Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Ganske sikker på at de i vinter sa de skulle holde på frem til sommeren eller noe. Så jeg forventer ihvertfall en sju måneder lang sesong. I 2011 (eller var det 12) når Steinar hadde sin første pappaperm så ga de seg i mai. Kan se for meg at de gjør det samme nå, men skal ikke klage om de holder på ut juni.

 

 

Har begynt igjen på 2006-sesongen nå, kun hørt den én gang før. Det er utrolig hvor mye de har forandra seg, og spesielt Tore. Nå om dagen må Steinar alltid avbryte Tores mange digresjoner, mens da kunne Tore plutselig være helt stille og ikke si noe i et sekund eller to før Steinar grep ordet.

Eg syns det er forferdeleg ekkelt å høyre på dei gamle sendingane på grunn av pausane. Blir på det næraste fysisk uvel.

 

Mye som er grusomt de første par årene, det er absolutt en av de. I tillegg til alle de ekstremt elendige innslagene og running gaggen om Steinars overvekt som må påpekes minst et par ganger hver eneste dag i et halvt år, blant annet.

Endret av Sanchez_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har kommet et par måneder inn i 2013 nå og dette er en klar forbedring fra slutten av 2012. Den seriøse kranglingen er kraftig redusert og det er mye mer lettbeint stemning i studio igjen. Liker også "folkets røst" ganske godt selv om det kan bli mye det samme som aktualitetsmagasinet, og vitsespalten vil aldri bli savnet. Ser ikke helt poenget med bind for øynene i brustesten da.

Lenke til kommentar

 

Vitsespalten vil aldri bli savnet!? :o

 

Har nevnt dette før, men er ikke fan av lange vitser. Det er liksom akkurat det samme hver gang. En lang forhistorie som ender med at noen får knuset pikken, spiser bæsj eller puler bestemora si. Vitser skal være korte og effektive, så derfor var onelinerspalten mye bedre.

 

Vær stille er du snill, Kjøleskap. Omtrent ingen av onelinersane er morsomme (har noko med sendingane rundt, det høyrest jo som sagt ut som dei heng fast i bakken), i mi meining. Vitsespalta meiner eg derimot hadde livets rett, men ikkje lenger enn ho var tilstades. Passar forsåvidt veldig fint å visa nokre gode sendingar med vitsar til nye lyarar ein vil verva.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...