Gå til innhold

Er vi lei 24/7 dekning av Tsunamien på TV?


Anbefalte innlegg

Har personlig blitt veldig lei det faktum at det er nyheter om tsunamien på TV 24 timer i døgnet, det hele toppet seg i går, da NRK hadde 3 nyhetssendinger på rappen, alle var HELT like, med de samme intervjuene og de samme kommentarene. :ermm:

 

Merk: Jeg synes VELDIG synd på alle de som har blitt rammet av denne katastrofen, og jeg ser at de mennesklige lidelsene er enorme. Men trenger vi virkelig dette kjøret? Lik, hjerteskjerende historier og familier som har blitt splittet er på hele døgnet, og noe som i begynnelsen var nyheter, har blitt til gjentakelser til det kjedsommelige. :nei:

Er det ikke på tide å få tilbake de normale sendeplanene på TV, slik at man kan få litt avkobling? Eller trenger vi dette for å minnes på hvor godt vi har det her oppe i nord?

 

Kjør debatt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, er enig der. Selv kjenner jeg en som er der nede, men ingen av de jeg har snakka med har fått kontakt fra dem. Fikk denne beskjeden i dag (i går :ermm: ), men synes fortsatt sendingene er overdrevet. De sender de samme nyhetssendingene i ett sett, og sier stort sett det samme hele tiden. Men hvis de hadde hatt noe nytt i sendingene sine hadde det vært interessant, noe det ikke blir i lengden, slik de holder på nå. De sender det vel i ett for at alle skal få det med seg, og få flest seere... De tjener vel godt nok på den lille reklamen de sendre i denne tiden..

Lenke til kommentar

ja, begynner å bli møkka lei det jeg og.. Det er som å se på TvShop og de viser samme scene av et produkt i en halvtime.. :S Huff...

Ja, mn på en annen side er det greit at de sender en del for pårørende.. Jeg så igår at de hadde så lite å sende at en journalist sto med en bunke med papir fra gjestelisten på et hotell.. Da har de nådd en grense altså!

Lenke til kommentar
Tips: Er du lei av medias dekning av katastrofen, slå av TVen, ikke les avisen osv...

For dumt. Det må være lov å kreve andre nyheter på TVen når vi betaler lisens. Det er tross alt en veldig liten del av Norges befolkning som er rammet av denne katastrofen.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er litt både og... Er ikke store TV slaven, så jeg ser bare på tv max 0-2 timer TV om dagen... Men de to siste dagene har jeg vært et sted uten pc å feira nyttår, så da har det blitt litt titting... Må jo si at media gjør en god jobb, men at de kunne kortet ned sendingene et hakk, og kun oppdatert, ikke kjørt det samme om og om igjen... det har vi hovedsendingene til.

 

Selv om ikke Norge er like mye berørt som andre land, er det jo en katastrofe av dimensjoner, var 140.000 døde sist gang jeg sjekket, så det påvirker oss alle, selv om det kan virke fjærnt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...