Gå til innhold

AC/DC på Telenor Arena 18 februar og 15 juni 2009


sdf123

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Likte konserten, var litt redd for at vokalen skulle være helt utslitt og ødelagt, men det var ingeting å klage på selve fremførelsen.

 

Men selve stedet for en slik konsert er fullstendig idiotisk. Hele området er ikke dimensjonert for å håndtere slike folkmengder og det var endel kaos utenfor, spesielt etter at konserten var slutt. 20.000 mennesker ble presset ut gjennom små flaskehalser konstruert av oppsatte lange gjerder. I tillegg var toalettforholdene elendige for folk som hadde ståplass. Toalettene var bare oppsatte utedasser som sto ute i mørket i kulden, nedpissede og møkkete. Glad man er mann i slike tilfeller... Kan også tenke meg det er litt kjipt å være bakerst i hallen da det ikke har andre storskjermer enn de helt foran. Jeg kommer ikke til å vende tilbake til denne arenaen før de fikser opp endel elementære forhold.

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Konge konsert! Jeg finner ikke mye å klage på jeg. Konge lyd og lokaler for også godkjent. Alt virket veldig nytt, til og med pissoarene. Men noe av logistikken var på trynet, hvertfall etterpå. Noe av ølet jeg kjøpte meg var varmt og. Men det var småting. Jeg gikk ikke skuffet hjem. Vi fikk litt liv oppe på tribunene og. Jeg klarte ikke å holde meg sittende hvertfall. Gleder meg til i sommer allerede.

Lenke til kommentar

Var F*t*e vilt! Sto helt fremme. Alt gikk greit, turen til gikk bra, returen gikk bra. Syns synn i ALLE som reiste med Bil, taxi og buss fra arenaen.

Betalte tur/retur med tog før jeg dro dit. Så når alt var ferdig var det bare og gå og sette seg på toget, uten noe venting!

 

Eneste ille, var og måtte kjøre til kristiansand i fra Oslo S etter konserten. Blei ei lita overnatting i bilen når man hadde passert Drammen. Men absulutt vert pengene!

 

De kunne ikke hatt bedre spilleliste!

 

Turen går i minneboken.

Lenke til kommentar

6.gif

 

Kjempe konsert, utrolig liv i de gamle kroppene! Angus is my hero!

 

Hadde det ikke vært for den geniale oppvisningen av ac/dc så hadde jeg nesten krevd pengene tilbake pga alt kaoset rundt konserten. Gla det ikke begynte å brenne eller liknende der inne, da tror jeg det hadde blitt katastrofe.

 

Må jo også si at det må jo være verdens enkleste måte å "snike" inn folk, 4 kompiser får inn med sine vanlige billetter, 1 går ut igjen med billettene og møter 3 nye kompiser med dassene som får 3 "brukte" billetter som dem kommer seg inn med, sånn kan man jo holde på til hele venneflokken er kommet inn:)

Endret av everlong
Lenke til kommentar

En fantastisk konsert!! Flott konsertarena også! Sto helt forran.

 

Nå har jeg vondt i ørene, høreøret tykker og kjennes ut som det vibrerer sammen en en liten pipelyd. Er dette normalt etter slike konserter? vil dette gå over? Håper virkelig ikke jeg har fått titinus. Brukte ørepropper for å unngå akkurat det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...