Jump to content

William_S

Medlemmer
 • Content Count

  955
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er litt om arbeidspraksis (folk som har vært inn og ut av ulike tiltak i 18 år ) https://velferd.no/synspunkt/2020/arbeidspraksis-star-i-veien-for-arbeid
 2. Nei det er ikke greit med mindre det ikke er frivillig arbeid som jeg forsåvidt gjør mye av for å få festivalpass etc. Å jobbe lenger periode gratis er noe helt annet . Om bedriften har behov bør de kunne lønne folk. Hvis ikke bør de la være. Hele arbeidstreningsordningen er en gedigen fornærmelse mot folk som kanskje har bachelor eller master . Det er mange bedrifter som utnytter dette grovt. Folk blir løpende rundt i årevis på ulike tiltak uten at dette får noen som helst konsekvens for bedriftene som utnytter dette systemet
 3. Jobb: Ingen Utdanning: Master i IT Alder 29 "Lønn" fra NAV 199k - dvs minstesats Aap Vurderer omskolering, men kan vel fort bli fasttracka til uføretrygd. Arbeidserfaringa mi er kortere arbeidsforhold her og der, etter Corona har ting tørket helt inn . Eneste fordelen er at jeg styrer livet helt selv men har iallfall en døgnrytme som funker så er iallfall ute av senga før 09 stort sett og sysler med ting
 4. Arbeidstrening i regi av Nav er det moderne slaveri. Forskningen viser at svært få får jobb av dette. Man beholder sin ytelse eller får tiltakspenger. Det er fortsatt luselønn. Vært igjennom dette og følte meg som annenrangsansatt. Det sagt så visste heller ikke bedriften hva de skulle bruke meg til og hvem vil ikke ha gratis arbeidskraft en periode?
 5. Satser på at du kommer inn - 0.1 poeng er surt å være unna, spesielt når det er en utdanning man må jobbe hardt for å komme inn på.
 6. Tja jeg tror ikke disse universitetene har til hensikt å tjene store penger men mer det at polske skattebetalere ikke skal subisidere utdanningen til utlendinger. I USA tas det jo også store skolepenger av innenriksstudenter og samme med UK. Egentlig litt synd det ikke er en fells europeisk politikk rundt skolepenger.
 7. Jau Medical University of Warsaw.
 8. Jeg har jo ikke en gang kjemi 1 og kjemi 2 og biologi fra vgs. Men fikk jo vite hva man skulle øve på da. Det var 30 spørsmål fra hver av dem + 10 spørsmål i å ekstrahere informasjon fra en medisinsk tekst. Typ spørsmål hva får man ikke vite av det som står i teksten? Hele greia var multiple choice. Satsa alt på fysikkdelen - så fikk litt dårlig tid på det andre haha. Så at det er vanvittig mye lettere å komme inn i utlandet med minimalt med innsats er riktig.
 9. Er du nr 4 på venteliste kommer du nok inn. når suppleringsopptaket kjøres.
 10. Er dette rekordhøy sum for UiO? Har vel brukt å ligge rundt 68? Jeg har faktisk et stående tilbud om Medical University of Warsaw. Må være det enkleste måten å komme inn på medisin på - leste 4-5 timer effektivt biologi, fysikk og kjemi. Følte opptaksprøven gikk litt helvete, men ble overraska over at resultatet mitt var godt nok å komme inn...
 11. Det er ikke noe poeng å logge seg inn på Samordna Opptak hvert 10 minutt nå før helga - det sendes ut svar søndag er det jeg har hørt.
 12. Som en som har jobba for et rekrutteringsfirma innenfor IT så er sertifiseringer alltid noe som kommer godt med. Men da helst tyngre sertifiseringer som CCNP. CCNP er det ikke veldig mange i Norge som har (eller iallefall skriver på LinkedIN )
 13. Utdanning: Master innafor IT drift "Lønn": 199k i året fra NAV AAP Har egentlig bare konkludert med at ingen vil ha meg i arbeidslivet. og hatt et par gratisopphold hos bedrifter som er egentlig det moderne slaveri, vurderer å omskoler meg til noe annet i en alder av 30.
 14. Jeg personlig trives veldig bra på Cafe Sara i enden av Torggata ved Hausmanns gate.
 15. En skal være klar over at en del av disse konsulenthusene også bruker eksterne rekrutteringsfirmaer, dvs kandidater kan bli kontaktet direkte via LinkedIn feks.
×
×
 • Create New...