Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den er ikke fantastisk på ting som skuespill, plott og det.

 

Men den har en god underholdning i seg, og desverre for noen så fungerte den for meg og har levert meg en bedre popcorn film enn mange andre filmer i fjor.

 

Å hvis jeg skulle velge en favoritt med "lingnende" filmer. Så er nok den ikke noe favoritt. Taken langt før. Bourne-filmene var jeg ikke stor fan av, så de blir noe etter sammen med den Green Zone-filmen.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Jeg digga The Expendables som bare det. Ikke like fet som Rambo, Machete, Taken og sånn, men jeg digga den uansett. :)

Jeg er enig, det var meget kul film og ga meg god underholdning. Det er jo i min oppfatning en film som ikke akkurat legger opp til et fantastisk plot eller skuespillerprestasjoner.

 

At det kommer en film nummer 2 blir bare heftig og jo flere slike "muskelgutter" vi får med, jo bedre. Listen over folk Stallone får med seg er smått utrolig.

Lenke til kommentar

Var det noen som så The Expendables som ikke ble skuffet?

Jeg ble ikke "skuffet". Men så var forventningene like lave som asiater. I tillegg så jeg den på en 4 + timer kjip busstur så da var det greit nok. Filmer jeg "vet" ikke gir meg noe som helst, men som jeg samtidig føler jeg må ha sett (bare for å være 100% berettiget til å dritslenge om) samler jeg gjerne opp til passende situasjoner.

Lenke til kommentar

Må si meg enig med Inxs over her.

Filmen er helt grei underholdning, men samtidig kunne den dratt det så mye lengre og perfeksjonert de elementene den satser på. Spesielt reagerte jeg på spesialeffektene, som f.eks. de i sluttscenen. Sjeldent jeg bryr meg så veldig om det, men denne filmet har tross alt ikke noe annet å vise til enn action og spesialeffekter, som Inxs omtrent sier her. Sluttscenen ser jo faktisk ut som noe som kunne vært laget hjemme på gutterommet i After Effects.

Endret av blob saget
Lenke til kommentar

Ja, Expendebales ble så tam, i forhold til Rambo 4, greit nok rambo er en hard action film, mens expendeables var mer glad acton, men fremdeles, det manglet bare noe i den filmen, liker heller ikke at div nye "action helter" dukket opp som Jason Statham og co.

 

Akurrat som det aldri vil dukke opp skuespillere fra "gull alderen" igjen, det vil aldri bli en ny Henry Fonda, ny Gene Kelly osv. På samme måte vil det aldri dukke opp nye action helter, den døra er stengt.

 

Bruce, Arnold og Sylvester er keiserne av action helter.

Jean-Claude, Steven, Dolph og Chow er prinsene.

 

Det er ingen flere i denne kategorien, den er stengt, låst, dette er en in before the lock type ting.

Lenke til kommentar

Jeg var den eneste under 50 som så The Tree of Life idag. :wee: Veldig, veldig vakker film, og jeg likte den veldig godt helt fram til slutten, da jeg følte at jeg mistet grepet litt, og måtte gå over til gjetninger over hva som skjedde. Men, men.

 

Problemet med at salen var fylt med eldre mennesker var at når de trodde de hvisket til hverandre, snakket de forsåvidt ganske høyt. Og en av damene bak meg begynte å gynge på stolen sin, til tross for at det knirket som faen.

 

Til slutt så var det de to damene foran meg som gikk ut av salen etter ca. 1 time. Hvem gjør sånt når man først har betalt 100 kroner for en film? Aldri i livet at jeg hadde gått ut, selv om en film var verre enn verst. Da har jeg jo ikke noe grunnlag til å si at filmen var dårlig.

Endret av Coffey
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...