Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Noen som har tips til god docking-løsning for macbook air 13"? Finnes det noe ala slik man får på thunderbolt-skjermen? Altså at man f.eks kan ha eksterne disker tilkoblet dockingen?

Bare Thunderbolt-skjermen så langt. Det har vært messelanseringer av mer eller mindre spennende/dyre produkter, men jeg har aldri sett noen av de komme i salg.

http://hengedocks.com/order_mba.php

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvordan er det å bytte ut hdd på en mbp 13"? vurderer tilbudet til komplett til 10k for en 13" med office pakke osv. men er generelt ikke glad i 5400 rpm disker, og jeg har en ssd ligende, men er det mye stress å bytte hdd?

 

Fikk nettop Macbooken min i dag, og byttet nettop til SSD på den! Det går helt fint med riktige skrutrekkere. Det eneste du må være forsiktig med, er at noen av skruene til lokket kan sitte EKSTREMT godt fast, og da er det viktig at du legger MYE trykk på skrujernet når du skrur, hvis ikke er det lett å ødelegge skruene, og da er det over og ut. Men husk å lag en USB OS X install først! :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Lastet ned Steam og Portal her forleden for å se hvor greit det gikk på rMBP. Etter å ha stilt oppløsningen opp til 1920 x 1200 (ekstern skjerm) gikk det ikke mange sekundene før jeg fikk beskjed om at den ene kjernen var på 99C. Burde jeg la vær å spille? Syns det var litt i overkant høy temperatur...

Lenke til kommentar

Den er ikke stabil nok til at man kan skrive på den, siden den balanserer midt på, men hvis noen er på jakt etter en billig stand som kan løfte opp maskinen, får man denne for under 200 kroner på eBay, inkludert frakt.

Her er en litt stiligere - og stødigere - løsning: http://www.xtand.net/coolingbar.html

Har man litt fantasi kan man enkelt lage noe lignende selv ...

Lenke til kommentar

Hallo! Jeg har litt problemer med lyden på min MacBook Pro.. Har prøvd å skrue den av og på flere ganger, men får fortsatt ikke lyd. Når jeg går inn i systemvalg, så finner jeg ingen kilder for hverken lyd inn eller lyd ut. Det er forøvrig lyd under oppstart! Hatt dette problemet før, men da har det hjulpet å restarte.. Noen som kan hjelpe? Takk :-)

Endret av AnomymBruker123
Lenke til kommentar

Skulle innstallere Windows 7 nå, og under partisjoneringen så skjedde det mye kjipe ting, og jeg tror derfor at HDD-en som jeg mistenkte hadde lite levetid igjen må byttes ut snarest. Lurer derfor på hvilken SSD med mer enn 200GB som gir mest for pengene?

 

Denne fikk en "Anbefales!" av HW for nesten nøyaktig et år siden, er dette fortsatt et godt valg?

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=635691

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...