Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vel ikke annet å forvente med den sammenraska lagoppstillingen vi har nå enn at det kommer et surt tap dessverre.

 

Syns Scholes på mange måter taper kampen for oss i første omgang. Ser at han ikke er avla opp for å spille så defensivt som han tidvis måtte i går. Har flere feilpasninger og horrible ballmist - ett av dem fører til 1-0 målet (som PIG muligens burde tatt, men han kan tilgis gitt sin fantomredning på avslutningen til Gera tidligere).

 

Å komme under for et toppet Fulham på Craven Cottage er ikke enkelt for noen lag. I tillegg er det alt for lite "presence" i angrepet vårt når spillere som Flether, Carrick, og Scholes i praksis er nede og spiller forsvar. Syns heller ikke Valencia og Rooney har noen god forståelse seg imellom akkurat nå. Blir mye rare nesten-pasninger fra Valencia mot Rooney.

Lenke til kommentar

Kanskje jeg greit jeg stakk rett på fylla fra puben i går. Jeg hadde ikke vært koselig å ha med å gjøre her inne da.

 

Har ikke lest igjennom de foregående sidene, men jeg kan si det rett ut; det defensive er godt nok, men offensivt har vi ikke et godt nok lag til å vinne serien i år. Se på midtbanen, vi mangler den offensive gamebreakeren som de andre lagene har. Scholes var på bærtur i går, og han blir jo ikke akkurat bedre med tiden som går, så får det heller være at TC47 hyper han etter noen greie kamper på rad igjen.

 

Som jeg skrev i kamptråden, det er er greit å avgi poeng med en slik situasjon i forsvaret, men når hele laget gir totalt faen, blir jeg likegyldig. Vi er Manchester United for faen, vi skal ikke tape og regelrett bli grust av en liten filleklubb som Fulham (No offence, men de er en liten klubb, og kommer alltid til å være det...).

 

Og jeg er heller ikke særlig happy over det vi har gjort på transfervinduet i det siste. Selger verdens beste spiller for 830 millioner, og lar spillere, og gamebreakere vi kunne trengt på midten som Diego og Sneijder gå for en "billig" penge. I gårsdagens kamp hadde det vært livsviktig med en slik spiller.

 

Vi har ikke passert romjula en gang og vi har allerede 5 forbanna tap. I fjor hadde vi 4 tap. Det bør være en indikator på hvor vi står denne sesongen.....det er altfor dårlig, og vi har ikke råd til å tape en jævla kamp til.

Lenke til kommentar

Dette hentet jeg fra vg blogg

 

MANCHESTER (VG) Hvordan kan 75.000 mennesker lage så lite lyd?

 

 

Kallenavnet “Drømmenes teater” bærer bud om en magisk atmosfære, men virkeligheten er at stemningen på Old Trafford svært sjelden er noe å skrive hjem om. Det aller meste av tiden er det påfallende hvor lydløs hjemmefansen faktisk er.

 

Ofte er det så stille på tribunen at bortefansen hetser Uniteds supportere for å ikke støtte laget godt nok.

 

I går kveld var ikke kampen mellom de regjerende mestrene og Aston Villa mange minuttene gammel, før det ble sunget “Shit Support” og “We forgot that you were here” fra borteseksjonen på det praktfulle stadionanlegget.

 

 

Heller ikke etter at Gabriel Agbonlahor hadde sendt Villa i føringen – altså da United virkelig hadde trengt støtte fra tribunen for å snu kampen – var det noe særlig til hjelp å få for Alex Fergusons menn.

 

 

 

Mens United i går tapte både på banen og tribunen, er det utallige eksempler på at poengene er blitt igjen i Manchester – mens det er bortefansen man har hørt gjennom hele kampen.

 

Selv da en klubb som Portsmouth var på besøk i fjor, var det “Play up, Pompey” som dominerte lydbildet i store deler av oppgjøret.

 

Jada, det kan av og til være noe gåsehudfremkallende over Old Trafford-stemningen – men det er urettferdig mot Manchester Uniteds spillere at det skal så fryktelig mye til.

 

Denne sesongen var stemningen elektrisk da United avgjorde det høydramatiske byderbyet på overtid, men det krevdes noe helt ekstraordinært for å få liv i de røde tilskuerne.

 

Kanskje er tilskuerne blitt for bortskjemt av klubbens ekstremt gode resultater over lang tid?

 

Det er også en kjensgjerning at turister og forretningsfolk opptar et betydelig antall plasser – spørsmålet er om det gjør noe med stemningen i forhold til på arenaer der det lokale innslaget er større.

 

Denne mulige forklaringen er imidlertid ikke fullgod – ettersom fotballturisme også er stort hos de andre toppklubbene. Og til tross for at rivalene har færre plasser på stadion enn Manchester United, har både Chelsea, Arsenal og Liverpool jevnt over mer liv på arenaen enn det de røde djevlene kan skilte med.

 

Uansett er det synd for United at de ikke får mer drahjelp fra sine egne - også på fotballmessige hverdager. Et mer høylytt publikum kunne nemlig gjort bortelagets oppgave enda litt vanskeligere enn den er i dag.

 

Jeg må si meg enig i dette, første gang jeg var på Old Trafford var det mer lyd enn det er i dagens kamper (Denne sesongen) , jeg tror vi har blitt for bortskjemte.

 

BTW: Mulig dette har blitt diskutert tidligere, men jeg så det nå.

Endret av LuckyNr7
Lenke til kommentar
Jeg må si meg enig i dette, første gang jeg var på Old Trafford var det mer lyd enn det er i dagens kamper (Denne sesongen) , jeg tror vi har blitt for bortskjemte.

 

Det er helt sant. Utrolig skuffende stemning mot de litt dårligere lagene. Jeg var jo over for å se kampen mot Bolton tidligere i høst. Stemningen var rett og slett håpløs. Som min reisekamerat Fredrik (admin på United.no-forumet) skrev:

 

Fant setene våre to minutter før spillerne entret banen. Plassende var på East Stand, E36. Stemningen var mildt sagt elendig. Sannsynligvis noe av det verste jeg har opplevd, og selv om vi prøvde å dra i gang litt sanger fikk man sjelden med seg flere enn fem-seks andre, og slik var det rundt om på resten av feltet også. Lyden fra Stretford nådde heller ikke særlig bra helt over til øvre del av East Stand, så kan ikke si så mye om stemningen der, men OT har fått kallenavnet "Old Library" fra Liverpool-supportere, og det var meget treffende på lørdag i alle fall. Da ser jeg heller kampen på TV.
Lenke til kommentar

Stemningen har vært skuffende i det siste, ja. I det siste har vi kun hørt fansen i noen minutter etter målene, før de stopper opp helt. I fjor var det mye bedre stemning, man hørte dem synge for Ronaldo ganske ofte. Det er det vi trenger nå. En klassespillere som kan avgjøre kamper på egenhånd. Da vil også fansen begynne å synge for han, og stemningen blir bedre. Men hvis laget fortsetter å spille som i går, kan vi ikke forvente særlig god stemning i fremtiden.

 

Points: Ja vel. Trodde du bodde i Oslo, for du sa du bodde ved Wisbatov. :p

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Apropo stemningen på OT...

 

Stemningen her i tråden da? Er jo ikke akkurat mye støtte å spore når ting går på tverke. Enkelte her inne skal jo selge hele laget og gi SAF med på dealen. Spillerne suger, er en gjeng med dritt osv osv

 

Hvorfor skal det være annerledes på OT?

Fordi der støtter du spillerne direkte. Det er ingen United-spillere som leser her, vil jeg tro. Men United-spillerne hører deg synge (eller ikke synge).

Lenke til kommentar

Ja HerrBrun, men hvorfor skal man ha en annen innstilling fordi man er på kamp? Da har man jo i tillegg betalt i dyre dommer for å se spillerne prestere...

 

Eg hadde jublet og herjet som en tulling hvis andre var med på det når eg var på OT for første gang, men eg kan jo ingen chants eller noe. Og å juble for prestasjonene til United i går f.eks er jo litt vanskelig... ;)

 

Men hvis bare halvparten av supporterne på OT har samme innstilling som svæææært mange her inne har, så er det ikke rart det er stilt på OT. Egentlig litt rart det ikke er mer piping og buing...

Endret av Jotun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...