Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Enig, er temmelig billig på WGC, og Ehobbyasia virker som har litt mer spesielle ting som du ikke finner så mange andre plasser. Er litt labert utvalg hos Redwolf i grunn.

 

Er det noen av dere som bruker SHS gir? Har problemer med at bevelgiret i mine SHS girsett spiser anti-revers latcher. Er temmelig sikker på det er bevelgiret som er problemet, fordi jeg har en Cyma girkasse med originale gir og original anti-revers latch, og der ser den nesten ut som ny etter flere titalls tusen skudd.

 

Edit: Fant ut av det. Viste seg at jeg hadde fått et SHS girsett med andre generasjons bevel gir, som har et par designfeil.

Endret av Lefse
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heter ikke krig. Bestill fra utlandet, og styr unna Sportline,

WGC og Ehobbyasia er mine to favorittsider.

 

Spill da. Hva med moms og toll og garanti alt den driten? Kan du finne en softgun til maks 2000? Trenger ikke pistol.

Endret av nexxion
Lenke til kommentar

Spill da. Hva med moms og toll og garanti alt den driten? Kan du finne en softgun til maks 2000? Trenger ikke pistol.

 

Driver selv å lurer på om jeg skal bytte ut min CA AUG med denne King Arms M4 som jeg fikk anbefalt av Northern. Den koster da 205 USD, som tilsvarer 1190kr. Med moms (+25%) blir dette 1487kr. Frakten vil jeg regne med havner på ca 500 for en enkel full size AEG. (mulig dette er høyere)

Er også usikker på om det følger med batteri på den.

 

Dette er uansett langt bedre pris en hva du ville fått her i landet.

Lenke til kommentar

Jeg kan absolutt anbefale WGCShop. Har også hørt mye bra om EhobbyAsia. Handler nesten ingenting innenlands lengre, for å si det sånn. Eneste delvis argumentet for å handle innenlands er at det er litt mindre bry med en eventuell reklamasjon eller garanti-sak, men handler du fra en pålitelig forhandler, så er ikke dette noe problem om du handler fra utlandet.

 

Selv etter moms og tollgebyr er betalt, så kan du ha spart betydelige summer. Ikke bare er det billigere å handle fra utlandet, i tillegg er utvalget her til lands patetisk. Har begynt å kjøpe kuler utenlands også, kuler er jo svindyrt i Norge.

 

Hør på Northern, han kan en ting eller 5. :)

Endret av Lefse
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enn annen ting med garanti og denslags fra utlandet: Jeg kjøpte en AEG fra RedWolf som kom med knekt glidekasse(? ''upper receiver''). Sendte en mail til kundebehandlig med delenr og bilde. Fikk svar neste dag, og de sendte en reservedel uten kostnader.

 

Kan absolutt ikke klage på det.

Lenke til kommentar

Har aldri vært borti Umarex før. Får prøve å finne noen omtaler av den på nettet bare.

 

Et annet tema som også er hyggelig: Ikke sant det er en deilig følelse når man endelig får til den rifla som har vært en skikkelig kranglefant og bare har klussa seg til hele tiden? :D

Lenke til kommentar

Nøyaktig hva skjedde rett før våpenet døde? Sank plutselig skuddtakta før det døde? Har du testa med et annet batteri? Er det noen form for mosfet i våpenet?

Jeg skøyt en kort burst på noen få skudd, (ikke en lang en)...

Sto bak en aug og skøyt på en annen fyr, fra våpnet virket til det døde så var det ikke utsatt for noen for form for støt, og nei skuddtakten var helt fin hele tiden. Har testet med andre batterier og det hjelper lite når det ikke skjer noe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...