Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er forskjell på Nedre Berg og Berg studentby?

Hva ville dere tatt som førstevalg?

Når jeg skal søke bolig så skal jeg velge når jeg skal flytte inn og hvor lenge jeg ønsker å bo der.Når er det normalt å flytte inn og ut? Jeg vet jo ikke når siste eksamner pleier å være.

 

Kan man beholde samme hybelen gjennom flere år? Eller må jeg bare sette varigheten fram til "vår 2014", også søke på nytt for å få hybel fra høsten 2014.

 

Det står også at jeg skal fylle ut min skoleinformasjon. Det er altså det jeg kommer til å gå til høsten jeg skal skrive der? Akkurat nå går jeg ikke på noen skole.

 

Og jeg må fylle ut studieslutt. Hvis jeg ikke vet om jeg skal ta en bachelor eller hoppe av etter 1 år, skal jeg bare velge "vet ikke" da?

Endret av Chariot09
Lenke til kommentar

Du kan beholde samme hybelen i flere år. Bare sett varigheten noen år fram i tid, den betyr så vidt jeg vet ikke noe som helst.

 

Hvis "skoleinformasjon" er det jeg tror det er er det der du skal skrive inn hva du sannsynligvis kommer til å studere til høsten, ja. Tror heller ikke dette betyr noe, du blir neppe kastet ut av hybelen om du fører opp førstevalget ditt og heller kommer inn på andrevalget...

 

Studieslutt betyr så vidt jeg vet heller ikke noe som helst (begynner å se en trend her), bare sett den noen år fram i tid.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Har blitt litt bekymret over å bruke skolenettet til private ting, en tur i bukta og slike greier. Er peerblock nok til å hindre at nettverksadmin skal snoope rundt, eller fins der andre løsninger?

 

Vil feks tor browser bundle være hensiktsmessig?

 

Om jeg bestemmer meg for å laste ned (lovlige ;) ) filer via torrent på skolen, vil peerblock være nok til å hindre at NTNU folka ser det, eller bør jeg gjøre ytterlige tiltak?

 

Blitt litt paranoid på mine eldre dager.

Endret av danba
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...