Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

ngt - maks hastighet satt ned(ang nextreme)


Anbefalte innlegg

På torsdag fikk jeg mail fra ngt om OL-tilbudet dems om oppgradert hastighet(nextreme opptil 8mbit) under hele OL for 99,-, fett tenkte jeg ettersom jeg kan ha kompis-lan i vinterferien og bestilte med en gang.

Men får kun 3,7mbit (har 3,5mbit vanlig) og skjønner ingen ting ettersom jeg har hatt nextreme før med hastigheter over 6mbit.

 

Først så sjekker jeg statusen på ngt sine kundesider som sier at jeg har oppgradert, før jeg tester linja fra flere sider(hw.no, itavisen.no og tptest.se) og der viser de ca 3,7mbit alle sammen.

 

Så telenet'er jeg routern for å sjekke hva routern er satt til(sh in wan0) og finner ut av at den er satt til 4576Kbsp og Line capacity(maks) er 4960Kbps.

Før så var Line capacity 6900Kbps, så det jeg lurer på er hva/hvem er det som har bestemt at jeg plutselig ikke kan fra mer enn 4960Kbps brutto nå mot 6900Kbps før?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Crossoverstøy fra andre abonennter med ADSL på samme kobberkabel vil jeg tro.

Dette er ett velkjent problem nå som flere skaffer seg ADSL og man i tillegg har økt hastighetene, ADSL ser ut til og møte veggen rett og slett. Dog bør du kontakte NGT for og sjekke at det ikke er en feil i oppsettet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...