Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Skal til Beijng i to og en halv uke i Juni. Tenker at dette blir litt lenge i kun en by og er derfor litt interessert i å dra en annen plass i en 3-4 dager. Lurer derfor på om noen har noen forslag til plasser rundt som er verdt et besøk og med relativt billige flybilletter? Har tenkt litt på Seoul eller Tokyo selv. Er ikke så interessert i Shanghai, da det ikke virker så interessant.

 

Må vel isåfall også ha Multi-Entry visum til Kina. Er det vanskeligere og/eller dyrere å få tak i?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte i fjor en tur med Continental som gikk via Newark og Frankfurt, via Frankfurt fordi det for den datoen jeg var interessert i var ca. 2000 billigere enn direkteflighter osl-Newark. Fikk en mail idag om endringer av flightene, kun 4 av 6 flighter var nevnt. Sjekket så på continental.com og så også der at flightene Frankfurt-Newark og Frankfurt-Oslo var borte.

 

Det var ikke akkurat noen bra situasjon så jeg måtte ringe kundeservice. Traff på en hyggelig dame som måtte be meg vente mange ganger for å finne ut av hva som hadde skjedd. Jeg sa at jeg jo ikke absolutt måtte fly via Frankfurt og det var visst en enkelt løsning for henne som booket meg inn på direkteflighter mellom Osl og Newark. :yes:

 

BTW med 9 bookede turer hvor jeg følger med ruteendringer og holder på å fylle opp med planer, og enda en litt kronglete tur til som jeg prøver å få booket så merker jeg at jeg begynner å nærme meg en grense for hvor mye man ha god oversikt over. :confused:

Lenke til kommentar

Du kan jo antakligvis legge igjen bagasjen på hotellet! Regner med du allerede har vært å gått langs elva, for det er best på kvelden. Ellers kan du jo gå i den botaniske hagen eller bare shopping eller lignende. Regner med du allerede har tatt den obligatoriske singapore slingen på Raffles (ikke ha på deg shorts hvis du vil inn). Kan jo også ta en tur til chinatown/ little india, selv om det er litt standard.

Lenke til kommentar

Noen som vil hjelpe meg med billigst mulig biletter med normale flyselskap (altså alt utenom RyanAir og andre svindelselskap). Vi skal ha med baggasje, en bag per pers regner jeg med (det er ikke mer enn et par hundre i tillegg for to per pers uansett).

 

Harstad/Narvik Evenes - Dublin (eller Cork, men dit går bare Aer Lingus, ergo må vi via Heathrow eller Schipol for at det skal times riktig, så Dublin kan være lettere).

 

Datoene er 12-23. Mars, 12-25 er maks, 13-22 er minimum tid. To personer.

 

Alt jeg ønsker er så billige biletter som mulig, selve tiden i Irland er satt opp så vi får to-tre døddager om vi er der i 10 dager, så 9 er minimum.

 

Jeg sjekket med SAS, billigste var 7014 tur-retur for to personer. Ja, forresten, finnes det en senere flight en 06:45 fra Evenes, så foretrekkes det. Vi har to timer kjøring fra Evenes igjen :p Returen går greit uansett når den er.

Lenke til kommentar

Hei

 

Kom i dag hjem fra en helsikes tur. Manchester-Frankfurt-Oslo og videre nordover i Norge.

 

Vi hadde 1 time og 30 min. i Frankfurt, men vi satt vel sikkert en time og ventet utenfor gaten uansett. Reiste med Lufthansa/SAS.

 

Skal til Madrid med Hamburg som mellomlanding neste uke. Her er det 45 minutt fra vi lander til neste fly går fra Hamburg. Om bagasjen går direkte, vil vi rekke å bytte fly på denne tiden? Alt foregår på Terminal 2.

 

I og med at Frankfurt (travlere enn Hamburg?) gikk ok på litt lengre tid, men mye vent, bør det vel gå?

Lenke til kommentar
Skoletur, billigst mulig. Da kommer du ikke utenom flybytte.
Ryanair flyr direkte både til Manchester og Madrid, og de absolutt de billigste om man ikke klarer å bestille på helt feil tidspunkt. Men om noen absolutt vil ha både mellomlandinger og høyere pris så er det fritt frem. ;-)

 

Minste connection tid i Hamburg er 35 minutter og det betyr at man ikke får bestilt gjennomgående billetter med mindre tid. Med vinter og avisning blir det lett små forsinkelser og dere har ikke store marginer her. Mister dere flyet blir dere uansett booket om til neste fly så lenge billetten er gjennomgående.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...