Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Taken

 

Noe av det mer bedritne jeg har sett noen gang. Fatter ikke hvorfor denne filmen har blitt populær..!?

 

Enig. Latterlige filmer.

 

Min favorittscene fra Taken 1: "Where are you?" "At the harbour". Godeste Liam Neeson finner nøyaktig den båten vedkommende befinner seg i, som om Paris har kun 1 båthavn.

Lenke til kommentar

Taken er en sånn film som er så over the top og latterlig at den blir kul (i mine øyne). Taken 1 kan jeg kose meg med gjentatte ganger bare fordi det er liksom ikke MÅTE på hvor tøff Bryan Mills (Liam Neeson) er. Filmen er proppfull av plotholes og tåpelige sammentreff, men det ødelegger ikke noenting for min del. Litt ala filmene til Steven Seagal fra 90-tallet. Henger ikke på greip, men du verden så hjernedød underholdning.

 

Men on topic, siden vi var inne på temaet: Taken 2 ser jeg ikke igjen. Den tok alt som jeg syntes var kult med Taken 1 og gjorde rett og slett flaut. Prøvde å gjenskape action-scenene men det funka bare ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Fury

 

Makan for en mer stereotyp klisjefylt film skal man leite lenge etter. Å bedre meg, jeg måtte gispe etter luft i avslutningsscenen, til og med ikke zombie versjonen av SS soldatene hadde vært dummere enn de der..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...