Jump to content

William_S

Medlemmer
 • Content Count

  2962
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2088 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Antibacen er ren sprit og har evig holdbarhet. Mister ikke akkurat piffen.
 2. Men fortsatt skal de opprettholde et slags testregime på grensa. Avsindig egentlig, tiltaket har jo hatt 0 effekt, var jo 1 promille som var positive på svenskegrensa av over 300k tester.
 3. Eller kanskje man som arbeidsgiver burde se på hvor mange av disse møtene er nødvendige. Mange møter er rett og slett tidstyver. Tror digitale møter burde fortsette fordi man rett og slett ikke orka å sprenge tidsrammene for møtet.
 4. Jeg måtte ta ikke bare 1 egenmeldingsdag men hele 3 etter andre dosen Pfizer. Første dagen var jeg kvalm, andre dagen hadde jeg en skikkelig feberfølelse og tredje dagen en hodepine. Så det varierer enormt fra person til person. Men så jobber jeg på et sted hvor det er høvelig nulltoleranse for symptomer av noe slag også. De er ikke redde for å sende hjem folk fra jobb for å si det forsiktig.
 5. Noe av det jeg tror blir mest underholdende å lese er Twitterkontoen til Gunhild Nyborg etter pressekonferansen i dag om det blir full gjenåpning. Hun kommer sikkert til å gaule om Zero Covid og at vi burde gjøre som Australia.
 6. Det blir nok gjenåpning når Erna deltar . Jeg er ikke i tvil ..i såfall blir det et gedigent mageplask om det ikke skjer
 7. Kanskje den viktigste pressekonferansen siden 12 mars i fjor
 8. Tja hvor mye "importsmitte" har vi egentlig stoppet fra Sverige med dette smått sinnsyke grenseregimet? Det har på flere hundre tusen tester bare blitt oppdaga et smitteantall som man får før lunch på en normal dag her til lands på svenskegrensa. https://www.nrk.no/innlandet/kun-1_5-promille-av-koronatester-pa-grensa-har-vaert-positive-og-svenskene-er-opprort-1.15660005
 9. Dette er grunnen til at jeg ikke oppgir referanser i søknaden, men heller ettersender dem skulle jeg komme så langt. Etter intervju så etterspør de gjerne referanser og så sender jeg SMS til dem og spør - får som oftest svar i løpet av noen få timer, sender det da til potensiell arbeidsgiver pr epost eller annen kontaktform (hender de vil ha det pr SMS i stedet)
 10. Selvsagt er det det - mesteparten av slike tester er totalt tull og har fryktelig lite å si hvorvidt man klarer jobben eller ikke. Dette er en milliardindustri uten like, i Norge er feks særlig AON (tidligere Cut-E) ganske store. Skal man ha slike tester bør det være relevante tester for den jobben man skal gjennomføre. Aon leverer ganske sjeldent på akkurat det området (de er dog ganske flinke til å måle hvor god man er til å spille tetris-aktig spill samtidig som man regner mattestykker , men det er som sagt en nokså irrelevant egenskap i mange jobber)
 11. Jeg oppgir aldri referanser i søknaden. Ettersender dem heller
 12. Hva gjelder influensvaksine så er vel rådet at det ikke er et stort behov for det for majoriteten, men man kan ta hvis man vil for egen regning. Det er vel kun risikogrupper som får dette gratis såvidt jeg har skjønt eller mot en symbolsk sum på fastlegekontoret (50 kroner). Ja og helsepersonell får ofte av arbeidsgiver.
 13. Fått noe svar på disse prøvene nå? Noe interessant kunne jo vært om de tok CRP (stikk i fingeren) og se hva de fant der. Det får man iallefall svar på etter 10 minutter eller noe (husker ikke helt hvor lang tid maskinen bruker)
 14. Det er jo egentlig helt utrolig at man ikke har gjort en dritt med kapasiteten og bare tvinnet tommeltotter omtrent. Nå er ikke jeg så dum at jeg vet at det tar tid å utdanne folk til å betjene maskinene (intensivsykepleiere og anestesileger vokser ikke på trær) men at man faktisk mangler maskiner er hårreisende. Tja men så var det jo en fadese mtp de nødrespiratorene...
 15. Av alle meningsløse ting i en rekrutteringsprossess er evne og personlighetstester de mest meningsløse.
×
×
 • Create New...