Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda, og det skjer ofte, men Liverpool sikrer seg mer penger og bedre kort på hånda om han likevel skal selges. I tillegg får han mye bedre lønn, som øker sjansen for at han ønsker å bli i klubben. Tviler på at han forsvinner med det første, men fortsetter han å prestere så er det ikke umulig at en større klubb kan lokke han bort før kontrakten går mot slutten. 

Lenke til kommentar

Tja, kun tiden vil vise, men James Pearce, som vel er journalisten med best og mest kunnskaper om Liverpool, mener at det er mye mindre sannsynlig at Coutinho forsvinner kontra Suarez.

 

Hele artikkelen hans rundt temaet kan leses her; http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/philippe-coutinho-no-luis-suarez-12498370

 

Hovedmomentene er at Suarez flere ganger ga uttrykk for at han ville dra, noe Coutinho ikke har gjort. Den nye kontrakten til Suarez var primært for å sikre seg en høyere overgangssum, mens Coutinho sin er for å sikre at han blir (altså ingen utkjøpsklausul). Pearce sier også at klubben har mye bedre samarbeid og kontakt med agenten til Coutinho enn agenten til Suarez. Han mener og at kontraksforhandlingene ikke var for å sikre en stor sum, fra klubbens side. I tillegg spilte jo Suarez under Rodgers, mens nå har vi Klopp.

 

Men ja.. tiden vil vise. Vi får nå se. Jeg håper (selvfølgelig) Coutinho blir i klubben ut karrieren.

 

Ibra: Coutinho har uttalt flere ganger at han foretrekker å spille venstreving, selv om "alle" ser på han som en sentral spiller (offensiv midt). Altså ville han konkurrere med Neymar sin plass, og der tror jeg nok Neymar blir foretrukket... :) 

Lenke til kommentar

Er enig. Dessuten er jo faktisk hvor god han er, og hvordan han presterer fremover det aller viktigste for at andre klubber skal være interesserte i han. Akkurat nå er han vel kanskje ikke god nok for f.eks. Barcelona uansett hvilken rolle han skulle hatt i den førsteelleveren.

 

Spillere utvikler seg også med alderen, så sannsynligvis blir han uansett mer passende sentralt i banen om et par-tre år. Blir han enda et hakk bedre tror jeg han forsvinner fra Liverpool etterhvert, med mindre de plutselig skulle vinne ligaen og bli et lag å regne med i CL igjen.

 

Men - den tid den sorg :)

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

[snip]

 

Ibra: Coutinho har uttalt flere ganger at han foretrekker å spille venstreving, selv om "alle" ser på han som en sentral spiller (offensiv midt). Altså ville han konkurrere med Neymar sin plass, og der tror jeg nok Neymar blir foretrukket... :)

 

Når jeg skrev at det ikke var plass til Coutinho, så var det nettopp det jeg mente; at han ikke er god nok til å sette Neymar på benken.

 

Håper at Coutinho og alle andre toppspillere som er i PL, blir i PL. Vil at PL skal være venrdens beste liga, og hevde seg i CL.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...