba, Lampard & Terry had all scored in the same game prior to last night (v Aston Villa). Triumvirate.@Emils1

Så den dukket opp hos meg og kjente igjen navnet. Var morsomt. :)

 

Ellers så var det en kanonkamp i går. Den eldre garden viser hvorfor de fremdeles er her, og den nye formasjonen fungerer veldig bra. Håper ikke vi får se det, som vi fikk se etter vi hadde slått City, når vi skal møte Leicester. Altså at vi ikke greier å holde på den motivasjonen og viljen som vi viste mot Napoli og ta den med videre til andre kamper. Forventer Torres på topp neste kamp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...