Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi har Nick Powell. Han spiller vel som offensiv midtbane i Wigan, men om jeg husker rett så foretrekker han å ligge dypere. For å gi et eksempel så var Gundogan originalt en offensiv midtbane, men ble omskolert til en dypere rolle av Klopp, og er nå en av verdens mest ettertraktede ballfordelere. Kan selvsagt ikke hevde at Nick Powell er på samme nivå, men jeg har trua på at han kan bli meget god. Hva Moyes mener er dog et helt annet spørsmål.

Lenke til kommentar

"What quickly became evident was that this was not going to be a time for forensic analysis. His players had been "terrific," he said. "The players are doing great. I think I've got a great group of players. I'm very fortunate I took over the champions and I think the players have been terrific." It was gently pointed out that his team were 21 points worse off than at this stage last season. "Well, I was at Everton so I wasn't 21 points worse off," he replied. "I was at Everton.

 

 

 

:eek:

:omg:

:hmm:

:confused:

:wee:

:rofl:

Endret av AllFather
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Merkelig at ikke Powell har fått være i klubben denne sesongen å prøve seg der når det er så mye dårlig å velge imellom blant det som alt er der. Hadde nok ikke gjort det noe dårligere enn de som i dag får prøve seg.

Enig med deg der og har samme tanker rundt Zaha. Det må handle om at Moyes og Co, ikke trodde at sesongen skulle bli som den har blitt (skader og elendig prestasjoner).

 

Powell kunne nok spilt mye bedre enn Cleverley og Fletcher.

Lenke til kommentar

Hvordan taktikk er det han kjører under pressekonferansen? Forbanna idioti! Jeg skjønner at det er dritt å være under press og at det stilles kritiske spørsmål, men det må da gå ann å svare ordentlig!

 

Det er det rareste jeg har sett! Ikke en United manager verdig faktisk. Jeg håper det er siste gang han sier og gjør sånn der igjen! Uansett klubb..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...