Gå til innhold

Supernatural - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Likte det veldig godt jeg også. Håper det blir noe slikt neste sesong. Noe action må det jo bli selv om dem (forhåpentligvis) blir ferdig med Lucifer og engle-greia denne sesongen. Sier "forhåpentligvis" da jeg håper dem ikke går rundt grøten og drar historien med seg i sesong 6.

 

Det jeg har tenkt på i det siste er hvordan dem løser det med historien i den sjette sesongen. Har dem ikke planlagt flere sesonger blir kanskje mye action da, en episk siste-sesong er jo ikke å forakte.

Lenke til kommentar

Grei nok episode, men begynner å bli lei alt dette tullet. Dessuten er det altfor forutsigbart. Hvorfor er det for eksempel bestandig jenta som begynner å tvile på at de gjør det rette? Og er det to gutter involvert er det bestandig han som er litt i bakgrunnen i starten som er den slemme.

 

Men på den annen side tok de faktisk hovedhistorien ett hakk videre nå:

 

 

Vi fikk vite at alle demonene jakter på Dean. Ikke bare den som tok over hun jenta, men alle i hele verden. Dvs USA. :p Tro hva som vil skje videre? Aner vi en massiv demonhær mot Dean når det nærmer seg sesongslutt? Og kansje en hel hær av engler dukker opp for å redde ham fordi han er The sword of Michael? Får Dean "superkrefter"? (dvs engle-versjonen av kreftene til Sam?) Det kan bli spennende å se...

 

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Hei. Kan noen bare forklare meg fort. hvorfor folk ikke liker engler VS demoner, men heller foretrekker hvor de er på jakt etter bare demoner? En eller annen gang så måtte dette jo skje, det med at engler kommer inni bilde, eller ville det vært bedre om det hadde bare vært demoner heletiden?

 

Takk for svar :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...