Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Vant vel mot Swansea etter vi tapte mot Fenerbahce, men du merka at spillerne var slitne i beina ja. EL er en ubetydelig dritt-turnering som bare fører til skader og slitasje på troppen. Spesielt når vi har en manager som absolutt MÅ toppe laget i Europa. Da går det som der går, bare spør Carrick.

 

Nå som topp 4 ser helt håpløst ut, kan vi like greit havne utenfor topp 7 så vi kan fokusere 100% på ligaen neste år. Se bare hvilken fordel Chelsea og Liverpool har i år uten Europa spill.

 

Vi er tydeligvis blitt verdensmestre på å komme med unnskyldninger.

 

Uflaks, marginer, skader, EL, dommeren, Rooney eller Fellaini. 

 

Kanskje det er rett og slett kombinasjonen av spillere, manglende lagbygging fra manager, og manager selv som er problemet fremfor alt annet?

 

Vi HAR en god nok stall til å kunne kjempe om topp 4, det er så absolutt manglende lagbygging og Mourinho selv som er problemet som du påpeker. 

 

Er bare å ta en kikk på lagene over oss på tabellen. Ingen av de har noen bemerkelsesverdig bedre spillerstall enn oss, men de har bedre managere som klarer å få maksimalt ut av den troppen de har, nettopp fordi de vet hvordan å bygge et sammenspilt lag. I motsetning til Mourinho og Ed som leker FM.

Lenke til kommentar

Merker jeg er ekstremt frustrert for tiden over situasjonen i United.

 

Under Moyes var det greit nok, og en var innstilt på at det ville bli som det ble den første sesongen etter SAF.

 

Under LvG var det fryktelig kjedelig fotball, men det ga FA-cup og CL. I tillegg fikk en del unge spillere prøve seg, og det var rekord i antall skader. Vanskelig utgangspunkt hvor han fikk det beste ut av laget, tross verdens kjedeligste fotball.

 

Under JM har vi satt ny rekord i negativt fortegn. Trodde ikke det var mulig etter LvG og de summene som er blitt brukt på spillere. Det lages knapt mål, det er elendig sanking av poeng, og helt ærlig så ser jeg ikke noe til "gi alt for laget" mentalitet som vi var mester på under SAF.

 

JM tar merkelige valg med bruk av spillere. Hvorfor benke dem som ser ut til å være i form? Hvorfor skal misnøye mot spillere tas høyt i media og ikke ordnes på en stille og rolig måte innad i laget? Behandlingen av enkeltspillere gjør selvsagt noe med hele laget i negativ retning.

 

Hadde dette laget hatt en smart manager, en som bygger lag og moral så hadde United ledet serien nå. Av alle de store klubbene som har byttet manager det siste året så har United vært dem som trakk det korteste strået, og det ser vi resultatet av nå.

 

Nå er det Everton og Spurs i de to neste kampene, ikke noe som tyder på noe mer enn 0-1 poeng på de to kampene. Deretter er der typisk uavgjort kamper mot Palace, WBA og Sunderland. Under normale omstendigheter ville disse 5 kampene her gitt oss 11-15 poeng, nå frykter jeg vi sitter igjen med 6 poeng på disse kampene. Vi er da kommet til 26 desember, 15+ poeng bak ligaleder, 10 poeng bak topp fire.

 

Hvor lenge skal de ansvarlige få kjøre på om resultatene uteblir og avstanden øker? Skal JM bruke en ny milliard i håp om å kjøpe seg ut av problemene og manglende ferdigheter som manager?  Hvordan skal de klare å få solgt noen spillere når knapt en eneste klubb i verden kan matche lønnen de har i United?

Lenke til kommentar

Herregud som du klager på JM. Vi var DRITT under LvG og Moyes. Ligaens kjedeligste lag å se på. Nå er vi i hvert fall morsomme å se på, så vil poengene komme etter hvert.

 

Drittlei dette gnålet om Mourinho, han har forvandlet dette laget fra å være et Europas kjedeligste lag til å bli et lag som skaper masse sjanser hver eneste kamp. Greit, vi klarer ikke å få den i kassa, men jeg tar 1 % av Mourinho-United foran hvilkensomhelst av etterkommerene av SAF.

 

Mou 4 life.

Endret av Bandidos-Pelle
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Aldri sagt noe på at vi ikke var kjedelig å se på under Moyes eller LvG, sa jo det selv! 

 

Merkelig at det går så mye dårligere nå om det er så mye mindre som skal til før vi skal lykkes. 

 

Forøvrig imponerende hvor mye dårlige resultater som blir akseptert under JM, noe spesiell grunn til det? Hadde aldri blitt akseptert under en annen manager.

 

Ja, tar heller underholdende fotball og JM fremfor Moyes og LvG, men er dette de eneste alternativene som finnes? Det er andre der ute enn etterkommerne til SAF. Så langt har alle tre etterkommerne i tur og orden satt negative rekorder med hensyn til resultater i klubben. Det er ikke slik at enten har en kjedelig fotball som gir topp 4, eller så har en underholdende fotball og en klovn av en manager som gir 6-10 plass. Finnes da nok av lag som fint klarer å kombinere underholdende spill med gode resultater.

 

Så langt fortjener JM det meste av kritikken han får. Om han klarer å snu det rundt og på mirakuløst vis få laget opp i toppen igjen fortjener han selvsagt skryt for det, og jeg har da ingen problemer med å gi ham den anerkjennelsen han da fortjener.

 

Tydelig at en har helt ulike forventninger til United. Flere her som håper på 8 plass eller dårligere fordi da slipper en EL, folk er fornøyd med manager fordi resultatene uteblir, med det er tross alt underholderne å se på. Resten av sesongen er treningskamper mot neste sesong, og dette blir sagt i november! Når var folk sist fornøyd når sesongen var over i november? Dette er slike unnskyldninger andre lag har kommet med i åresvis, og som en har ledd høyt hav. Nå er vi der selv! 

 

Jeg er fornøyd når det er fin angrepsfotball, en dominerer kamper OG en er et stabilt topplag, ikke ta til takke med en av delene. Nå kan selvsagt mye endre seg fortsatt, og jeg håper virkelig at det skjer også. Kanskje de neste 5 kampene gir full pott og gir en fin flyt videre, eller kanskje de gir 0 poeng. Svaret vet en selvsagt ikke før kampene er spilt. 

Lenke til kommentar

Tror alle her er enige om resultatene er altfor dårlig. Men det har de vært noen år nå, og de fleste skjønner jo også at rom ikke ble bygget på en dag. Så endringen tar tid, men som lag ser vi mye bedre ut enn forrige sesong. 

 

Han har jo i stor grad fiksa midtbanen og forsvaret. Vi slipper inn lite mål og dominerer kampene. Angrepsspillet er også til tider bra, er bare å få ballen i kassa som mangler. Manglet mer i fjor for å si det sånn. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Mindre som skal til for at det skal lyktes nå enn det var under de to andre.

Føler du slår spikeren på hodet her ganske greit. Under Moyes og LvG så var det MILEVIS fram til det nivået vi ønsket å være på. Greit, vi klarte å karre oss til en seier her og der mot bra lag, men det var mer flaks og udyktighet fra motstandere enn at vi var gode.

 

Hva er det som skal forbedres nå? Jeg synes vi er bedre å se på nå enn på mange, mange, mange år. Selv under SAF (mot slutten). Vi spiller bra fotball.

 

Så må jeg ta opp det poenget som dukker opp her HVER eneste gang vi har tapt; "når man har uflaks så mange ganger så er det ikke uflaks - det er udyktighet!". Det er rett og slett helt, helt, HELT feil. Ja, vi har ikke vært dyktige nok i avslutningsfasen, men vi HAR vært uheldige. Og jeg har tall som beviser det. For de som lurer på hva ExpG er (også kjent som xG), tar man enkelt og greit verdien på ulike sjanser (et skudd fra 45 meter utenfor mål sidestilles ikke med et skudd fra 1 meter utenfor på åpent mål, som i andre statistikker) og tilegner de en verdi. Gjennom en hel kamp legges alle sjansene og deres verdi (avhengig av hvor store de er) sammen og man får en sluttverdi. En stor sjanse er mellom 0,3 og 0,7 (roughly) fordi det alltid er mulig å bomme. Det tas for eksempel forbehold for vinkelen på skudd/heading o.l. For de som vil lese mer om det, se her: http://11tegen11.net/2014/02/10/what-is-expg/

 

For å summere: xG sier noe om hvor mange mål et lag "bør" score ila. kampen, målt opp mot kvaliteten av sjansene de har hatt. 1 xG = 1 mål. La oss nå se litt på kampene det er snakk om her:

 

United - Burnley:

Cv86_GDW8AAHEpg.jpg

 

Kommentar på Burnley-kampen: Forstå dette, den som kan. En score på 2.9 tilsvarer noe sånt som 3 HELE mål. Ikke tre nesten-sjanser som burde resultert i mål, det er hva stillingen burde blitt.

 

United-Stoke:

CtyC2eEXEAAse45.jpg

Kommentar på Stoke-kampen: Say no more.

 

United-Arsenal:

CxodUXfW8AASMQ6.jpg

Kommentar på Arsenal-kampen: Her er jeg ikke enig i Mourinho sin vurdering etter kampen. Dette var en jevn batalje hvor vi slet med å komme til sjanser selv om vi dominerte banespillet. Skal dog nevnes at Arsenal sin verdi var svært, svært lav før Giroud sin heading.

 

United-West Ham:

CySfwmuXEAAUhYr.jpg

Kommentar på West Ham-kampen: I enkelte land er det flere måneders fengsel for denne typen grovt ran. Dette er, sammen med Burnley-kampen, bare så helt hinsides fornuft atte hjælp.

 

Stort sett sammenfaller rammeverket for xG og de faktiske resultatene, men i Uniteds tilfelle har de i 3 av 4 tilfeller på de siste hjemmekampene vært uten noen form for logikk.

Endret av Bandidos-Pelle
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Drita lei av å bytte manager. Nei, jeg tror ikke vi valgte riktig manager, men det er for sent nå. Klubben og fansen må stå samlet bak og gi Mourinho sjansen han fortjener. Han får 2 år hos meg slik som LVG han og absolutt full støtte. Vi kan ikke bare bytte, bytte, bytte og bytte. Nå har vi Mourinho og forhåpentligvis sitter han hos oss om 5 år også - det hadde vært en drøm. 

 

Resultatene er ræva for tiden, men jeg sa under LVG at jeg tar morsom fotball og lite poeng foran "fotballen" han serverte oss. Jeg er DJEVELSK fornøyd for tiden. Det å se oss spiller er moro og jeg gleder meg til kamp, om enn jeg er pessimistisk med tanke på poeng :)

Lenke til kommentar

At en har vært uheldig som ikke har fått mer mål er det vel ingen tvil om, men å kun skylde på uflaks gir ingen mening. Klart en angrepsspiller kan få måltørke, men et helt lag på samme tid?

 

Under kamp så er jeg langt mer engasjert nå enn jeg har vært de siste årene. Det ER gøy å se United spille igjen, men når dommeren blåser så er frustrasjonen like stor nå som under LvG og Moyes, bare av ulike grunner. 

 

Det hadde vært interessant å sett statistikk på antall sjanser pr mål de 13 første kampene under LVG sine to sesonger sammenlignet med denne sesongen om noen har noe slikt tilgjengelig.

 

Edit: Bare så det er sagt så tror jeg ikke løsningen er å sparke JM nå, ikke tror jeg at det er noe tema engang i klubben. Når de først har valgt feil person for tredje gang på rad så får de gi ham samme forutsetninger som de to andre fikk, så får en summere opp til slutt hvem som gjorde det best i sin tid i klubben.

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Sykt å male tre hjemmekamper mot BUNNLAG vi ikke klarte å slå for alt det er verdt. Stoke hadde vel tatt 2p på syv kamper før de møtte oss på OT, vi brukte over en time på å nette og så kvitterte de noen minutter senere. Vi har slått nr 10, 12, 14, 18 og 19 på tabellen. Vi har tatt totalt 5/21 poeng mot lag på øvre halvdel av tabellen, og er en middelhavsfarer på antall poeng, antall scorede mål og antall innslupne mål.

 

I går var utrolig nok første gang denne sesongen at United tar poeng etter å ha havnet under i en kamp, i alle turneringer. Virker som om laget dør innvendig hver gang det slippes inn først. Spillet har dessuten ikke blitt særlig mye bedre all over.

 

Det vi kan skryte av, er at vi har produsert masse sjanser uten å score hjemme mot Burnley og Stoke og West Ham. Ellers er det ingenting. Det er heller ingen spesielt stor prestasjon, Bournemouth slo Hull 6-1 og West Brom knuste Burnley 4-0. Symptomatisk nok er vi også nærmere disse to lagene på tabellen enn vi er Arsenal og Liverpool. Så ja, det er vel der ambisjonene ligger. Bli topp 10, og skyte nok mot mål til at man kan slå seg på kassa og si at det var sykt at vi ikke vant disse kampene.

 

Beste kampen til United i år var sist torsdag, og Mourinho svarer med å endre på halvparten av laget, fly i flint over en dommeravgjørelse som var helt korrekt og bli utvist før pause. Fyren har mista det totalt. Se bare på måten Conte har snudd skipet JM drilla hundrevis av hull i. Positivitet, samspill, energi. Eneste grunnen til at United ikke ligger utenfor topp 10 er fordi de har spillere som er blant de beste i verden. Pogba og Zlatan og Mata som står frem og redder laget med enkeltprestasjoner, gang på gang. Da har jeg enda ikke nevnt den forferdelige defensive organiseringen vår. Farlig hver gang motstander nærmer seg 16-meteren til United, minner skummelt mye om Moyes-perioden det der. Største forskjellen er vel at Moyes faktisk hadde tatt flere poeng enn JM på samme tid i 2013, og i tillegg ledet et lag som herjet i gruppespillet i Champions League.

Endret av Amoralsk
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal nevnes at jeg ikke synes Mourinho bør få sparken, fyren har åpenbart landa drømmejobben og er dedikert til den. For hver gang man sparker en trener så må man belage seg på å ha en god erstatter klar, og det er ingen bedre tilgjengelige for øyeblikket.

 

Woodward derimot. Verste som har skjedd United siden Munchen 58. Neste halv-volleyen til Pogba kan brukes på ræva til Ed.

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Etter fadesen første sommeren så har han vel gjort en god jobb på overgangsmarkedet, og stort sett landa svært attraktive stjernespillere. I tillegg klarte vi å beholde De Gea. Så er det ikke alle disse spillerne som har blitt en suksess, men det er ikke Woodwards jobb hverken å anbefale hvem vi burde gå for eller å få de til å fungere på banen. 

 

Samtidig har vi skrevet gullkantede sponsorkontrakter og klubben går så det griner. Alt det på tross av manglende CL og dårlige resultater. 

 

Det er vel først og fremst styret som velger manager også. Der har de åpenbart ikke truffet blink med Moyes og LvG.

 

Men ellers enig i at vi må få inn en sportsdirektør. Burde vært på plass allerede før Gill ga seg. 

Lenke til kommentar

Jeg ser absolutt ingen sportslig verdi i det Woodward har gjort. Hvor mange gode avtaler, type røverkjøp, har han gjennomført? Samtlige spillere United har hentet siden Woodward overtok har kommet til overpris eller rundt forventet prisnivå. Det har ikke blitt gjort et røverkjøp i den klubben siden De Gea, og vi skal nok takke høyere makter for at ikke Ed var der på den tida og ødela for overgangen.

 

At han tuklet med en faxmaskin er det nærmeste vi kommer genialitet. Fyren har en klar aversjon mot å la andre få lov til å styre forhandlingene og overgangene, og hva de har diskutert i styret i forbindelse med de to siste manageransettelsene må fuglene vite. Jeg tipper de åpna troféskapet til Fergie og stjal de femten beste vinflaskene derfra, og lot fylla ha skylda. 

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...