Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Jeg for min del mener at herreavdelingen, er en naturlig fortsettelse av rr - kanskje rrgutta skal forsøke seg som vikarer i den avdelingen, etter hvert

 

:)

 

Jepp, tror nok de tenker i slike baner selv også. De har funnet sin nisje og hvis de spiller korta sine riktig og ikke hopper over til noe de tror er gull og grønne skoger (TV), og holder seg på eteren kan de fort holde på i 30 år til og gå av som ekte legender.

 

Gleder meg til Pothead/Losen programmet, tror det kan bli veldig bra, uten at jeg vet noe om hvordan program det blir, tror jeg de kunne ha tjent på å ha med en litt mer kontroversiell tredjemann i Tores fravær som kan tråkke litt i salaten og skape litt overskrifter, Seltzer f.eks ville vært fantastisk, men han har neppe tid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Seltzer f.eks ville vært fantastisk, men han har neppe tid.

Han tråkker da aldri i salaten? Han har bare utrolig kontroversiell politisk satire. Han sier jo aldri noe "feil" eller slikt som Bjarte eller Töre gjør. Men ellers helt enig, må med en hellraiser i det trespannet. Losen ler jo stort sett bare og sier "jaja" til det meste?

 

Hvordan er Herreavdelingen nå for tiden? Hørte for ti år siden og igjen for fem år siden. Jevnt bra men usikker på hvor godt jeg vil like dem nå. Musikken ødela en del så podkast kan øke opplevelsen. Bra alternativ når RR slutter? Likte veldig godt innslagene til Domrot men han sluttet jo også en god stund siden.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Musikken ødela opplevelsen av Herreavdelingen? De spiller jo stort sett musikk de velger selv innenfor gammelrocksegmentet? Jeg har forøvrig ikke hørt Herreavdelingen siden jeg kjørte kveld på jobb, så jeg kan ikke svare på hvordan det har vært de siste par årene.

 

Oppvarming til nyåret: http://www.youtube.com/watch?v=obbCIm7sFgE

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...