Jump to content

Stonescream

Medlemmer
 • Content Count

  3420
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

About Stonescream

 • Birthday 03/30/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du kan uansett ta en EU sjekk på NAf - få merknadene de ser, vurdere om du vil fikse selv eller la et verksted ta jobben og så når alt er OK - ta etterkontroll. Koster noen hundrelapper. Har du sjekket at alle lysene bak fungerer feks? inkl rygge og bremse? De har blitt strengere på dette siste året. Da trenger du ikke å bytte ut mye deler og legge mye arbeid i "ting og tang" som kanskje ikke er nødvendig? Pass uansett på å kjøre bremsene godt før du leverer den inn, så du slipper feilen "rust på bremseskiver" som kan være lett å få om du ikke bruker bilen mye.
 2. Hei, Skal 3 uker på ferie til USA nå i juni/junli. Jeg trenger egentlig ikke noe spes på hardware fronten, men er det noe som er spes mye billigere "over there" sammenlignet med Norge og er verdt å kjøpe? Jeg har ikke hatt noe tid til å sjekke ulike priser osv. Av ting som kan være av interesse - nvidia tv shield eller tilsvarende, "småting" som er lette å ta med. Feks når iPod mini ble lansert, var det en på jobben som kom tilbake fra tur med 9 stk pga medarbeidere ville ha. Så hva ville du kjøpt om du skulle til USA nå? Kan feks kjøpe mye gjennom amazon og få det levert til der vi skal være som eksempel.
 3. Som eier av en Philips 55PUS7600 ville jeg vært svært skeptisk til å nærme meg en TV fra denne fabrikanten til så mye penger. Jeg kjøpte min TV pga Android "Smart TV", men har vært skuffet i lang tid. Den "fantastiske" fjernkontrollen hvor man aldri kan helt stole på at det man skriver blir registrert er bare starten på en rekke software feil som har spolert mye av intensjonen min rundt TV'n. Bare lese på support forumet til philips og se tilstanden for flere generasjoner med TVer.
 4. Hvordan går det med Android TV om dagen? Har android 5.1 på en Philips tv og den er skikkelig buggy og med grunnleggande problem som ustabilitet og dårlig funksjonalitet på appene. Angrer på min store tro på Android TV.
 5. Fant igjen en av mine gamle brukere så tygger noen tusen poeng pr dag, ikke stort men det hjelper da litt
 6. Microsoft har vel redusert målgruppen sin ned til "firma" kunder, men spørst vel om det er mange nok som vil ha denne fremfor en android eller IOS med office pakka. Har selv en Lumia 950 som jeg skal ha til galaxy 8 er på markedet ( om den ikke blir for stor). Da har jeg gått 925 - 039 og 950 og det holder for min del. Det funker fint, men det er det evinnelige maset om app støtte og siden brukermassen er så minimal, er jeg avhengig av at det finnes gode nettsider som alternativ. Ellers går det greit med mitt bruk - endomondo, facebook, kindle, Groove music, litt kart & kompass samt IE funker greit til litt nyhetslesing på bussen til og fra jobb. På min tlf går ting rimelig rakst, med enkelte heng nå og da spes med bildegalleriet ( som begynner å inneholde mye)... Det er generelt sånn " oi, nesten helt fint, men mangler siste polish og funksjonalitet for å være strålende. Med 1 eller 2% brukermasse kommer aldri dette til å bli gjort noe med heller.
 7. Hei, Jeg har i perioder ofte problemer med at etter låseskjermen reagerer ikke tlf på trykk på skjermen. Frys under surfing har jeg ikke, men som nevnt ingen reaksjon etter opplåsing. Dette med en Lumia 950. Tror ikke det er hardware feil på din tlf med andre ord.
 8. Så lenge ikke legen sier noe annet mener jeg at forsiktig bevegelse som folk foreslår - tur i skog og mark samt på mykt og "naturlig" underlag altså ikke asfalt kan hjelpe deg. I tillegg når du har gjort dette, strekk deg godt, tøy og bøy det du klarer uten at du får vondt i ryggen. Det kan være at du har stive muskler "her og der" og når du har hatt vondt gjør dette verre ved å anspenne deg. Som det foreslås over, svømming og det våte element kan også gjøre underverker på slike plager. Jeg har selv hatt vondt i ryggen ved noen tilfeller. Begge deler var pga muskler hvor første gang jeg ramla ned ei trapp og andre gang strekte musklene i korsryggen etter en uggen bevegelse. Det var å bevege seg forsiktig, strekke ut og tøye seg litt som hjalp meg begge gangene.
 9. Når man ikke klarer å holde farten til trafikken og der ikke er plass til å kjøre forbi, bruker jeg også å hoppe inn på busslommer, fortau osv. Jeg sykler 8 km totalt i Oslogryta hver dag på vei til og fra jobb og det er mye skummel navigering av de på 2 hjul. Blir selv mest irritert på de hauger av fargeblinde ( ser tydeligvis ikke rødfargen i trafikklys) som virrer rundt med musikk på øra og skylapper på øynene. Veldig viktig å ha musikk på øra når man freser rundt på bysyklene... Folk i biler er stort sett hyggelige. Har bare blitt tuta på 1 gang og "demonstrativt forbikjørt" av 2 biler siden april, så honnør til bilister. Litt av problemet med syklister er at man faller mellom 2 stoler. Ikke raske nok for all normal vei og for raske for fortau.
 10. Underlig at ikke android tv OS blir mer prioritert av innholdsleverandørene. Skulle neste tro at det var OS'et som kommer til å bli standard hos de fleste leverandørene. Philips, Sony, Sharp og B&O er vel de som bruker det nå, og de er jo ikke akkurat små. Leverandørene går vel i en balansegang mellom stå for det meste selv og ta kostnaden og mulig all fortjeneste selv, vs hive seg på Google toget og bli kunde/avhengig, men til kanskje en lavere pris? Jeg tenkte at Android TV var en bra løsning med tanke på applikasjoner og mulighet for støtte og oppdateringer, men det har vært mye mye rusk også. Videre tenker jeg at en ekstern boks og så en ren TV uten mye annet er en bedre vei å gå.
 11. Jeg kjøpte Philips 55pus7600 i fjor og lever fortsatt i håper om at Android OS og "Smart TV" funksjonaliteten skal bli brukandes i det vanlige. Jeg kan såvidt stole på Netflix på denne TV'n. Jeg vil nok ikke kjøpe Philips TV igjen etter denne skuffelsen.
 12. Hei, En billigere løsning er å kjøpe det originalcoveret fra samsung som gir mulighet for trådløs lading. I følge prisjakt koster dette 200 spenn på teknikkmagasinet. Da er det bare å lade tlf på denne fremfor bruke ladeporten. Det går ikke så superraskt, men det funker og som sagt, koster bare ett par hundrelapper.
 13. Jeg er så skuffa over softwaren på min "standard" LCD tv fra Philips at det skal fryktelig mye til at min neste TV kommer fra samme produsent. Eneste som fungerer av "smarte" funksjoner på denne 55Pus7600 modellen er Netflix...
 14. Ja, dette er faktisk en større bug. Den finnes også på andre Windows 10-enheter. Merker den også på Surface. Dette problemet har jeg aldri vært borti på min 950XL telefon - Hello har blitt bedre og bedre i det siste (eller er det bare jeg som har hatt klarere øyne )​ Da er du heldig, for det er litt frustrerende. Innbiller meg at det hender mest når jeg har en app kjørende som eksempelvis Endomondo eller Groove. Har ikke brukt mye tid på det, bare "grumper" litt når det skjer.
×
×
 • Create New...