Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva gjør man når serverne ikke fungerer 100%? Jo, da lager man fest i Borealis.

 

 

 

 

Jeg skrek ut u OT OOC at alle måtte møte utenfor Fair Trade, til slutt kom det en del folk. Etter en stund begynte noen å spamme leets til alle som var der. Vi fant ut at vi skulle stave "FC" med alle leets som var tilstedet, men det var bare nok til en halv "F".

Bildene er tatt fra min MP, som jeg logget for å sjekke hva han hadde.

Lenke til kommentar
Ikkje veit eg kva fc driver med. Sliter med å få apf team på nt min :( Trenger å skaffe beltet og 2 nano's fra der. Ser ut som alle vil ha eit team og velger ut berre dei beste.

 

Det er vel strengt tatt ikke så mye nytt ved at folk stort sett velger de beste/de man kjenner. Skal man gjøre APF med 1 team, så krves det gjerne at man har bra folk. Sier ikke at du er dårlig, men hvis folk ikke kjenner deg f.eks, så er det lettere å vente på et profession som har høy damage f.eks.

Lenke til kommentar

Gjorde ground raid tidligere i dag. Jeg gjorde vanlig prosedyre ved å bruke /team loot leader.

 

Da general endelig kom åpnet jeg loot vinduet, men fikk den sjokkerende meldingen at jeg ikke hadde lov til å loote. Heldigvis droppet det ikke noe verdifult.

 

Pga. inaktiv org byttet jeg. Gjorde et nytt forsøk på raid, fant ut at /team loot all var den eneste som funket, så jeg sa fra til teamet at det var noe feil og at jeg skulle få loote general først. Men så langt kom det ikke..

En bølge med aliens ble bugged og forsvant på hustak, og den siste hackeren forsvant.. Etter en stund forsvant også skipet, så vi fikk aldri se noen general.

Lenke til kommentar

Var heldig med ground raid i dag :)

 

Droppet en Observant Lead Viralbot som jeg solgte for 75m. Inkludert 65m som jeg hadde farmet fra S10 så investerte jeg i en Nippy John Stiletto :)

 

Kostet 150m, så ble et lite lån av penger som skal betales tilbake fortløpende.

 

Nå er det på tide å gjøre litt BS for å skaffe noe ny armor.

 

edit: så fikk jeg vite at det var bortkastet penger, så nå ligger Nippy på GMS for 200m.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

:(

 

Keeperen ligger på lvl 130 :/ er blitt lei av kver gang eg logger keep får å gjere ely hecks så får eg eit team der det er masse dødsfall heile tida eller at det er ikkje folk som veit kva dei gjer.

 

Har begynt på The Anansi questen i torsdag så blir vel snart og avslutte den. Gjorde sec35 og sec13 i går med orgen + andre folk som eg og orgen kjenner. Så det blei ai ding og litt loot også. Går sakte med har 2 deler som trengst for apf nanos. Så det blir vel å prøve å få apf beltet i dag, men får se.

Lenke til kommentar

Har begynt å levle igjen nå, på Xalbug :)

Sykt hvor mye skade en shade gjør, jeg toppet "skade gjort" med en lvl 194 Martial Artist i helene(1k mindre skade).

 

Så skal jeg lage en Opifex Advy, som jeg skal spille med når shade ikke har noe å gjøre.

 

Alle de andre karakterene har lagt opp, så det er bare Xalbug som er aktiv.

 

Edit: blir gal.. Kjenner to shades ingame, og begge har hver sine meninger om hva som er bra.. Den ene sier Nippy er bedre enn rapier, mens den andre sier rapiers er best..

Satser på at nippy er best pga. minimum dmg, så jeg tar vare på den og skaffer meg noen cold bracers.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Jeg får gi etter for presset da ^^... noen mener det er for få som skriver her lenger. men hva skal en skrive da?

 

Siden sist jeg skrev har jo 17.10 kommet og de fleste TL 7 er opptatt med APF, for å sikre seg de nye nanoene. Det har jeg forsåvidt nytt godt av med MP'en som har fått seg en del Axp, og har kommet til AI 15. Kommer ikke til å få de nye nanoene til MP på han, har Tigress og synes at den gjør bra damage. på lvl 213 kom han på 13 plass i et 40 manns Pande raid, så det er da ikke så galt.

 

Nå er MP'en 217 og brukes som pocket for en ingeniør. Når jeg fikk på Tigress fant jeg ut at det ikke er bare greit å ha masse tradeskills, blir vnaskelig med IP for andre ting for tida. Derfor laget jeg en ingeniør, slik at han kan brukes til tradeskilling i stedet. Ikke noe twinkobjekt for å si det slik, men har skaffet noen venne CDR fra Foremans før jeg levlet videre. 106 nå, og kan snart teame med soldieren min. Etterhvert skal han få lov til å komme til Inferno og da kommer Enno til å få gjort en del research også.

 

Status på resten av mine toons: Enno - jobber med research og AI levels men ikke så aktivt. MP 217 skal til 220 før mer research gjøres. Sold og Doc fortsatt 150 ikke fullført all research eller AI levels på de enda (fine å gjøre ground raids med) Adv 156 og skal levles på sikt, keeper 128 skal levles, Enno1337 167 - jobber med å fylle pool til 200m XP før hun kanskje skal levles. Trader 60, når engi levler litt mer og hun arver armor kan hun kaste 131 wrangle. Den andre engi 60 fortsatt.. dødende? lvl 10 newb island pvp fixeren var ikke vellykket, kun Atrox enf som gjelder der - så hun er lvl 15 nå. hmmmm.. NT'en ja fortsatt 162 dødende? Det er vel mine toons.

Lenke til kommentar

Vurderer å starte ein doc eller starte lvl min lvl 30 crat siden orgen har berre 1 aktiv 220 doc og ingen crat i orgen som kunne brukes, men er i forsatt tenke prossesen på om vilken prof eg skal drive med.

 

Klarer ikkkje å vente til nt'en er 220. Må skaffe db armor for henne og gjere old db quest snart på henne også så eg kan bruke når hun blir 215. Det er ein svenske i orgen som har ein uber nt som eg ser litt opp til :) Han od forskjellige shades i diverse raid/inf mish... Har så masse å gjere på nt at det er eit slit.

 

Skaffet keeperen Copy of The Excalibur ql 240 for nokon dager siden og skaffen han par lvl, så håper å få han til 150 snart.

Lenke til kommentar

Droppet advy prosjektet mitt og startet en Atrox Doctor :)

 

Har handlet Cure of Baldness og Elysian Protector's Cuirass for -nano cost. Tenker jeg skaffer meg chalice fra totw, som jeg ser de fleste docs springe rundt med.

 

Denne toonen er iallefall ikke noe haste prosjekt, her skal det god tid og litt tenking til for å gjøre den bra :)

 

Edit: Også skal jeg ha CDR for skade. Noen på RK1 som har en foremans twink? :)

 

edit2: nerf. Roller Opifex eller Solitus for doctor. Trox er alt for krevende.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...