Gå til innhold

Tråden om katter!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis det bare hadde vært melken så hadde jo de tre brystene kjentes ut som alle de andre. Dette må være noe annet. De er steinharde og har blitt større og større i løpet av de siste månedene.

Får nok ta henne med til dyrlegen en tur, ja. Men hva om det er en svulst? Opererer de den vekk? Har hørt fra andre folk at de bare gir dem en sprøyte for å la de dø. Det kan jo ikke være riktig?

Endret av camillaen
Lenke til kommentar

Vi har kjempeproblemer med kattene for tiden. Familien har to katter, mor og datter. De går ikke overens helt bra, men det er ikke noen problemer med det, de holder seg litt unna hverandre. Nå har vi derimot flyttet. Vi bygger om mormoren min sitt hus, og det er langt fra ferdig(kjøkkendelen), men vi bor i den delen som er snart ferdig. Var redd kattene ikke skulle finne seg til rette og rømme, men de har taklet det helt fint. Vi hadde dem ikke inne i begynnelsen eller noe, alikevel har vi ikke hatt noen problemer. Problemet er derimot mormoren og moren til disse to kattene. Hun er en skikkelig utekatt, og HATER de andre kattene våre. Hun er dritsur over at de har kommet inn på "hennes" territorium, og jager dem hele tiden. Mamma blir sliten nok av dette, men det er et større problem. Den yngste katten vår hadde et tisseproblem i vinter/vår (tisset over hele huset!) og nå har det startet igjen! Han tisser på bagger, og over gulvet og over alt. Mamma holder på å klikke, og truer med å avlive katten hvis det ikke stopper snart! Noen som vet hva som kan forårske dette problemet?

 

 

Vi tok han til dyrelegen forrige gang, men der fikk vi veldig dårlig hjelp. Mamma hadde sett på nett at det kanskje kunne være urinveisinfeksjon(?), og dette hang dyrelegen seg helt med på, uten å gidde å sjekke noe særlig.

Endret av Constanse
Lenke til kommentar

Hei, i huset har vi nå tre katter, alle i forskjellige alder. Vi har den eldste som er en fin hunnkatt, kjemperolig og grei. For snart et år siden fikk hun én kattunge, og den har nå vokst seg til å bli en stor og barsk hannkatt. For en mnd siden kom en nykrabat til verden, som da er en ung hunnkatt.

 

Det jeg er bekymret over er hvordan de to yngste behandler hverandre. Den aller minste har begynt å bli veldig modig og nysgjerrig og erter på storebror, og da tar storebror igjen med "biting". Det er for det meste biting mot hals, men i neste sekund kan storebror sitte og vaske lilletassen. Men er dette normalt, eller er det skummelt?

Lenke til kommentar

Er normalt at katter, selv innenfor samme familie sloss om plassen. To av kattene til faren min, som er mor og sønn denger hverandre om den ene kommer for nærme. Og sånn har det vært siden sønnen klarte seg på egenhånd. "Nei, nå klarer du deg selv, så nå vil jeg faen meg ikke ha noe med deg å gjøre!" :p

Lenke til kommentar

Tror jeg må selge Zeta hvis hun ikke gir seg snart. :cry: Hun flyr på de andre kattene bare hun ser dem. Blanko er helt nervevrak stakkars og skal ligge oppå meg hele tiden så jeg kan passe på han. :(

Hun skader dem ikke, bare tar fart og jager dem vekk mens hun hyler og skriker. Går værst utover Blanko og Silvia, virker som hun ikke tåler trynet på dem. Så Zeta er mye ute nå, siden hun også flyr på mammapusen.

 

Har hørt at når Bengaler blir voksne kan de ikke være sammen med vanlige katter. Trodde det bare var piss, høres jo helt sykt ut... Zeta er vel rundt 1,5 år nå. Hun er jo ikke voksen enda engang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...