Jump to content

Constanse

Medlemmer
 • Content Count

  634
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

230 :)

About Constanse

 • Birthday 01/01/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Kjapt spørsmål, er det "lov" å henge klær på klesstativene som ofte står utenfor prøverommene? Jeg føler ofte at jeg ender opp med å rote mer om jeg legger ting tilbake, for jeg klarer ikke å huske hvor jeg fant alt, (og jeg orker som oftest ikke å lete meg fram over heele butikken. )
 2. Jeg har fremdeles MASSE, men siden det "følger menstruasjonen" som min hudlege så fint sier, er det ikke så mye å gjøre. Orker ikke iso en gang til, ihvertfall ikke med mindre det er virkelig nødvendig, så jeg prøver meg frem med noen måneder med p-piller først.
 3. Hei! Søsteren min har veldig lyst på piercing, noe som i min mening ikke er så farlig, den kan jo tross alt tas ut. (Hun kunne funnet på mye verre ting, så jeg sparer overtalelseskreftene mine til en annen gang). Det er en sånn type piercing hun har lyst på, og jeg lurte egentlig bare på hva deres erfaringer er med disse. Hva er det jeg bør passe på? (Hun kunne sikkert vært fornøyd med å pierce seg i noen sin kjeller, så jeg føler litt ansvar her.)
 4. Etter alt Lefdal-snakket kom jeg på to episoder som kusinen min (som jobbet der) har fortalt meg. Dere husker den oppvaskemaskinreklamen som viste hvordan man kunne få plass til en helt trehjulssykkel i maskinen? Vel, som ett ledd i denne reklamekampanjen fikk butikken til kusinen min en trehjulssykkel som de kunne ha i utstillingsmaskinen. Eneste problem? Den passer ikke... Det var visst ett mareritt, alle ungene som kom innom gikk helt bananas på den, selv om de prøvde å gjemme den/binde den fast og alt mulig rart. Var også en rar skrue innom regelmessig som alltid pleide å skryte av hvordan han kunne kjøpe hele senteret (som denne butikken var en del av), om han så ville. Samt briefe med sine (egentlig) veldig utdaterte telefoner.
 5. OK, da satser jeg på det. Var litt redd for at det var bare dem som hadde logget seg på i tidsrommet fra "kampanjen" startet/ble annonsert, og så frem til 12. august, men om den gjelder helt fra eShop ble tilgjengelig er jeg jo sikret.
 6. Noen her som har klart å registrere seg for gratis spill? Lillesøsteren min har reist ut av landet med laderen, så jeg er litt redd for at jeg går glipp av det, noe som hadde vært kjempekjipt. På nintendo sine sider står det bare at du må logge det på nettbutikken innen da og da, men det står ikke hvor tidlig kampanjen begynte. Jeg har jo logget meg på nettbutikken noen ganger, men det er en liten stund siden. Noen som vet?
 7. Hei, jeg beklager om dette har kommet opp før, men jeg kunne bare finne svar som angikk menn når jeg søkte igjennom forumet. Jeg skal i begravelse neste tirsdag, og jeg aner ikke hvordan jeg skal gå. Jeg er en 17 år gammel jente, om noen lurte. (Og ja, det er dessverre en Utøya-begravelse, så det er en alt for ung gutt som skal begraves.) Jeg har lettere panikk fordi jeg ikke har noen svarte kjoler (kler fargen særs dårlig), mens min mor derimot mener at "alt svart"-regelen både er utdatert + ikke gjelder i unge menneskers begravelser. Hva mener dere? Mørkeblått er vel en mulighet? Og hvilke muligheter har man med farger? (PS: jeg har fått vite om begravelsen via fb, så jeg vet bare tid og sted, ikke om familien har satt noen krav til antrekk.) Tusen takk for hjelp!
 8. Er i en lignende situasjon. Jeg velger å tro at ho er tom for strøm, har svømt i vann med telefonen eller har skrudd den av eller blitt den fratatt. Ja, det er det jeg forestiller meg og, orker som sagt ikke å anta det verste. Tror egentlig ikke jeg klarer å forestille meg hva som faktisk har skjedd, og hvor forferdelig de faktisk må ha hatt det/har det. Det verste er at jeg nesten har dårlig samvittighet, for jeg klarer virkelig ikke å ta innover meg hva som har skjedd, at han har vært i livsfare og kanskje faktisk er skadet/det andre jeg ikke vil tenke på.
 9. Har en i klassen min som er der ute, og som det ikke er mulig å få kontakt med. Orker ikke å anta det verste, men det er ganske forferdelig å ikke vite...
 10. Jeg skal ta sånn rettslære og et par andre fag jeg ikke hu sker navnet på akkurat nå.

 11. Hva tenker du å ta på allmenn da? Glad jeg aldri har vært skikkelig syk, må være dritt å endre planene sine på grunn av noe sånt.

 12. Jeg gikk på elektro ja, men så ble jeg syk som faen og alt gikk rett til H så jeg endte opp med å måtte droppe ut. Gikk rundt i 3 måneder der jeg knapt nok visste hva jeg tenkte, skikkelig artig. Så jeg tok privatisteksamen i vår og skal gå almenn 2 til høsten. Ikke akkurat det jeg hadde planlagt, men men.

 13. Fysikk, matte, the usual stuff. Hva var det du endte opp med å gå på forresten? Var det elektronikk? Hva er planene for neste år?

 14. Haha, nice. Da satser jeg på at du ikke blir sånn som han fyren i Breaking Bad med det første. Hvilke andre valgfag tar/tok du da?

×
×
 • Create New...