Gå til innhold

Da var siden ferdig...vurdering ønskes.


Anbefalte innlegg

Ja, da har jeg laget min første hjemmeside. Tror det meste fungerer der, eneste er at du må trykke på selve ordet i main menu, hvis ikke finner den ikke siden. (Jobber på saken...)

Til å aldri ha drevet med webdesign synes jeg selv at den ble litt fin, men det er jo sånn...du ser deg blind til slutt, og da er det fint å få kommentarer fra objektive hold.

Siden er:

 

Wargaming Nor

 

Vil gjerne ha tilbakemeldinger på design, fargevalg og funksjonalitet. Har ikke prøvd siden i Opera eller andre browsere enn IE. Innhold er langt fra ferdig, så det er ikke så nøye om dere kommenterer :wink:

The bottom line: er den grei som en hjemmeside?

 

 

_________________

Wargaming Nor

Gutta i Skauen

---------------------Member of GiS - BF1942 Clan---------------------

 

[ Denne Melding var redigert av: RogueFreak på 2002-11-09 03:27 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

404 PAGE NOT FOUND.

Fungerer ikke helt greit riktig ennå. Hva med å bruke et bra program? Så blir det kanskje lettere å lage en skikkelig side. Dette er jo bare tøv, og komme med slike forslag om å vurdere en siden som ser ut som om Snurre Sprett skulle ha laget den. Hvorfor balle med NoTagDistrection og F-Mode converter når du kan lage den som en asp side for eksempel. Hvis du klikker deg inn på http://www.telenor.no for eksempel så ser du hva jeg mener.

 

Men vet du hva? Jeg bare tuller... siden var OK den.

 

:smile: :smile: :smile:

Lenke til kommentar

Det er fy-fy å legge opp en slik "intro-side" som består av et stort bilde slik du har gjort her. Husk førsteinntrykk er viktig. Dersom den første siden laster treigt er det mange som bare glemmer hele greia.

Konklusjon. Index siden bør være så kjapp å laste som mulig.

 

dark^dog: Hvorfor drar du frem asp og telenor? Telenor kjører JSP og Java servlets de...

Lenke til kommentar

Hei igjen og takk for alle tilbakemeldinger.

 

Har fjernet intro-siden...var noe jeg mekka i Photoshop midt på natta og syntes det var dritkult der og da, men ser nå at det ikke er til noe.

 

Når det gjelder designet: jeg har lagd 2 andre design som jeg vurderer å bruke...men synes dere denne fargekomboen er god, eller?

Ble kanskje litt mye oransje ser jeg nå...

Lenke til kommentar

Hehe SnowDOG_, slapp av! Selv om jeg ikke har tatt med noe boxshot av SOF2 på spillsiden så betyr ikke det at det ikke vil være med. Spiller SOF2 en god del selv.

Men som sagt så er ikke den delen av siden ferdig enda, mye som skal skrives... Når vi først er inne på innhold da; hva tror dere om konseptet med en spillfokusert hjemmeside a'la den jeg nå lager? Finnes jo ganske mange andre sånne sider...

Lenke til kommentar

Ja, da har jeg oppdatert siden min litt.

Har forandret på en del ting i design, farger og layout. Så hvis noen av dere som svarte sist husker hvordan den gamle var, så kan dere se om det har blitt bedre eller ei.

Begynner å bli rimelig fornøyd selv nå...

 

Vil også bare takke Fake for hans artikkel på siden min, dere bør lese den!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

hm.. en del småplukk her:

 

ser ut som om du har laget siden for 1024x768, siden den skrå oransje saken under bildet på toppen looper. ta en liten enlarge canvas på den, og gjør den 200 pixels bredere. fyll det nye området med blått.

 

i tillegg er den oransje news-saken fixed, mens main menu er %-width. hvis du setter opp oppløsningen og gjør vinduet bredere, ser du hva jeg mener.

 

en ramme rundt meny- og tekst-området hadde heller ikke skadet. i det minste en liten <td width="10"> før teksten ("last update, blabla") kommer.. nå er den helt inntil bakgrunnen. litt luft er bare bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...