Jump to content

P-in-P

Medlemmer
 • Content Count

  6014
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Kjøpte en chromecast ultra til faren min til jul. Har brukt chromecast mange ganger før, men nå ser det ut til at Google har gjort alt de kan for at du ikke skal kunne sette opp en chromecast med en PC... Er det noen som har kommet seg rundt dette på noen måte?
 2. Ja, jeg vurderer å bruke litt tid på det i jula. Litt klarere retningslinjer og annen model bør kunne tilbys som et minimum av en leverandør.
 3. Ble tvunget nedgradert etter å ha brukt rundt 280gb på 20 dager. Kan ikke skjønne at dette kan være lov og tilfelle. I alle fall ikke fra et abonnement jeg kjøpte hvor de lovte 1000gb på en måned, før de så høynet prisen med 100kr og gikk over til fri bruk. Etter det jeg kan skjønne er det ikke noe som står i veien for at jeg bruker min Internett på flere enheter så lenge det er jeg som disponerer den. Dette har vært sagt etter tvang fra forbrukerrådet. Internett var enten på telefonen min, eller noen ganger på PCen dersom jeg trengte raskere Internett siden jeg har dårlig bredbåndtilbud der jeg bor. Så ble en grense på 5gb, før melding om gratis og uendelig mengde påfyll i 3gb intervaller introdusert. Uendelig med påfyll ble nevnt i klartekst. - Begge løsninger fungerte fint for meg som har lyst til å streame 4k og den slags. Men i et punkt i avtalen så stod det at de forbeholdt seg retten til å nedgradere abonnement dersom mengde data var mye høyere enn gjennomsnittet. Hva er gjennomsnittsgrensen for fri bruk? 280gb på 20 dager blir omlag 500gb på en måned. Skulle ikke dette være fint innenfor på begge modeller av abonnementet? Fri bruk og uendelig er litt store ord å bruke på et abonnement som baserer seg på å sperre de øverste prosentene på forbruk fra kunder. Deretter settes de ned til et abonnement som er 100kr billigere og opererer med 25gb grense per måned. 25gb - Er det dette som er gjennomsnittet for de som blir lokket av fri bruk på av chili mobil? De burde i så fall introdusere en liten lightsaber duell på hjemmesidene deres slik at en kan se hvor mye forbruk er for mye fri bruk. Dette er vanskelig å sette seg inn i chili. Vil anbefale å pynte litt på markedsføringen deres før dere er i stand til å etterleve det dere tilbyr. Og er det en prosent som faktisk benytter seg av det dere har tilbudt så får dere bare leve med det. Hvis det er en grense på 200-250gb på en måned som skal til for at dere reagerer så kanskje gjør om abonnementet til 250gb i måneden da. Med samme pris som fri bruk, evt. 50kr billigere. Om noen ikke ønsker å ha bredbånd ved siden av så er jo dette et bra tilbud og mulighet. Eventuelt full god Internett på hytta. Håper forbrukerrådet tar en titt på dette her for det lover ikke bra at et selskap holder på sånn. De snakker om at det er et tillithetsforhold mellom de og kundene sine, men det burde jo gå begge veier. En setter som regel tillit til at en leverandør tilbyr det som står skrevet uten at forbruker rådet korrigerer de gang på gang. Før de på nytt setter opp villkårene på vage premisser for hvordan en skal bruke abonnementet de tilbyr. Skjerpings!
 4. Ble tvunget nedgradert etter å ha brukt rundt 280gb på 20 dager. Kan ikke skjønne at dette kan være lov og tilfelle. I alle fall ikke fra et abonnement jeg kjøpte hvor de lovte 1000gb på en måned, før de så høynet prisen med 100kr og gikk over til fri bruk. Etter det jeg kan skjønne er det ikke noe som står i veien for at jeg bruker min Internett på flere enheter så lenge det er jeg som disponerer den. Dette har vært sagt etter tvang fra forbrukerrådet. Internett var enten på telefonen min, eller noen ganger på PCen dersom jeg trengte raskere Internett siden jeg har dårlig bredbåndtilbud der jeg bor. Så ble en grense på 5gb, før melding om gratis og uendelig mengde påfyll i 3gb intervaller introdusert. Uendelig med påfyll ble nevnt i klartekst. - Begge løsninger fungerte fint for meg som har lyst til å streame 4k og den slags. Men i et punkt i avtalen så stod det at de forbeholdt seg retten til å nedgradere abonnement dersom mengde data var mye høyere enn gjennomsnittet. Hva er gjennomsnittsgrensen for fri bruk? 280gb på 20 dager blir omlag 500gb på en måned. Skulle ikke dette være fint innenfor på begge modeller av abonnementet? Fri bruk og uendelig er litt store ord å bruke på et abonnement som baserer seg på å sperre de øverste prosentene på forbruk fra kunder. Deretter settes de ned til et abonnement som er 100kr billigere og opererer med 25gb grense per måned. 25gb - Er det dette som er gjennomsnittet for de som blir lokket av fri bruk på av chili mobil? De burde i så fall introdusere en liten lightsaber duell på hjemmesidene deres slik at en kan se hvor mye forbruk er for mye fri bruk. Dette er vanskelig å sette seg inn i chili. Vil anbefale å pynte litt på markedsføringen deres før dere er i stand til å etterleve det dere tilbyr. Og er det en prosent som faktisk benytter seg av det dere har tilbudt så får dere bare leve med det. Hvis det er en grense på 200-250gb på en måned som skal til for at dere reagerer så kanskje gjør om abonnementet til 250gb i måneden da. Med samme pris som fri bruk, evt. 50kr billigere. Om noen ikke ønsker å ha bredbånd ved siden av så er jo dette et bra tilbud og mulighet. Eventuelt full god Internett på hytta. Håper forbrukerrådet tar en titt på dette her for det lover ikke bra at et selskap holder på sånn. De snakker om at det er et tillithetsforhold mellom de og kundene sine, men det burde jo gå begge veier. En setter som regel tillit til at en leverandør tilbyr det som står skrevet uten at forbruker rådet korrigerer de gang på gang. Før de på nytt setter opp villkårene på vage premisser for hvordan en skal bruke abonnementet de tilbyr. Skjerpings!
 5. Ble tvunget nedgradert etter å ha brukt rundt 280gb på 20 dager. Kan ikke skjønne at dette kan være lov og tilfelle. I alle fall ikke fra et abonnement jeg kjøpte hvor de lovte 1000gb på en måned, før de så høynet prisen med 100kr og gikk over til fri bruk. Etter det jeg kan skjønne er det ikke noe som står i veien for at jeg bruker min Internett på flere enheter så lenge det er jeg som disponerer den. Dette har vært sagt etter tvang fra forbrukerrådet. Internett var enten på telefonen min, eller noen ganger på PCen dersom jeg trengte raskere Internett siden jeg har dårlig bredbåndtilbud der jeg bor. Så ble en grense på 5gb, før melding om gratis og uendelig mengde påfyll i 3gb intervaller introdusert. Uendelig med påfyll ble nevnt i klartekst. - Begge løsninger fungerte fint for meg som har lyst til å streame 4k og den slags. Men i et punkt i avtalen så stod det at de forbeholdt seg retten til å nedgradere abonnement dersom mengde data var mye høyere enn gjennomsnittet. Hva er gjennomsnittsgrensen for fri bruk? 280gb på 20 dager blir omlag 500gb på en måned. Skulle ikke dette være fint innenfor på begge modeller av abonnementet? Fri bruk og uendelig er litt store ord å bruke på et abonnement som baserer seg på å sperre de øverste prosentene på forbruk fra kunder. Deretter settes de ned til et abonnement som er 100kr billigere og opererer med 25gb grense per måned. 25gb - Er det dette som er gjennomsnittet for de som blir lokket av fri bruk på av chili mobil? De burde i så fall introdusere en liten lightsaber duell på hjemmesidene deres slik at en kan se hvor mye forbruk er for mye fri bruk. Dette er vanskelig å sette seg inn i chili. Vil anbefale å pynte litt på markedsføringen deres før dere er i stand til å etterleve det dere tilbyr. Og er det en prosent som faktisk benytter seg av det dere har tilbudt så får dere bare leve med det. Hvis det er en grense på 200-250gb på en måned som skal til for at dere reagerer så kanskje gjør om abonnementet til 250gb i måneden da. Med samme pris som fri bruk, evt. 50kr billigere. Om noen ikke ønsker å ha bredbånd ved siden av så er jo dette et bra tilbud og mulighet. Eventuelt full god Internett på hytta. Håper forbrukerrådet tar en titt på dette her for det lover ikke bra at et selskap holder på sånn. De snakker om at det er et tillithetsforhold mellom de og kundene sine, men det burde jo gå begge veier. En setter som regel tillit til at en leverandør tilbyr det som står skrevet uten at forbruker rådet korrigerer de gang på gang. Før de på nytt setter opp villkårene på vage premisser for hvordan en skal bruke abonnementet de tilbyr. Skjerpings!
 6. Hei! Her er scenarioet: 1 stk ustabil 10mbit med ubegrenset data. 1 stk stabil og lynrask 4g tilkobling med svært begrenset data. 1 stk sweet gaming rigg Mitt ønske; Kjøre begge tilkoblinger til riggen og sette opp at alt unntatt spilling får over bredbåndet. Mulig?
 7. Nai, det er det ikke, men dersom en skal ha noe nytte av MPC HC over VLC så må det konfigureres/installeres mye ditt og datt. Ja, den funker ut av boksen også, men som sagt med bare omtrent samme bildekvalitet som VLC. Det jeg kunne tenke meg, dersom det finnes - er et videoprogram som konfigurerer og optimaliserer seg selv, samt har innebygd støtte for nye og gamle formater osv.
 8. Er klar over hva codecs og innstillinger har som misjon. Spørsmålet var om det fantes et program som var bra satt opp i utgangspunktet uten å måtte ty til mye tid og træl for å oppnå et bra og stabilt resultat.
 9. Hei! Har noen anbefalninger til et bra program til å spille av video med følgende kriterier; - Bra sortnivå <---- Som VLC ikke har. - Raskt, praktisk og uten et virvar av innstillinger og codecs <---- Noe MPC HC ikke tilbyr. - God støtte for 4k/generelt høy bitrate. Gratis er ikke noe krav, men det må virkelig være verdt det om det koster Noen som har alternativer?
 10. Ser du ikkje forskjellen på ei privat bedrift og staten? Staten sel ikkje NRK, det er eit tilbod alle med og utan TV kan nytte seg av. Joda, men jeg ser ikke helt hvordan argumentet mitt faller på grunn av det. Det burde ikke være noen forskjell i alle fall når det kommer til noe som NRK. Hvertfall ikke om vi skal påstå at vi lever i et demokrati.
 11. Dersom det er så vanskelig å få folk til å betale for NRK så er det vel snart på tide å legge det ned da? Dersom jeg skulle selge en vare, som folk ikke vil kjøpe, så kan jeg da ikke pålegge de å betale for den... Jeg skjønner at hele lisensgreia bare er enda en måte å trekke inn mer skattepenger på, men om de hadde lagt ned NRK og heller satt opp skatten litt, så hadde det brydd meg langt mindre enn å bli pålagt å betale for et tilbud jeg ikke bruker, bare fordi jeg "kan om jeg vil". Demokrati ja. Ser ikke mye tegn til det.
 12. Hoho, saklig Men dette er nå løst. Første utkast til presentasjon laget jeg på jobb PC-en når jeg tenker meg om. Dette var ikke like spennende mysterium som først antatt
 13. All slik informasjon er forsåvidt lagret på kontoen min på jobben. Kan infoen blitt overført til minnepennen i det jeg plugget den inn?
 14. Yupp, men på maskinen min har jeg ikke fylt inn slik info noen gang. Har ikke fylt inn noe i det hele tatt tror jeg, så slik jeg ser det så har det hele blitt tatt fra løse luften og jeg klør meg skikkelig i hodet for å skjønne hvordan dette går for seg...
 15. Hehe, ja, ikke sant ^^ Har plugget minnepennen jeg lagret prosjektet på inn på et par PC-er på jobben - har det skjedd noe her?
×
×
 • Create New...