Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som United-supporter synes jeg å sparke Ancelotti er bs. Vinne the double i sin første sesong, og andre plass i sin andre sesong er meget sterkt.

 

Styret vil selvsagt ha trofèer, men hadde Ancelotti fått tid til å bygge opp sin egen stall, tror jeg dere hadde blitt skumle i årene fremover. Tror heller ikke det var Ancelotti som kjøpte Torres, tror det var Roman som kjøpte han.

 

Men Torres vil score utvilsomt, men tror dette svekker laget fremfor å styrke det fram til neste sesong.

 

Neste Chelsea trener? Ikke Jose tror jeg, han venter på ledig stilling på OT. Porto trener`n er kanskje aktuell, Benitez? :)

 

Lykke til, og gleder meg allerede til neste sesong.

Lenke til kommentar

Jose er ikke utelukket. Han tiltrekkes av utfordringer. Det er en større utfordring å vinne CL med Chelsea enn United. Kanskje Jose vil vinne med Chelsea før han kommer til djevlene? Hvem vet. Han orker vel ikke å vente på at en gammel gubbe skal krepere. Jose er smartere enn som så. Kanskje han får betingelser som gjør at han kan bygge nytt lag og SITT lag. Da er det ikke utenkelig.

Lenke til kommentar

Dersom det er mulig å få penger for Yuri så er det bare å selge han. Han kommer bestandig til å være et andrevalg bak A. Cole og Malouda, noe som gjør han til en særs dyr benkesliter. Chelsea har allerede en unggutt som ligner veldig på Yuri i stilen i Van Aanholdt.

 

Personlig så er Neymar det mest spennende navnet nå om dagen da han faktisk tilfører Chelsea noe klubben ikke har så veldig mye fra før av, nemlig det særnoske ordet flair. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...