Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Det blir nok heller Skrtel og Kelly eller Coates tipper jeg. Carra vil nok aldri bli førstevalget igjen. Uansett blir det et stort tap å ødelegge ligaens kanskje beste stopperpar. Skrtel og agger utfyller hverandre bra, er ikke så sikker på om Skrtel og Coates eller kelly vil være i nærheten.

Endret av Reg2000
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skrtel er god sammen med Agger, men ser på langt nær så bra ut med Carragher. Kelly/Coates og Skrtel kan funke. Evt få inn en spiller som kan spille både stopper og def. midtbane(backup for Lucas).

 

En Mascherano-type mao.

 

 

edit: Leser at Rochdale-spilleren skadet ankelen, skal visst ligge på operasjonsbordet nå.

Endret av edge
Lenke til kommentar

Etter mitt syn bør de satse på å få inn minst en ving av internasjonal klasse, som kan serve spissene med gode baller. Dersom Carrol ikke er i planene til BR, bør en klassespiss inn. Vet ikke helt hva eg skal tro om Borini enda, men lever i håpet.

 

Når det gjelder midtbanespillere er vel laget godt besatt, med Shelvey, Adam, (Spearing,) Henderson, Gerrard og ikke minst Lucas. Vet ikke der er den plassen som trenger nytt blod først. En ny, og god, hadde allikevel ikke vært å forakte.

Endret av sector
Lenke til kommentar

Når det gjelder midtbanespillere er vel laget godt besatt, med Shelvey, Adam, (Spearing,) Henderson, Gerrard og ikke minst Lucas.

Spearing, Henderson og Adam er ikke mye å skryte av. Adam er forsåvidt en habil pasningslegger, men han lager altfor mange unødvendige og tidvis stygge frispark. Henderson er det mange som mener er framtiden, og ja, klart han er ung og har framtiden foran seg. Men da burde han snart vise noe - kan ikke klage på at han han har fått for lite spilletid i alle fall. Spearing virker som er over the top allerede, og har en formkurve som bare peker nedover. For min del kan vi gjerne kvitte oss med alle disse tre, og heller få inn noe mer kreativt.

Lenke til kommentar

Carragher blir nok neppe foretrukket av BR.

 

Uenig i at Agger-salg tilsier krise. Vil selvfølgelig aller helst beholde han, men Skrtel har spilt bedre og mye mindre skadeutsatt.

 

Agger er uendelig mye viktigere for LFC enn Skrtel noengang har vært og kommer til å bli (jeg er stor fan av begge). Å miste Agger KAN fort bli ganske krise da store deler av laget, hvertfall begge backene midtbanen og ikke minst Reina som regel opptrer mye bedre og tryggere når Agger er på banen.

Lenke til kommentar
LFC played a behind closed doors friendly at Melwood on Sunday against the Rochdale first team. Sadly the match was ended early after a head injury to a Rochdale player.

 

Ikke for å starte en sitatkrig, men.

 

Rochdale striker Reece Gray suffered a serious ankle injury in the 50th minute of the game**, and it sounds like a major incident, especially given the fact he was rushed to Accident and Emergency for an urgent operation. Reece tweeted from the hospital:

"Thanks for all the messages people. Really appreciate it!.. Jus hope that the op goes well, and should be back playing football soon as!"

Lenke til kommentar

Var mange rykter der ute angående hva som skjedde.

 

Agger er uendelig mye viktigere for LFC enn Skrtel noengang har vært og kommer til å bli (jeg er stor fan av begge). Å miste Agger KAN fort bli ganske krise da store deler av laget, hvertfall begge backene midtbanen og ikke minst Reina som regel opptrer mye bedre og tryggere når Agger er på banen.

 

Agger var viktigere enn Skrtel, men ikke de siste sesongene. Skrtel har mye mindre skadeavbrekk og blitt mye bedre offensivt, scorer flere mål en Agger også. Skrtel har flere kamper(og mål forøvrig) per sesong enn Agger de siste 3 sesongene.Grunnen for at Reina og co blir mer trygg med Agger på banen, er fordi han bidrar offensivt, noe Carra-Skrtel ikke funker da Skrtl(og Carra) ikke er like angrepslysten. Stryrken deres ligger defensivt. Syns vi ser det samme når Agger-Carra spiller forøvrig. Laget blir bedre om BEGGE spiller.

 

Skrtel og Agger på banen, de er et fantastiask stopperduo. Utfyller hverandre, da Skrtel er mer defensiv og Agger mer offensivt. Hadde vært trist å bryte opp duoen, men jeg TROR ikke det hadde blitt krise.

 

Tror forøvrig Agger blir.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...