Gå til innhold

Den frie kafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror ikke at maks rapportert frekvens var "problemet", bare det at lower limit var satt til laveste og at den da i det hele tatt skalerte uten at jeg hadde bedt om det. Det kan være intentional, men jeg syns selv det er en uting.

 

Kjører Debian testing, så versjon 3.11.

Lenke til kommentar

Intel_pstate har ikke problemet. Ubuntu (og Debian vil jeg tro) bruker ikke den selv for Intel cpu, så problemet rammer alle. Occi, du finner masse info om problemet hos den som fant det, Michael Larabel på Phoronix.

 

På maskinene mine kjører jeg 3.12 hvor jeg har åpen driver, og på en maskin med nvidia grafikk kjører jeg et skript som setter performance på alle kjerner når jeg spiller.

Lenke til kommentar

Har dere en enkel og oversiktelig måte å finne ut hvor mye plass du har igjen i harddiskene?

Fant denne siden http://www.cyberciti.biz/faq/linux-command-space-left-on-hard-disk-drive/, men svaret jeg fikk i Terminal, var ikke like oversiktelig for meg, som på bildene deres. Jeg fikk noenlunde det samme, men klarer ikke å se hva som er hva, og det står i kb eller mb i stedet for GB. Har dere en løsning?

Kjører ubuntu 13.10

Lenke til kommentar

Dette er da ikke akkurat OS-spesifikt, handler bare om tilgjengelige programmer. Blir litt som å si at Linux er dårlig fordi Photoshop ikke er tilgjengelig. Ønsker du noe mer fancy er Filelight fra KDE å anbefale. Mange file managers har også inkludert oversikt. Spørs på oppsettet ditt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...