Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

De er først og fremst en tematisk trilogi om hevn, så du slipper heldigvis bekymre deg for å ha begynt i feil kronologisk rekkefølge, dette gjør ingenting spør du meg. Og JA, anbefaler sterkt å se de to andre filmene i trilogien, i tillegg til regissørens nyeste film Thirst.

 

Dette er notert. Greit å vite at det ikke er noen historiemessig trilogi, da bekymrer jeg meg ikke for rekkefølge. Er Thirst også en hevnfilm?

 

 

 

Absolutely. Sympathy for Mr. Vengeance er steinbra - jeg likte den like godt som Oldboy - og selv om at jeg personlig synes Lady Vengeance ikke helt kan måles med de to første, er den fortsatt høyt ansett. Anbefaler deg å skaffe hele trilogien. :)

 

Allright, da vil de bli skaffet. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er Thirst også en hevnfilm
Nei, det er faktisk en vampyr-film. Vanskelig å sammenlikne med andre filmer, den har en dose horror, mye sort humor og litt romantikk. På mange måter handler den også om religion, synd og døden også. Best å se selv. Mange utrolig flotte visuelle scener så få tak i den på Blu-ray.

 

 

PS: Mens vi prater om koreansk film; Noen her som har sett Castaway On The Moon? Filmen er originalt utgitt for noen år siden, men hadde vel premiere rundt om i landet bare for en liten stund siden. Noen reaksjoner på den? Hører mye lovord, den virker skikkelig interessant. :)

Jeg likte den godt. Ble som deg veldig interessert da jeg hørte om den første gang på grunn av det originale utgangspunktet. Men det er mer en rar koreansk romantisk film enn Cast Away (Tom Hanks) with a twist. Jeg ble kanskje bitte bittelitt skuffet i forhold til forventningene mine, men det er fortsatt en bra film.
Lenke til kommentar

Jeg er verken fra Jessheim eller eier av en trimma Mazda, men Fast Five ser faktisk ikke så ille ut.

 

Jeg kan svare med det at her på Jessheim går det litt for mye av 240'er :roll: Og noen ihjelkjørte wannabee BMW 316 med største spoiler'n man kan få tak i...

 

Glad i biler, så Fast Five passer bra i ferien :p

Lenke til kommentar

Jeg er under middles interessert i bilfilmer, men jeg savner at de faktisk gjør ting med biler i nyere bilfilmer isteden for og bare animere dem. Da spiller jeg heller Burnout.

Gjør ting med biler? Tissen i eksospotta-ting?

Ville iallefall vært mer interessant enn hva de andre filmene har å tilby :roll:

Det jeg skulle ha skrevt men ikke hadde tid til, var at jeg savner en bilfilm der de faktisk gjør stuntene og diverse og ikke bare animerer slik som feks FF 1 og 2. Det er jo ikke noe morro og se på opening cinematic til NFS i en og en halv time.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...