Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har irritert meg litt over at det er vanskelig å finne frem mellom fanene i Safari når man har så mange at de blir forminsket på siden, men oppdaget nettopp at man kan scrolle sidelengs og dermed se hele navnet. Fiffig! Har alltid trodd at jeg måtte klikke meg bortover for å "aktivere" den regionen, noe som har vært et bittelite irritasjonsmoment.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I forbindelse med å ha oppdatert tli Yosemite har jeg et spørsmål. Jeg har brukt Trim enabler tidligere, siden jeg har satt inn en SSD i ettertid på min mid-2010 MBP. I forbindelse med det så får jeg nå opp meldingen "To continue to use Trim Enabler and continue to get Trim for your third party SSD, you first need to disable the kext signing security setting." Bør jeg gjøre dette, eller har Apple begynt med trim for tredjeparts ssd sånn at jeg slipper dette?

Lenke til kommentar

Så nå har jeg installert Yosemite. Jeg bruker macen stort sett til å surfe, se video, litt programmering og andre småting.

Hvordan kan jeg dra nytte av Yosemite?

 

Så langt har jeg lagt merke til to ting som forbedrer hverdagen:

Finere system gui

Maksimer-knappen maksimerer faktisk vinduet til full størrelse

Lenke til kommentar

Merkelig at de ikke bare inverter fargeverdiene i ikonene i menubaren. Ikke at det er enkelt å gjøre, men det er sånn detalj jeg hadde forventet fra Apple...

Det er jo ikke alle ikoner som er sort/hvite heller da, og da kan det se ganske så psykedelisk ut med ikoner i inverse farger.

 

Nei, la det være opp til utvikleren å fikse dette, så vil de gode og seriøse utviklerne faktisk gjøre det.

Lenke til kommentar

Er det noen ting man bruker en Mac (en retina iMac, nærmere bestemt) til som "trenger"/utnytter 32 gig med minne? Eller er det bortkastet å ha mer enn 16? Har 16 idag, og har ikke følt det som noen flaskehals. Arbeidsområdet som kan trenge minne er primært store Photoshop/Painter/etc. prosjekter. Muligens også audio i Logic, skjønt det kjører jeg en dedikert maskin idag, og beholder atagelig den. Ikke video (foreløpig.)

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...