Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Sikkert drøyt og teit og unødvendig av meg å byrje å reklamere for Diskuterfilm, men er det eit generelt hat mot forumet her inne eller? For DF sliter og trenger sårt nye medlemer. Og eg veit ikkje om det er slik at folk ikkje har høyrt om det eller ikkje vil høyre om det eller kva enn, men det er i det minste eit forum som er tre millionar gonger meir interessante enn filmforumet her. Beklager, men...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke intrykk av at det er noe stort hat mot DF, ei heller at det har vært noe særlig hat mens jeg har vært aktiv på diskusjon. Er fast leser selv på DF, dog ikke spesielt aktiv, men når jeg ser på hva som tidligere er skrivet synes jeg både diskusjon og diskuterfilm har tapt seg den siste tiden. Begge forumene sliter med aktivitet, og det er ikke noen statshemmelighet at terskelen for å skrive noe på diskusjon er betraketlig lavere enn på DF. Så man merker det naturlig nok mye bedre på DF enn her. Skal nok prøve selv å bli mer aktiv begge plassene når jeg bare blir ferdig med The Wire og starter med å se filmer igjen. Akkurat nå føler jeg begge forumene har såpass lite aktivitet at jeg ikke føler noe stort utbytte av å være aktiv, noe som fører til at jeg henger mer og mer på icheckmovies sitt underforum. Savner et virkelig aktivt norsk filmforum, og vgd interesser meg ikke.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Stallone hadde signering på NYCC i går........dessverre så gadd han ikke en gang se opp på fansen og klagde på pennene han brukte (ja , stakkars deg som får 186k US for jobben , nei og nei) Flaut med tanke på 400$ per signatur , hadde det vært meg så hadde jeg i det minste sagt "takk for at du kom , setter pris på det" og "ja , det ER jævlig mye penger men håper du setter pris på det til slutt" ;)

 

Weaver var i godt humør dog , samme med Duchovny & Anderson (D & A hadde samme holdning som Sly på SDCC , ville ikke se på fans eller kontakt)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...