Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Folk som står i 30 minutter i kø for å få sjekket bagasjen sin før ombordstigning i Tyrkia, og som presterer å begynne å fjerne belter, klokker, smykker og annet dill akkurat når det er deres tur til å legge sakene på båndet. Fy søren så irriterende. Hadde alle puttet dillet sitt nedi håndbagasjen sin mens de venta i køa, så er jeg sikker på at vi hadde sluppet å bruke en time på ombordstigningen. Det er så enkelt som å legge hpndbagasjen på båndet, gå igjennom metalldetektortingen, plukke opp bagasjen sin, og gå inn i flyet.

 

For ikke å nevne de som står en evighet ved siden av plassen sin i flyet. Plukker ut bøker og penger som de vil ha bruk for i setet sitt og forsårsaker en enorm kø blant de av oss som bare finner setet sitt og plasserer den lille håndbagasjen under setet foran oss.

 

 

Idioten på bussen på vei til flyplassen var også mektig irriterende. Han var av typen 50 år gammel taper som skal til syden for å være storkar. Bussturen skulle ta en time. Smartingen presterte å kjøpe 10 øl av bussjåføren for å leke "storkar". SKÅL!!! . Ropte og skralte under hele bussturen. Senere så vi han på gata i Tyrkia. Bussene som kjører forbi turistene tutet for å sjekke om de ville sitte på. Han presterte å tro at de hilsa på han, så han vinka dramatisk og ropte HELLAAAAAU!.

 

Og typen på setet foran oss som lekte "charter-svein". Høylytt snakking sent på kvelden når vi har en 14 timers lang reise foran oss er ikke det vi ønsker oss mest :p

Lenke til kommentar

Når vi er inne på kino:

 

- dame som sitter med fem unger på raden foran som hun absolutt ikke har styr på (de springer rundt, sloss, og roper og gauler)

- dame som tar telefonen midt under filmen, snakker høyt med personen i andre enden (mens hun har en finger i det ene øret for å høre den hun prater med)

- unge som sparker bakenden av seteryggen der du sitter flere ganger i løpet av filmen

 

Alle disse tre tingene skjedde med meg mens jeg så 'Ringenes Herre - To Tårn' på kino. De to første punktene var av samme dame m/familie.

 

Andre ting som irriterer er de grenseløst dyre prisene på brukte spill hos Spiderman (Game?), eldre damer som sniker i køen, tollfrigrensa på 200kr, folk som kjører rundt og rundt i by-/tettsted-/småstedsentrum med heidundrende høy listetrancepop mens de tror de er kule, trange Bunnpris butikker og Uwe Boll.

Lenke til kommentar
Det er faen meg umulig å finne helt vanlige klær uten masse dilldall og skjit på.

 

 

 

JA. Når jeg vil ha en basic genser så vil jeg ikke at det skal stå:

 

 

"MAN MADE MACHINE 03:59"

"MARWIN" attpåtil med stygg og nermest uleselig tekst...

"68 ACTIVE SPORT"

 

 

For ikke å snakke om de utallige klærne som har noe sånt som "pRinCESs 58"

 

 

Folk må slutte å skrive random ting på klærrrr

Lenke til kommentar
- Kvinnfolk som skifter bleier på babyer på fly (altså uten å gå inn på toalettet)

 

Finnes det faktisk slike kvinnfolk der ute? Herregud... :ohmy:

 

EDIT:

Irriterer meg over folk som liksom skal utrykke seg hele tiden.

 

 

"JAAA DA HAR JEI UTRYKT MINE FØLELSER GJENOM DETE BILDE"

*Viser fram et knallgrønt maleri som svir i øynene*

 

 

Eller dansere som springer og hopper rundt med et jalla ansiktsutrykk og kaster seg bortover gulvet.

Responsen fra dommerne:

"Ja jeg føler at du virkelig utrykker dine følelser gjennom denne dansen altså... Du er videre ALTSÅ"

 

Så kommer det en heftig breakdancer.

 

"Nei du er ikke videre altså.. Du er en god breakdancer. Men jeg føler ikke at du har det som trengs for en slik jalladans der man ikke skal gjøre noe krevende, bare hoppe bortover gulvet med et stygt ansiktsutrykk og til tider sope gulvet."

 

 

(Se en episode av "So You Think You Can Dance" så skjønner du kanskje hva jeg mener)

Endret av ikkespisgress
Lenke til kommentar

Løsning på det er å stå opp tidligere (før varmen setter ordentlig inn). :p

 

Kino:

-Når en eller annen kjempe setter seg foran meg og jeg ser ikke en dritt fordi huet er nesten foran øya mine (dette skjedde mest før i tida da jeg var lavere, er nok lite sannsynlig nå).

-De andre tinga som er nevnt med folk som snakker i tlf. og sparker i setet (hvis noen av tingene hadde skjedd ville jeg ha klikket helt og bedt dama som snakker om å klappe igjen og legge på, til ungene ville jeg sagt at de skulle drite i (med mindre de er for små til å snakkes til slik, og spesielt om de gjør sånn med vilje).

 

Blir irritert over nakne unger på strendene som går rundt omkring og tisser i vannet (de gjør det ikke diskré under vann, men tisser som man gjør i skauen). Foreldrene burde skjerpe seg og slutte å late som det er en nudiststrand. For å ikke nevne da en og annen unge løper sand opp slik at du får det i maten, brusen eller tinga dine generelt.

 

Blir irritert av folk som sniker i køen. Ble irritert før når noen i kiosken spurte en voksen BAK meg om hva han skulle ha (forskjellsbehandlig i forhold til alder). Dette skjer heldigvis ikke mer. Blir irritert når folk skriker i huset mens jeg ser på TV (slik at jeg ikke hører én dritt). Blir irritert når ingen klarer å holde kjeft når jeg står i tlf. (greit at de skal snakke også, men de kan gjerne dempe seg litt, og spesielt ikke mase på meg!).

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...