Gå til innhold

Går du mindre på kino?


AKIRAx77

Anbefalte innlegg

Hans MathiasThjømøe jobber med forbrukeradferd ved Handelshøyskolen BI. Han mener ganske enkelt at kinobillett-prisen påvirker etterspørselen.

 

Hovedstadens kinodirektør, Ingeborg Moræus Hanssen, sier nå at hun tror den økte prisen har skremt bort kinopublikumet. Men om det fører til at Oslo Kinematografer setter ned prisene, er foreløpig usikkert.

 

Og for å gjøre det hele "perfekt" så introdusere de et system hvor DU bestiller biletten, hvor DU henter den på kinoen.....og det skal de ha 5 kroner ekstra for!! Er det bare meg det skurrer noe veldig for?

 

Dette er ikke første gang jeg har sett slike uttalelser fra de som driver kinoen. For meg fremstår de en smule arogante. Det er den største selvfølge at prisen er en medvirkende årsak til synkende publikum. Tenk deg en familie på 5 skal se en premiere film. Med snacks og drikke per person snakker vi 500 kr for å se på 90 minutter med film. :ohmy:

 

Det ligner jo ikke grisen!!

 

Men la oss høre fra dere her inne da. Går dere bevist mindre på kino, og vet dere hvorfor. Er det prisen, eller er det andre årsaker?

 

AKIRA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har gått ofte på kino her i irland for på dagtid koster det 5 euro å se en film, så går det en bra film stikker jeg gjerne innom på lørdager når jeg ofte er nede i sentrum alikavell.

 

Men betaler gjerne litt mer for at feks:

 

Kinoen er bra, setene gode. At folk som bråker og chatter både via munnen og blinkende dingser som kalles telefoner blir kasta ut. Er der for å se film og ikke for å få med meg det siste 14tiss sladderet.

 

jævlig irriterende!

 

Dessuten når jeg betaler en inngangsbillet forventer jeg at ting er i orden som at bildet er klart, linsa ikke ute av fokus osv osv.

 

Er det ikke det, sier jeg klart i fra når jeg går at dette var ikke bra.

Lenke til kommentar

Her jeg bor, er kinotilbudet alt for dårlig. Setene er treplater med stofftrekk over, og bilde er fortsatt av gammel type. Lyden består at knitrende små høytalere som henger her og der. Det jobbes for å få ny kino her, men ser ikke ut som det skjer noe enda. Så jeg går aldri på kino, men ikke på grunn av prisen. Vet faktisk ikke hva prisen på kinoen her ligger på engang, fordi jeg aldri går dit. Tar heller film på kinoen hjemme, også i fremtiden hvis ikke det kommer et bedre tilbud snart.

Lenke til kommentar

Går definitivt mindre på kino nå enn før, og det er prisen sin skyld...den er nesten ikke verdt det lengre.

 

Nå kjøper jeg heller filmen på DVD og ser den hjemme...der slipper jeg all reklamen, det er bare min potetgullpose som knitrer og ingen fnisete 15-åringer som prater gjennom hele filmen og alt makkverket slikt utøy fører med seg.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Billige DVDer (DVDer blir jo lavpris kun få uker etter at de er sluppet), avsindige kinobillettpriser, det faktum at det koster MER å fikse billettene helt selv enn å kjøpe de på kino og nedlasting fra internett har ført til at jeg nesten aldri går på kino lengre... Kun de filmene som er nødt til å sees i stort format gidder jeg å bruke penger på..

Lenke til kommentar

Jeg går mye mindre på kino enn før. Dette skyldes først å fremst pris, men sikkert også det at jeg ikke er tenåring lengre. Det viser seg nå at denne trenden kommer til å snu. Jeg kommer til å være ivrig bruker av dette tilbudet. Nova DeLuxe

Ingen snørrunger, billetten koster jo skjorta uansett og selvfølgelig lokker dype skinnstoler, bord og skjenkebevilling.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH
Jeg kommer til å være ivrig bruker av dette tilbudet. Nova DeLuxe

Ingen snørrunger, billetten koster jo skjorta uansett og selvfølgelig lokker dype skinnstoler, bord og skjenkebevilling.

Ooo, absolutt ikke dumt. Det er jo bare en femtilapp mindre enn hva billetten koster vanligvis, og inkludert snacks.

 

Greit om det kom til Bergen også. :)

Second that! :thumbup:

Lenke til kommentar
Tenk deg en familie på 5 skal se en premiere film. Med snacks og drikke per person snakker vi 500 kr for å se på 90 minutter med film.

Det blir nok det samme med tanke på snacks og slik som om man skulle leie filmen, eller kjøpe den for den sakens sin skyld.

 

Edit: Da etter premieren, ettersom filmer aldrig kommer i butikken før en stund etter...

Endret av LifEstEElEr
Lenke til kommentar

Biletten koster jo en hundrelapp + 20 kr for en liten brus + 30-40 kroner for noen gram med godteri. Som om de ikke tjener nok på dette er det MASSE reklame. Da setter jeg meg heller hjemme med noen venner og ser DVD på projektoren. Da slipper jeg også høye folk foran meg, folk som knitrer med chipsposer, fjortiser som snakker i mobiltelefon osv.

Lenke til kommentar
går mindre på kino ja, men det er har ingenting med prisene å gjøre, det er filmene, er nesten bare dårlige filmer for tiden :cry:

Vel, dette underbygger hva de som driver kinoene sier da. At filmene ikke er gode nok lengre.

 

Jeg vil gjerne utdype dette litt.

 

For man kan se på dette på to måter.

 

Er det filmene som har blitt dårligere....

 

 

Eller er det vi som samfunn som stiller høyere krav til en god film?

 

Men da vil jeg også se om jeg kan vri dette tilbake på pris ved å si:

 

Hadde vi gått å sett dårligere filmer om det ikke var så dyrt å se dem? Jeg er av typen som går på kino for å koble av hode litt. Ikke for å bli intelektuelt utfordret. Så en film jeg synes er morsom å se, vil for noen andre være en "dårlig" film.

 

Havner vi ikke tilbake på pris da? Hvis det kostet slikt og ikke noe...hadde ikke kravet til gode filmer automatisk bli senket da?

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...