Gå til innhold

William_S

Medlemmer
  • Innlegg

    3 488
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

William_S sine prestasjoner

2,6k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Trump vil ikke nøye seg med fire år, men klamre seg til makten. Er 6 januar 2021 virkelig glemt?
  2. Hehe bare jeg som får flashbacks til DLL helvete fra sent 90 tall - tidlig 00 tallet? Mang en blåskjerm ble forårsaket av korrupte DLL filer den gang. Det verste var jo at det var veldig vanlig å få det og. Særlig Windows 98 og ME var kronisk plaget av dette. ME i større grad enn 98.
  3. Og særlig når man er permittert så er nok arbeidsgiver i større grad villig til å la arbeidstager gi slipp og gå tidligere (med mindre ikke nåværende arbeidsgiver faktisk står der med mer jobb sånn plutselig. Det er jo ikke sånn at man kan være permittert ubegrenset heller, maks 26 uker.
  4. Mistet min Samsung Galxy S23 men når jeg prøver å lokalisere den får jeg bare denne meldingen. Noen ide hvordan klare å komme forbi dette?
  5. Helt umulig å si før opptaket offentliggjøres. Men høyere enn i fjor blir det nok antagelig ikke hvor ordinær kvote høst bikket 70 poeng.
  6. Det er arbeidsgiver som vurderer dette som sagt - et forelegg for urinering på offentlig plass er neppe det mest seriøse du kan bli straffet for og forholdet ligger et stykke tilbake i tid. Jeg tror dette går fint, men det er viktig å være ærlig med arbeidsgiver.
  7. PHP 8.2.12 (cli) (built: Oct 24 2023 21:15:15) (ZTS Visual C++ 2019 x64) Copyright (c) The PHP Group Zend Engine v4.2.12, Copyright (c) Zend Technologies Får denne outputen i terminalen ja så det skal jo være riktig installert. Men ja jeg tror nok det du skisserer er den beste løsninga. Windows er litt knot på den måten der.
  8. Får akkurat samme feil da. Jo en annen ting jeg installerte PHP som en del av XAMPP pakka - men det burde vel ikke ha så mye å si ? Nei kanskje jeg bare skulle installert Ubuntu eller noe sånn - føler ofte sånne ting blir rotete på Windows.
  9. Sliter litt med å få dette til å fungere - jeg kjører Windows 11 og har lagt til PHP pathen i miljøvariabler som det heter på godt norsk. Jeg bruker en utvidelse som heter Php Server. Outputen jeg får i terminalen i Visual Studio Code er dette Tue Jul 9 08:44:37 2024] PHP 8.2.12 Development Server (http://localhost:3000) started [Tue Jul 9 08:44:49 2024] [::1]:57581 Accepted [Tue Jul 9 08:44:49 2024] [404] / - No such file or directory [Tue Jul 9 08:44:49 2024] [::1]:57581 [404]: GET / - Permission denied [Tue Jul 9 08:44:49 2024] [::1]:57581 Closing Og når jeg logger inn på Localhost:3000 så får jeg dette Not Found The requested resource / was not found on this server. Koden jeg prøver å kjøre er bare en enkel Hello World sak og filen heter test.php <html> <body> <h1>My first PHP page</h1> <?php echo "Hello World!"; ?> </body> </html> Får feil når jeg prøver localhost:3000/test.php Jeg har en mistanke om at dette dreier seg om mappeplassering da jeg har PHP fila i denne mappa C:\Users\*mittbrukernavn*\OneDrive\Dokumenter\test-prosjekt Men man kan da ikke være avhengig av å putte alle PHP filer ett bestemt sted på maskina (jeg vet jo hvordan Apache feks fungerer at ting skal inn i /www i utgangspunktet men at det kan greit modifiseres) - i dette tilfellet er det jo bare snakk om en utviklingsserver installert gjennom Visual Studio Code. Noen tips?
  10. Noen av disse partiene er så ekstreme at FrP ikke tar i dem med ildtang engang. FrP har faktisk en liberal tilt og det ser man særlig i verdispørsmål hvor de ofte stemmer for mer liberalisering (bioteknologiloven feks i forrige Stortingsperiode). Det er dette som skiller FrP fra mange av disse parteine nedover Europa. En del av disse partiene i Europa er ekstremt konservative i verdispørsmål.
  11. I Sverige så er sperregrensa nesten absolutt på 4 (man kan dog få inn distriktsmandater dersom man får minst 12% i en valgkrets) og som regel så har prosentene som er ved målinger stemt ganske greit hvem som kommer til å styre. De borgerlige i Sverige så står L og KD ganske utsatt til mtp sperregrensa om man ser på målingene i det siste.
  12. Nå er det ganske bred enighet om at NSDAP var på den ytre høyresiden. Men det er klart det er mange som av en eller annen merkelig grunn plasserer det på venstresiden (det er faktisk fullstendig feil og misforstått forståelse for ting)
  13. Hadde det vært valg i Sverige i dag hadde Sossarna inntatt regjeringskontorene igjen. Det er ihvertfall det de siste målingene har vist. Sossarna ligger stabilt godt over 30% på målingene i Sverige.
  14. Tja det er flere eksempler på at ytre høyrepartier har brukt demokratiet til å avskaffe det - eller ihvertfall forsøkt. Nei jeg sikter ikke bare til Hitler, men i nyere tid har vi Orban og Trump. Demokratiet i Ungarn er ikke direkte avskaffet, men det innføres mange lover som slettes ikke hører hjemme i et fritt demokrati. Trump forsøkte å avskaffe det 6 januar 2021. Der var det heldigvis mennesker som satte USA foran Trump (les Pence). Trump gjør ikke den samme "feilen" en gang til, nå skal han kun ha med de største rævslikkerne. Han er langt farligere nå enn det han var i 2021. Dessuten har en del av disse ytre høyre partiene i Europa også uttrykt tja ikke direkte støtte, men en form for sympati mot Putin-regimet.
  15. Det er en myte at man ikke kan forhandle lønn i det offentlige. Det går utmerket an. Been there done that. De har litt mindre å gå på på en måte men det er absolutt mulig å forhandle
×
×
  • Opprett ny...