Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjenner du noen professorer i tråden? For hvis du kun baserer deg på h*n som kaller seg professoren blir det som å juble over å poste i samme tråd som det ekte romskipet til Neo. :)

Brynjulf Owren postet løsningsforslaget til Matte 2-eksamen her i fjor. Husker ikke brukernavnet da.

Endret av Frexxia
Lenke til kommentar

Ble det bekreftet at det var Brynjulf? Jeg husker at de postene var ganske kvalifiserte når det kom til det praktiske rundt eksamen i matte2 vår10, men utenom det var det så labert og fjernt at jeg konkluderte med at det måtte være en avstumpet PhD-gutt fra IMF med ønske om en dag å bli professor. Jeg er selfølgelig åpen for å overbevises om at jeg tar skammelig feil, hvilket jeg antageligvis gjør...

Lenke til kommentar

Det var ikke professoren, det var en annen. Personen hadde ihvertfall LF og detaljert statistikk over karakterer per linje (som jeg ikke tror har blitt lagt ut på fagsidene i ettertid), og jeg mener å huske at det var Owren. Pluss at personen rettet opp feil som ble nevnt her.<

 

edit: https://www.diskusjon.no/index.php?showuser=151732 (Jeg husket visst feil mtp statistikken, det må være noen andre som postet).

 

------------

 

For nye studenter så er det forresten en NTNU-subreddit på reddit.com her http://www.reddit.com/r/ntnu/ .

Endret av Frexxia
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Owren var vel den eneste med teknisk anlegg til å delta i et online diskusjonsforum av de professorene som underviste m2 den gangen, så han er en god kandidat. Finn Knudsen var jo fagkoordinator, men han hadde knapt tekniske ferdigheter til å ringe i tlf, for å si det litt flåsete. Husker ikke hvem andre det var, jeg. Wessel-Berg, kanskje?

Endret av Sinnsyk asylaspirant
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå er det bare å finne frem detektiv utstyret! La jakten på den mystiske professoren begynne, høst semester begynner snart så man kan jo avhøre de mulige kandidatene.

 

Holgers lille NTNU-tråd - Den mystiske Matte 2 professoren.

 

En spendene triller som tar deg med bak lukkede dører på NTNU i jakten på en mystisk forum bruker. En bruker som har overaskende god kjenskap til en viss Matte 2 eksamen og et brukernavn som ingen helt klarer å huske. Hvem kan denne mystiske personen være? Kanskje ligger hintet i opergs signatur.

 

Tror dere vi får solgt mange bøker og hvor mye må vi betale Holger for bruk av hans navn?

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Tror han kanskje ikke visste at nye og gamle studenter begynner (med forelesninger) på ulike tidspunkt.

 

Jeg vil anbefale nye studenter å dra opp senest torsdag/fredag. Drar man senere blir det fort megastress å skulle innrede hybel og delta på teknostart og fadderperioden samtidig.

Lenke til kommentar

Nå er jeg forbanna på SIT! Ender opp med å betale dobbel husleie (8000kr!) for en hybel jeg aldri har bodd på. Tok sjansen på å komme inn på suppleringsopptaket og tenkte at det var verdt å betale en måneds husleie, men TO? Trodde de skulle tilrette legge ting for studentene. :nei:

Endret av ertestuing
Lenke til kommentar

Nå er jeg forbanna på SIT! Ender opp med å betale dobbel husleie (8000kr!) for en hybel jeg aldri har bodd på. Tok sjansen på å komme inn på suppleringsopptaket og tenkte at det var verdt å betale en måneds husleie, men TO? Faen meg svindel! Trodde de skulle tilrette legge ting for studentene. :nei:

 

Du kan leie den ut til folk som er på boligjakt i byen nå rett rundt semesterstart. Sikkert en mulighet til å få inn noe av pengene på i alle fall.

Lenke til kommentar

Hva vil det si når det står "Valgfri del av bachelorgrad" på oversiktssiden på NTNU.no? Det står ingenting på siden om at man skal skrive en bacheloroppgave, men er det det den sier uten å si det i klartekst? Er sisteåret på religionsvitenskap det dreier seg om.

Valgfri del er valgfagene dine.

 

Nå er jeg forbanna på SIT! Ender opp med å betale dobbel husleie (8000kr!) for en hybel jeg aldri har bodd på. Tok sjansen på å komme inn på suppleringsopptaket og tenkte at det var verdt å betale en måneds husleie, men TO? Trodde de skulle tilrette legge ting for studentene. :nei:

Du har nå tegnet en kontrakt og holdt av en leilighet som ingen får brukt. Men lei den ut til noen andre...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...