Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Litt irriterende å se at Prisoners ble fullstendig (?) oversett av Oscar-nominasjonen, når en film som American Hustle får så mye. Likte sistnevnte, men den var virkelig ikke så god at den fortjente såpass mange Oscar-nominasjoner utenfor Christian Bale og Amy Adams.

Lurer på hvis S7even ikke hadde vært lagd at Prisoners kanskje ville fått mer nominasjoner. Fikk litt inntrykk av at den fikk minus på grunn av S7even enn på grunn av selve filmen i enkelte anmeldelser. Sistnevnte helt klart bedre, men Prisoners var virkelig ikke en så verst film.

 

 

 

Ser ut som at det ikke blir noe Bale som Steve Jobs-film. David Fincher har hoppet ut av filmen hvor Aaron Sorkin har manus, og Fincher bare ønsket Bale i rollen.

 

steve-640x924.jpg

 

Fake poster, men fun.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jay and Silent Bob Strike Back. Fra 2001. Litt moro med tanke på all klagingen på nettet etter at han (Affleck) fikk Batman rollen.

http://www.youtube.com/watch?v=NI7As3rOogo

 

HOLDEN
The Internet is a communication device
that allows people the world over to
bitch about movies and share
pornography with one another.
(off monitor)
Here's what we're looking for: "Movie
PoopShoot.com"

 


JAY
(to Bob)
"PoopChute." Yeaaahhh.

HOLDEN
This is a site full of militant movie
buffs: sad bastards who live in their
parents' basements, downloading
scripts and trading what they believe
to be inside info about movies and
actors they despise yet can't stop
discussing.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vil uansett heller ha en Bluntman and Chronic-film enn en Batman-film med Affleck (selv om det absolutt ikke er nødvendig at det vil bli dårlig...)

 

Angående Kevin Smith: Hollywood Babble-On (show og podcast) som han har sammen med Ralph Garman, blir kanskje tv-serie, og han jobber med Clerks III. Digger fyren.

Endret av Tomeito
Lenke til kommentar

Har ikke sett noe mye annet av Linklater, men Before-trilogien er noe av det beste jeg har sett. Løp og se! Boyhood ser for øvrig veldig lovende ut.

 

Tenkte å kjøpe filmene på Bluray iløpet av våren, og se de noen kvelder i sommerferien. Så blir nok det og Star Wars-gjennomtittinger i sommerferien hvis jeg får tid. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Apocalypse Now.. Neste gang jeg ser den skal jeg droppe syre e.l først, man trenger å ha det tredje øye oppe for å virkelig kunne verdsette visse scener. Tror også jeg hater Coppola.. Hvordan lager man egentlig noe slikt?

 

Men hvorfor har den norske tittelen utropstegn bakerst?

Lenke til kommentar

Så The Amazing Spiderman 2 på kino i går. Det er den dårligste filmen jeg har sett på flere år. Jeg hadde ingen forventninger, og hadde verken sett trailer eller scoren på IMDB (som utrolig nok er 7,7), men jeg trodde i hvert fall at det kom til å være underholdende. I tillegg var den en time for lang. For dere som har tenkt å se den: Hold dere unna kino og vent til den kommer på nett, så har dere muligheten til å slå av etter en times tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...