Gå til innhold

Opera Vs Firefox


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på hva som er best av Opera og Firefox?? har hørt så mye bra om begge, men har bare testet opere og jeg har ikke hatt den beste opplevelsen med opera, pga feil med install av flash player, men det kan sikkert fikses på en eller annen måte som jeg ikke har peiling på

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bruker FireFox.

 

Enkelt og bra med mange funksjoner. Det jeg liker best er søkemotor hjørne, merk høyreklikk search goolge, tab window systemet og det at den laster ned tekst ol før bilder.

 

Jeg skal innrømme at jeg ikke har testet Opera, men om den er raskere eller ikke tror jeg kommer my an på siden og dens størrelse.... Beste måten å få en rask reklamefri nett leser er å legge reklame serverene til localhost i host. filen. Da brukern ikke masse tid på å laste ned reklame, men bare setter et hvit hull der :D

Lenke til kommentar
jeg bruker Firefox og er veldig fornøyd med den. syns at Opera er stygg og uoversiktelig.

Jeg har ikke noe særlig i mot Operas utseende, men jeg synes også den blir uoversiktlig. Rett og slett litt for "overkill" for mine surfevaner. Firefox, derimot, er en nettleser helt etter mitt hjerte. Overgangen fra IE til FF er smertefri. :)

Lenke til kommentar

Elsker tilleggene til firefox! Kunne aldri begynt å se reklame på websider igjen :D Uten alle addons'ene hadde jeg nok brukt opera.. Firefox er deilig å bruke når man har satt den opp slik man vil ha det!

 

Opera har fått litt for mye fancye greier i det siste syns jeg..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...