Jump to content

Kimble

Medlemmer
 • Content Count

  1295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

197 :)

About Kimble

 • Birthday 05/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6997 profile views
 1. 90% er jo et litt tafatt mål.. Det betyr jo at det er godt over en halv million innbyggere som ikke har tilgang til det..
 2. Noe av grunnen til at kunden ber om navngitte konsulenter er jo at en del konsulentfirma er berømte for å besvare anbud med hele "stjernegalleriet" sitt og så fort kunden snur ryggen til er de byttet ut med folk rett fra skolebenken.
 3. Nå er det vel åtte år siden visjonen om en innbygger en journal ble lagt frem. Hvor mange millioner har allerede blitt brukt på utredninger, styringsdokumenter osv osv? Hva har man igjen for det? En masse dokumenter som ikke en gang prøver å levere på visjonen om en "innbygger en journal"
 4. Det hadde vært mer interessant / lærerikt å høre hvordan angriper har omgått tofaktor
 5. "Felles kommunal journalløsning er ikke er et typisk utviklingsprosjekt, men skal primært gjennomføres ved kjøp i markedet. Det vil bli to prosjekter; ett for å løse journalbehovet og ett for å løse samhandlingsbehovet. Begge skal gjennomføres stegvis med flere kontroll- og stoppunkter underveis." Hvordan fungerer denne stegvise prosessen med flere stoppunkter dersom det dere kjøper viser seg å ikke fungere? Kan dere da levere de tilbake eller sitter vi da x antall milliarder fattigere og med postkassa full av skjegg og et blod-amerikansk helsesystem (Epic)?
 6. "Elbilen sliter mer på veien, bremseklosser og dekk" Bremsene på elbiler brukes jo nesten ikke.
 7. Vanskelig å selge den tanken der i en tid der stadig flere offentlige og private ser hva de får til når de bygger opp intern kompetanse. Det er vel bare å innse at "data" blir den desidert viktigste delen av alle nesten alle virksomheter. I en sånn situasjon høres det ganske risikabelt å basere seg på å leie inn nødvendig kompetanse.
 8. Fatter ikke at man i det hele tatt vurderer å bruke 11 med på å gå full lock in på et nytt proprietært system i 2020. E-helse har åpenbart ikke lært noe som helst av NAV som har minst like komplekse systemer og har skikkelig suksess med å ta full kontroll på de selv.
 9. Stemmer det at det er færre sitteplasser i de nye trikkene? I såfall vil jo det forklare den økte kapasiteten..
 10. Har en mistanke om at de som liker "karaffel looken" ikke setter en plastflaske på bordet mellom sitter og sølvbestikk :-)
 11. Det er vel bare å gi oljeselskapene plikt til å sjekke at de som mottar olje har lov til å bruke den. På samme måte som butikker må sjekke legitimasjon når de selger øl.
 12. "Hydrogen har null utslipp" Om Toyota forteller oss hvordan vi får hydrogen uten utslipp helt ut til bilene kan jeg stille bak dette.
 13. Vannkraften vil man jo "skru av" under sånne topper og nettet får jo nå flere og flere batterier i form av elbiler og husbatterier tilkoblet. Må jo være mye billigere, tryggere og ikke minst effektivt å lade disse når det er overskudd.
×
×
 • Create New...